FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 24 jul 2011, 01:57

Sljeeći put kad odem na trening tražit ću ovog acu :D

Vidim sve je fino upratio...Stančeski poprilično lijen izgleda na treninzima, ali bio bi on na utakmici sasvim drugi igrač...Stančeski jeste polijen ali to nije razlog što ne igra prvu postavu...

Osim se na treninzima i na Zebu i Adilovića izgalami, a na utakmici nam najbolji budu...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 24 jul 2011, 02:54

Elegant je napisao/la:Haris Medunja navodno povrjedjen ? Jel ovo namjerno ?
Gdje si to procitao?
Dobro bi bilo da je istina i da ta povreda ne bude ozbiljna, nesto oko 15 dana. :mrgreen:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 jul 2011, 03:42

Eto, nek' vam se nadje...

slika

slika

slika

slika

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 24 jul 2011, 08:57

Kakve su sanse u procentima da Zeljo prodje ovaj Maccabi?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 24 jul 2011, 09:39

"NAPRIJED Ž E LJ O,
SAMO NAPRIJED,
GDJE TI IGRAŠ TU SMO MI,
N I K A D NEČEŠ BITI SAM,
MI SMO TVOJI S I N O V I"!!!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 24 jul 2011, 09:43

Armageddon2012 je napisao/la:Kakve su sanse u procentima da Zeljo prodje ovaj Maccabi?
100% da će proći, 0 % da neće- To je moje mišljenje.

Edine, bitno je samo da nam u fazi izbacivanja ne dođe neka ekipa iz LP ;) Ovako, ne vidim konkurenta za trofej ( natjera i ti mene na sabahu da lažem :lol: ).
There got to be something for Liverpool big number nine ...

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 24 jul 2011, 09:54

Armageddon2012 je napisao/la:Kakve su sanse u procentima da Zeljo prodje ovaj Maccabi?

40% prolazimo, 100% ne prolazimo. :mrgreen:
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 24 jul 2011, 10:18

Bianconeri1988 je napisao/la:Sljeeći put kad odem na trening tražit ću ovog acu :D

Vidim sve je fino upratio...Stančeski poprilično lijen izgleda na treninzima, ali bio bi on na utakmici sasvim drugi igrač...Stančeski jeste polijen ali to nije razlog što ne igra prvu postavu...

Osim se na treninzima i na Zebu i Adilovića izgalami, a na utakmici nam najbolji budu...
Bez 100% zalaganja ja ga isto nebi uveo ni minut da igra,on ako na treningu ne shvata ozbiljno nece se puno ni na utakmici to promijeniti. Bolje je da igraju oni koji daju 100% sebe neka su losi,nego neki koji se igraju preko qrca :)

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 24 jul 2011, 10:41

zuka_TM je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Sljeeći put kad odem na trening tražit ću ovog acu :D

Bez 100% zalaganja ja ga isto nebi uveo ni minut da igra,on ako na treningu ne shvata ozbiljno nece se puno ni na utakmici to promijeniti. Bolje je da igraju oni koji daju 100% sebe neka su losi,nego neki koji se igraju preko qrca :)
Pa jel Perica dobio priliku da igra preko qurca? Normalno da je sjeban i da mu je vatra, doveden je kao veliko pojacanje a sad grije klupu Savicu , od kojeg je sigurno bolji igrac. Pa u 2 evropske utakmice nije zaigrao ni minute a zna se da igrace prodaju ovakve utakmice i statistika u njima

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 24 jul 2011, 10:48

Pa valjda je on kao novi trebao izboriti mjesto u ekipi,a takvim zalaganjem sigurno nece ili ipak ga je Amar trebao od prve utakmice kada je stigao staviti da igra u prvoj :? :?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 jul 2011, 10:50

Ekipa nam pobjeđuje znaci sve je dobro,sta se sikirate...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 24 jul 2011, 10:53

zuka_TM je napisao/la:Pa valjda je on kao novi trebao izboriti mjesto u ekipi,a takvim zalaganjem sigurno nece ili ipak ga je Amar trebao od prve utakmice kada je stigao staviti da igra u prvoj :? :?
Pasa, nije dosao kao anonimus iz neke FK Sumadije vec kao ciljano pojacanje, zelja Amara Osima u klub koji bi mu bio odskocna daska za odlazak vani, te price o nezalaganju su suplja prica, za ne zalaganje se igrac istjera sa treninga ili se finansiski kazni.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 24 jul 2011, 10:55

Prvo ljudi shvatite da su Perica i Savic dva razlicita igraca, razlicito orijentisani, Perica prema naprijed a Savic prema nazad.

