FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
HAHAHAH cuj 20% sanse protiv ekipe koja nije imala ni jedan sut u okvir naseg gola, sanse su u najmanju ruku 50:50.
Sanse su nam 20 posto jer ako si pratio nas tim proslu cijelu sezonu znas kakvi smo u gostima!
-
- Kontakt:
AS Roma (ITA)
FC Naftan Novopolotsk (BLR) - KAA Gent (BEL)
FC Metalist Kharkiv (UKR) Fredrikstad FK (NOR)
KKS Lech Poznań (POL) AC Omonia (CYP) - HB Tórshavn (FRO)
FC Zestafoni (GEO) - Helsingborgs IF (SWE)
SC Vaslui (ROU) FC Differdange 03 (LUX) - HNK Rijeka (CRO)
ovo su nam moguci protivnici
nije u pitanju samo nase sarajevo, svi klubovi iz premijer lige imaju sindrom gostujuceg terena, a valjda su za to krivi ovi nasi iz saveza, par po meni, jer svako ko prati premijer ligu zna kako se sudi kuci, a kako na strani, a ovim likovima sto su kao najpametniji i kao najvatreniji mogu jos jednom reci, budite realni i u slucaju prolaza opet izdajte kakav proglas jer se vas nijhe pitalo mozemo li procianonimus je napisao/la:Sanse su nam 20 posto jer ako si pratio nas tim proslu cijelu sezonu znas kakvi smo u gostima!
-
- Kontakt:
AS Roma (ITA)
FC Metalist Kharkiv (UKR)
KKS Lech Poznań (POL)
SC Vaslui (ROU)
ovi su klubovi nositelji u zrijebu..
KKS Lech Poznań (POL)
SC Vaslui (ROU)
ovi su klubovi nositelji u zrijebu..
Nisu, pošto Sarajevo ne bi bilo povlašteno. Samo ovi:mirza_hordanje je napisao/la:AS Roma (ITA)
AS Roma (ITA)
KKS Lech Poznań (POL)
SC Vaslui (ROU)
I ko se nad'o ale...
- Gistro_Bancho
- Kontakt:
Ja bih volio svim srcem da Sarajevo prođe. Rođeni sam Zeničanin i navijač Čelika, ali i sinoć sam a i ponovo ću u revanšu navijati svim srcem za Sarajevo!!!
Čestitam momcima na pobjedi i želim im puno sreće u revanšu i da dovedu Romu na Koševo
Čestitam momcima na pobjedi i želim im puno sreće u revanšu i da dovedu Romu na Koševo

De ba koji vam je racku, negdje drugo se prepirite.
Hocemo Romuuuuuuuu

Hocemo Romuuuuuuuu

Nepotrebni postovi (koji uopste nemaju veze sa temom ) su obrisani.Pisite samo ono sto se trazi.Ako nekom forumasu imate nesto reci/ukazati imate PM.Hvala
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jeste u 13:30 a ima i ovde http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sportsSova je napisao/la:Kad počinje, u 13:30?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
AS Roma (ITA) :
KKS Lech Poznań (POL)
SC Vaslui (ROU)
Dakle neko od ovih ce nam doci kolko sam skontao,trebaju se izbjeci ovi Ukrainci prvo nisu toliko atraktivan protivnik a drugo sto bi nas razgulili jel znam da su prejaka ekipa,Lech takodjer ne bas atraktivan,da nam hoce Roma doc pa nek gori sve,a mogu i Svedjani da vidimo Larsona
KKS Lech Poznań (POL)
SC Vaslui (ROU)
Dakle neko od ovih ce nam doci kolko sam skontao,trebaju se izbjeci ovi Ukrainci prvo nisu toliko atraktivan protivnik a drugo sto bi nas razgulili jel znam da su prejaka ekipa,Lech takodjer ne bas atraktivan,da nam hoce Roma doc pa nek gori sve,a mogu i Svedjani da vidimo Larsona

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
naj vjerovatnije sa helsinborg to imamo sanse kakve takve
Sarajevo/Spartak-Zestafoni/Helsingborg
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Solidno bolje oni nego Ukrajinci
Larrson 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
larsson je vec za penzije tako da su sanse kakve takve,ako prodzemo slovake.........
Odlično. Helsinborg se može dobiti.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
I ja mislim da se mozemo nositi sa njima,jedva su pobjedili ove gruzijce golom Larrsona u zadnjoj minuti,ustopat ce njega Torlak nece se on vidjet 

Ma razvalit cemo i ova **** svedska ba
SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU!!!

SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU!!!
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bordobijeli, InatSilniBosanski i 105 gostiju.