HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Od 1:06 -1:48 pokazuje samo ko je kakav, žalosno. Inače odlično navijanje ali eto.......pozz
Znači, slijedeći protivnik Olimpiyakos, biće guravo.
Šta?Rz88 je napisao/la:Od 1:06 -1:48 pokazuje samo ko je kakav, žalosno. Inače odlično navijanje ali eto.......pozz
Meni se sviđa ovo "Teče Neretva"...
Srećno protiv Olimpijakosa...
I ko se nad'o ale...
odličan protivnik..atraktivan...to je najbitnije..proći teško..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- MostarskiSipak
- Kontakt:
Olympiakos Piraeus Gre 52.633
FC Kobenhavn ** Den 26.890
Slavia Praha Cze 25.150
Levski Sofia ** Bul 24.250
Partizan Belgrade ** Srb 23.050
Maccabi Haifa ** Isr 17.050
Dinamo Zagreb ** Cro 16.466
FC Zürich Sui 14.050
Wisla Kraków ** Pol 9.583
BATE Borisov ** Bls 7.733
Nas zapao ako prođemo klub s najvecim koeficijentom. Nezerstvo
FC Kobenhavn ** Den 26.890
Slavia Praha Cze 25.150
Levski Sofia ** Bul 24.250
Partizan Belgrade ** Srb 23.050
Maccabi Haifa ** Isr 17.050
Dinamo Zagreb ** Cro 16.466
FC Zürich Sui 14.050
Wisla Kraków ** Pol 9.583
BATE Borisov ** Bls 7.733
Nas zapao ako prođemo klub s najvecim koeficijentom. Nezerstvo

Na terenu budi ko Neretva plah,
nek' ti bude bura u grudima dah!
ZRINJSKI-1905-MOSTAR
nek' ti bude bura u grudima dah!
ZRINJSKI-1905-MOSTAR
**** za Zrinjski, ali barem ce doc atraktivan protivnik. A ako prodju, bice nosioci u zadnjem kolu, eh kakva bi to prilika bila....
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- florin cernat
- Kontakt:
sto se tice protivnika atraktivan je cudo jedno al za proc isto bi trebalo cudo ali veliko cudo realno govoreci... gledo sam onaj klip sa zadnje utakmice i cudo je stvarno iako kao sirokobrijezanin teska srca to priznajem
ultrasi su trenutno najmocniji navijaci u bih... od pjesme tiho tiho tece neretva sam se najezurio extra stvarno... cestitke velike

Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!
Eto Delija u Mostaru
naravno ako Zrinjski prođe ovo pretkolo nadam se da hoce i svim srcem ih bodrim

De nam reci eto KAVI SMO MI?????Rz88 je napisao/la:Od 1:06 -1:48 pokazuje samo ko je kakav, žalosno. Inače odlično navijanje ali eto.......pozz
Ne duši temu bzvz. Ako ti ne odgovara nemoj gledati,a sigurno nita nećeš promijeniti.
Wow, Olympiakos ...zar ste prošli ove Slovake. A da ne sviđa mi se, i gledat ču šta ja hoću, što stavljaš link ako ne želiš da gledam.
Ne budi smješan.
Olympiakos je dostojam protivnik,al u ovom trenutku trebamo bit skoncentrirani samo na Bratislavu,uz maksimalnu podršku Ultrasa,120 % od igrača i Jovićevo znanje prolazimo 100 %
A onda - Olympiakos,samo da se ne obrukamo i to je to.
A onda - Olympiakos,samo da se ne obrukamo i to je to.
- el-fighter
- Kontakt:
Sa ovakvim zalaganjem na terenu sigurno možete izbaciti Slovake i onda protiv Olimpiyakosa će biti teško, ali ništa nije nemoguće. SRETNO
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Olympiakos je druga priča, ne znam što jedan bh. tim može uraditi protiv grčkog prvaka?
No, sretno Zrinjski, ali prije toga treba se dobro namučiti u uzvratu protiv Slovaka.
No, sretno Zrinjski, ali prije toga treba se dobro namučiti u uzvratu protiv Slovaka.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ma samo prodjite Slovake i extra za vas imacete jos 4 najmanje utakmice u Evropi 2 protiv Grka jos 2 u kvalifikacijama za Euro Ligu,bruka para tamo se moze jos jedan atraktivan protivnik navuc pun stadion ma kud ces bolje 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kad Zrinjski akoBogda prođe Slovake,mislim da će imati šanse i protiv Grka,pa k'o da Grci znaju lopte bolje nego mi...Jedno pitanje...Dakle ukoliko Zrinjski prođe Slovake,pa onda se desi čudo i ispadne protiv Grka(
),hoće li biti nosilac u 3. kolu Europske lige???

Ma ne valja se previše zanosit,zasad treba zaboravit Oly i mislit samo na Bratislavu.Polako,jedno po jedno
Evo u Dnevnom Listu piše da je na utakmici Zrinjski - Slovan bio glavni skaut Werdera,a kako su naši plemići Zadro i Žuržinov odigrali vrhunski i po meni su najbolji pojednici susreta,lako se može dogodit da ih vidimo u Werderu.
@ Bayer 04
Nisam siguran,ali mislim da neće, zbog nedovoljnog koeficijenta,ali neka odgovori neko ko zna.

Evo u Dnevnom Listu piše da je na utakmici Zrinjski - Slovan bio glavni skaut Werdera,a kako su naši plemići Zadro i Žuržinov odigrali vrhunski i po meni su najbolji pojednici susreta,lako se može dogodit da ih vidimo u Werderu.
@ Bayer 04
Nisam siguran,ali mislim da neće, zbog nedovoljnog koeficijenta,ali neka odgovori neko ko zna.
Važno je svake godine da se igraju Europske utakmice, nemojte nas odmah stavljati sa Grcima. Dosta nam i ovo sa Slovanom.
A Olimpyacos bi bio samo šlag na torti.
...liga prvaka u sred moga grada... ... volim te Zrinjski volim te bola' 100 godina s tobom ponos grada moga.
A Olimpyacos bi bio samo šlag na torti.
...liga prvaka u sred moga grada... ... volim te Zrinjski volim te bola' 100 godina s tobom ponos grada moga.
Na terenu budi ko Neretva plah
nek ti bura bude u grudima dah
blistaj ti u u igri ko mostarsko sunce
za tebe kuca Herceg-Bosne srce
nek ti bura bude u grudima dah
blistaj ti u u igri ko mostarsko sunce
za tebe kuca Herceg-Bosne srce
Eagles, nisam stigao ranije čestitati, pa ti čestitam sada. Odlična igra i još bolji pristup igri. Nadam se da ćete izdržati i u Bratislavi. Takodje se nadam da će vam se negdje izgubiti papiri od onog smeća Vukovića kad ih bude tražio. hehehe. Pozdrav i sretno...
Ne vole ga rođeni jer im je zabio gola,a ne volimo ga ni mi jer je ispao pichka i otišao par dana prije utakmice. Bolje mu je da se ne vraća nikako

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.