Nama u ovim utakmicama u evropi sigurno ne treba Perica napadacki orijentisan bar ne u cetvrtak, cilj je ne primiti gol i izvuci sto bolji rezultat. Amar ce opet igrati sa dva DEFANZIVNa vezna igraca i tu nema mjesta za Pericu, jedino umjesto Zajke, Mirsada ili Smajica da uleti sto ne bi valjalo.

U evropskim utakmicama ne ocekujem da Perica dobiva priliku pogotovo ako budemo imali povoljan rezultat, 0-0 je povoljan rezultat, dok u domacem prvnestvu ocekujem vezni red vise orijentisan napadu gdje ce se igrati sa jednim zadnjim veznim (Svraka ili Savic) a u sredini ce igrati Perica i Zeba, a ovo ostalo cemo vidijeti kako ce se popuniti (krila i napad) ko ce tu dobijati vise prilike za igru Visca, Mirsad i Smajic, te Adilovic, Selimovic, i nasi juniori iako moguce da se i Selimovic ukljuci u rotaciju sa krilima
Mes Que Un Club

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 24 jul 2011, 10:58

dobro, nebi ni ja popovo Amaru, ako misli da mu Savic treba radi skoka i sl. al mogao ga je bar uvesti umjesto Jamaka da bar dobije na samopuzdanju . Jamak sigurno nije buducnost Zelje i igrac na kojem ce klub nekad zaraditi

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 jul 2011, 11:07

djale je napisao/la:dobro, nebi ni ja popovo Amaru, ako misli da mu Savic treba radi skoka i sl. al mogao ga je bar uvesti umjesto Jamaka da bar dobije na samopuzdanju . Jamak sigurno nije buducnost Zelje i igrac na kojem ce klub nekad zaraditi
100% se slazem sa ovim, al brko je previse ters i tvrdoglav, ko ce znati sto mu ne da...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

AzuR SlasH
Kontakt:

Post Postao/la AzuR SlasH » 24 jul 2011, 11:35

amertiger je napisao/la:Prvo ljudi shvatite da su Perica i Savic dva razlicita igraca, razlicito orijentisani, Perica prema naprijed a Savic prema nazad.

Nama u ovim utakmicama u evropi sigurno ne treba Perica napadacki orijentisan bar ne u cetvrtak, cilj je ne primiti gol i izvuci sto bolji rezultat. Amar ce opet igrati sa dva DEFANZIVNa vezna igraca i tu nema mjesta za Pericu, jedino umjesto Zajke, Mirsada ili Smajica da uleti sto ne bi valjalo.

U evropskim utakmicama ne ocekujem da Perica dobiva priliku pogotovo ako budemo imali povoljan rezultat, 0-0 je povoljan rezultat, dok u domacem prvnestvu ocekujem vezni red vise orijentisan napadu gdje ce se igrati sa jednim zadnjim veznim (Svraka ili Savic) a u sredini ce igrati Perica i Zeba, a ovo ostalo cemo vidijeti kako ce se popuniti (krila i napad) ko ce tu dobijati vise prilike za igru Visca, Mirsad i Smajic, te Adilovic, Selimovic, i nasi juniori iako moguce da se i Selimovic ukljuci u rotaciju sa krilima
pa brate zar ne bi bilo logicnije da na Kosevu idemo na rezultat 1-0, 2-1 itd. Pa onda da se branimo u Izraelu ko protiv Sheriffa. :D

EDIT: Mislim da bi bilo bolje da Selimović počne umijesto Adilovića.
Zadnja izmjena: AzuR SlasH, dana/u 24 jul 2011, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 24 jul 2011, 11:38

Mozel' mi neko objasnit u slucaju ako prodjemo Maccabi,onda slijedi izvlacenje parova za play-off ocel' i tu biti onih 5 mogucih protivnka,oceli biti nosioca i nenosioca itd.?
i od kud ona info da se Medunjanin povrjedio?
unaprijed hvala :)
Željezničar za život cijeli.

franco_tm
Kontakt:

Post Postao/la franco_tm » 24 jul 2011, 11:53

Bianconeri1988 je napisao/la:I ja imam osjećaj da bi Stančeski mogao igrati prvu postavu, jer sinoć smo o tome diskutovali kako Maccabi nema visokih igrača, mišljenja sam da je baš zbog toga igrao Savić protiv Sheriffa...

