Vjecna Robija je napisao/la:e moj Cema![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ljumani_Banovici je napisao/la:Vjecna Robija je napisao/la:e moj Cema![]()
![]()
![]()
![]()
Papastathopoulos je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:Vjecna Robija je napisao/la:e moj Cema![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ono "hvala na informaciji" je bilo ironicno
![]()
![]()
@neutralan dje cu tebi vjerovat, radi tebe mi je sad ovaj nick na ss.ba kojeg ne znam ni napisati![]()
mrzim i ja kad ih ne proslijedim drugima pa umremUnica_Liverpool_ je napisao/la:Mrzim ove lančane poruke.....
A sta za nas koji smo ga vec instalirali?Elegant je napisao/la:Vidim da se mnogo raje zali na ovaj novi chat, pa sada ima neka skripta da se vrati na stari.
To niposto ne instalirati i ne raditi te stvari prebacivanja na stari izgled chata, da ne bi izgubili profil ili slicno.
udjes u mozzilu, ides ovo gore tools, add-ons i ovo greasemonkey ides disable i restartujes mozillu....Rooney88 je napisao/la:PA HOCEL NEKO NAPISATI KAKO SE BRISE **** GA TITO VISE!
P.S:
@Titova Juga izvini izletilo mi.
A sta ako mi nije Mozzila nego Chrome?Papastathopoulos je napisao/la:udjes u mozzilu, ides ovo gore tools, add-ons i ovo greasemonkey ides disable i restartujes mozillu....Rooney88 je napisao/la:PA HOCEL NEKO NAPISATI KAKO SE BRISE **** GA TITO VISE!
P.S:
e onda ti ne bih znao pomocRooney88 je napisao/la:A sta ako mi nije Mozzila nego Chrome?Papastathopoulos je napisao/la:udjes u mozzilu, ides ovo gore tools, add-ons i ovo greasemonkey ides disable i restartujes mozillu....Rooney88 je napisao/la:PA HOCEL NEKO NAPISATI KAKO SE BRISE **** GA TITO VISE!
P.S:
hahahhaRooney88 je napisao/la:**** ga. Promijenio sam sve zivo. Password, mail i tako to, pa hajd` nek` ga hakuje, hoce me i zajebat` u PM.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.