Ako bas morate, et´ ta pauza ne traje dugo.

Nema niko nista protiv (ponekad) ljepotica, ali zar uvijek ova Larisa mora da se prsi.

I to sto kazesadmin je napisao/la:mnogo lakše je ukloniti Vječnu robiju, što će se i desiti ukoliko nastavi ovako.
Javljaju se i iz StolcamandraX je napisao/la:Vid' ovoga Pajserovog podanika što je naporan
neutralan__ je napisao/la:Ma ne smeta mi.Ali stvrano je više postalo dosadno.Očekujem neku novu vijest iz sporta,kada ono oni stavljaju Larisu.KK_Bosna je napisao/la:kojem straight muskarcu smeta gola larisaneutralan__ je napisao/la:Što ste dosadni sa ovom Larisom.![]()
![]()
osim ako nisi dio te populacije...
To možeš naći gdje hoćeš.
.... Onom ko je derpeQUARESMA 18<<< je napisao/la:kome to smeta Larisa
Niti mi smeta, niti mi godi.. Nikad nisam otvorio clanak vezan za nju, jednostavno preskocim..QUARESMA 18<<< je napisao/la:kome to smeta Larisa
e vala koga odvuce Larisa, stvarno ne znamneutralan__ je napisao/la:To i radim,odmah preskačem taj članak.Možda ono privlači čitatelje,ali isto tako ih i odvlači.
Mozda su mislili da Barcelona govori:QUARESMA 18<<< je napisao/la:e vala koga odvuce Larisa, stvarno ne znamneutralan__ je napisao/la:To i radim,odmah preskačem taj članak.Možda ono privlači čitatelje,ali isto tako ih i odvlači.
SANCHEZ: NE POREDITE ME SA RONALDOM
"Sada moram pokazati svoju vrijednost. Barcelona je velika momlad i želim s njim osvojiti sve. Jako sam sretan i sada moram pokazati šta znam".
ovo za momlad, razumije se svako grijesi, ali "s njim osvojite sve" to je vec nesto
valjda bi trebalo "Barcelona je velika momcad, i zelim s njom osvojiti sve"
ispravite to
Sta ti sad smetam ? a bgt ne moze covjek vise nista ni napisati..admin je napisao/la:mnogo lakše je ukloniti Vječnu robiju, što će se i desiti ukoliko nastavi ovako.
Mozes, pisi po sportskim temama i o sportu, a ne tvoje gluposti na podforumu "diskusije", gdje imas vise od pola svojih postova, a na chatu trecinu.Vjecna Robija je napisao/la:Sta ti sad smetam ? a bgt ne moze covjek vise nista ni napisati..admin je napisao/la:mnogo lakše je ukloniti Vječnu robiju, što će se i desiti ukoliko nastavi ovako.
ista stvar je sa tobom kad provociras na barcinoj temi...ni ti tad ne pises nista korisno,nego blijedo kopiras pajsera...Edin TM87 je napisao/la:Mozes, pisi po sportskim temama i o sportu, a ne tvoje gluposti na podforumu "diskusije", gdje imas vise od pola svojih postova, a na chatu trecinu.Vjecna Robija je napisao/la:Sta ti sad smetam ? a bgt ne moze covjek vise nista ni napisati..admin je napisao/la:mnogo lakše je ukloniti Vječnu robiju, što će se i desiti ukoliko nastavi ovako.
Ne provociram, malo zezam vas i messija i nista vise, kao navijac Reala, logicna stvar, nista lose i vi nas provocirate kako hocete...T-MAC je napisao/la: ista stvar je sa tobom kad provociras na barcinoj temi...ni ti tad ne pises nista korisno,nego blijedo kopiras pajsera...![]()
uostalom boli tebe briga gdje ko pise,bitno je da nema provokacija..sto sa tobom nije slucaj..
Ovako nisam ni ja čak spamao, u najboljim danimaVjecna Robija je napisao/la:Sta ti sad smetam ? a bgt ne moze covjek vise nista ni napisati..admin je napisao/la:mnogo lakše je ukloniti Vječnu robiju, što će se i desiti ukoliko nastavi ovako.
Vjecna Robija je napisao/la:pijaaaaaaaaaanac sam biooooooooooooooooooooooo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.