U ovom dvomeču nam trebaju što bolje tehnički potkovaniji igrači...Neko je maloprije pisao kako Maccabi igra igru kratkih pasova, pa nam trebaju igrači koji isto tako znaju igrati...

Za Selimovića čisto sumnjam, nije on spreman za ovako jaku tekmu...igrat će samo najspremniji...

Kvesić bi mogao zaigrati...Meni se na treningu svidio, igrač zadatka, šta mu se kaže to i odradi...

Možda bi čak napadački kvartet mogli činiti Smajić - Zeba - Višća i ispred njih Adilović(koji usput provaljuje neke viceve o McDonaldsu na fb :mrgreen: )...Simpatičan dečko :lol:

Kontao sam ići danas na trening, ali gdje ću po ovoj kijametu... :D
pljeske neke , decko spominje :lol:
Zadnja izmjena: franco_tm, dana/u 24 jul 2011, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.
KEVIN-PRINCE BOATENG27

stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 24 jul 2011, 11:53

Željo se priprema za 3. pretkolo
Bešlija: Veliki respekt, ali možemo iznenaditi Maccabi
Gol Mirsada Bešlije u prvom dvoboju protiv Sheriffa na Koševu u konačnici je bio presudan. Pobjeda od 1-0 "plavima" sa Grbavice otvorila je vrata 3. pretkola Evropske lige.

Međutim, iskusni veznjak Željezničara skromno podvlači da su za ovaj uspjeh zaslužni svi nogometaši i stručni štab. "Ne treba nikoga posebno izdvajati. Svi smo igrali do krajnjih granica svojih mogućnosti i došli do konačnog cilja - 3. pretkola. Podržali su nas naši navijači, mediji i cjelokupna javnost u BiH. Svima se zahvaljujem", kaže Bešlija za Sarajevo-x.com.

On naglašava da je Sheriff bio izuzetno kvalitetan suparnik.

"Bez ikakvog pretjerivanja oni su velka ekipa. Imaju ogroman budžet i dosta dobrih igrača. Ipak, mi smo pokazali da imamo veliko srce. Borili smo se za svaku loptu, igrali disciplinovano i ispoštovali sve zamisli stručnog štaba".

Nekadašnji reprezentativac BiH osvrnuo se i na narednog protivnika u takmičenju koje je po rejtingu drugo u Evropi.

"Maccabi Tel Aviv je sjajan tim kojeg predvodi naš reprezentativac Haris Medunjanin. No, uz veliki respekt sa kojim dočekujemo goste treba naglasiti da niko nije nepopjediv. Vjerujem da uz mudru, disciplinovanu igru i malo sportske sreće možemo izboriti dobar rezultat u prvom meču na Koševu. Žao mi je što neće biti otvorena zapadna tribina, jer bi stadion, vjerovatno, bio dobro popunjen", završio je naš sagovornik.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 24 jul 2011, 11:56

MaJaBa je napisao/la:Mozel' mi neko objasnit u slucaju ako prodjemo Maccabi,onda slijedi izvlacenje parova za play-off ocel' i tu biti onih 5 mogucih protivnka,oceli biti nosioca i nenosioca itd.?
i od kud ona info da se Medunjanin povrjedio?
unaprijed hvala :)
Sigurno je da će biti nosioci i da neće biti prenošenja koeficijenata jer se žrijeb održava nakon revanša treće runde, a nosioci će logično biti oni koji imaju veći koeficijent. Takođe, priključit će se poraženi iz treće runde kvalifikacija za LP. Ono što nisam siguran jeste za one predgrupe, mada je to nama u principu svejedno, kakve smo sreće ne gine nam Sevilla :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 26 gostiju.