Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Vjecna Robija
- Kontakt:
Re: Facebook ;)
Daj ba mojne me trzat jbg zljeb.Tamam usao u semu za dojave ovo ono on meni sad da prohaka 

Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
- neutralan__
- Kontakt:
@bavarian_bk Ma znam,nije moguće da svima hakuju,samo meni ne.
@afa97 Pa jbo ga ti skoro si se žalio da su ti hakovali zbog toga i sad opet.
@afa97 Pa jbo ga ti skoro si se žalio da su ti hakovali zbog toga i sad opet.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Al' ne kontam samo kako, i mail sam od prijatelja sakrio.Oni sto mi nisu u prijateljima samo vide spol i nista vise
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Ma neutralni častim te kad te vidim stipu ove mafioze 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- neutralan__
- Kontakt:
I don't know.afa97 je napisao/la:Al' ne kontam samo kako, i mail sam od prijatelja sakrio.Oni sto mi nisu u prijateljima samo vide spol i nista vise

@ LBJ MVP Držim te za riječ.

- Papastathopoulos
- Kontakt:
e ovako ljudi....ja sam bio ovo instalirao i vratio mi se chat stari , al kad sam vidio sta je monolog pisao, izbrisao sam....aj sad ozbiljno, jeli ikome hakovan profil, ako nije, da vratim opet chat....afa97 tebe ne pikam, tebi je ocigledno password ime na fb....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
E cuj ime mi password na fb.U passwordu imam sve zivo, slova,tacku,brojeve,i specijalne znakove tastaturePapastathopoulos je napisao/la:e ovako ljudi....ja sam bio ovo instalirao i vratio mi se chat stari , al kad sam vidio sta je monolog pisao, izbrisao sam....aj sad ozbiljno, jeli ikome hakovan profil, ako nije, da vratim opet chat....afa97 tebe ne pikam, tebi je ocigledno password ime na fb....
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Papastathopoulos
- Kontakt:
pa kako ti onda uvijek hakuju profil, ha ja....zanimaju me sad ovi ostali....nemojte se zajebavat, budite ozbiljni....afa97 je napisao/la:E cuj ime mi password na fb.U passwordu imam sve zivo, slova,tacku,brojeve,i specijalne znakove tastaturePapastathopoulos je napisao/la:e ovako ljudi....ja sam bio ovo instalirao i vratio mi se chat stari , al kad sam vidio sta je monolog pisao, izbrisao sam....aj sad ozbiljno, jeli ikome hakovan profil, ako nije, da vratim opet chat....afa97 tebe ne pikam, tebi je ocigledno password ime na fb....
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
i meni je hackovan profil
@neutralan__ sad cu ti uc u kucu i iznijet sve sto mogu 

1947!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
kako cu znat jeli mi hackovan....ev ja sad usao na fb, nema nista cudno i odmah sam promijenio pass....
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kad ti pocne treperiti crvvena lampica na misu tad ti je hackovan profilPapastathopoulos je napisao/la:kako cu znat jeli mi hackovan....ev ja sad usao na fb, nema nista cudno i odmah sam promijenio pass....
Za zivot cijeli!
- neutralan__
- Kontakt:
Ljumani_Banovici je napisao/la:i meni je hackovan profil@neutralan__ sad cu ti uc u kucu i iznijet sve sto mogu

@Papastathopoulos Meni je sve uredu.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
eto mene tebi u kucu ... pripremi pistolj stavi ga sebi u grlo i kad zakucam na vrata hocu da mi zapjevaš ''udji slobodno vidi da li dišem''neutralan__ je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:i meni je hackovan profil@neutralan__ sad cu ti uc u kucu i iznijet sve sto mogu
![]()
Najluđi si od sve djece.

1947!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
@ThE_mAnIaCs_1987 ne kenjaj vise neg sto mozes pojest
@Ljumani_Banovici jarane, ebi se....i svi koji ste lagali...dzaba brisao to sto sam instalirao i dzaba mijenjao password

@Ljumani_Banovici jarane, ebi se....i svi koji ste lagali...dzaba brisao to sto sam instalirao i dzaba mijenjao password

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa jarane cuj kako ces znati da ti je hakovan profil, kad ne mognes uci, logicno da ti je hackovan, zar ne ?Papastathopoulos je napisao/la:@ThE_mAnIaCs_1987 ne kenjaj vise neg sto mozes pojest
@Ljumani_Banovici jarane, ebi se....i svi koji ste lagali...dzaba brisao to sto sam instalirao i dzaba mijenjao password![]()

Za zivot cijeli!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
oni su tebi sad promijenili podatke za povrat passvorda, sigurnosno pitanje i ostala sranja ... gotov si kao i mi ostaliPapastathopoulos je napisao/la:@ThE_mAnIaCs_1987 ne kenjaj vise neg sto mozes pojest
@Ljumani_Banovici jarane, ebi se....i svi koji ste lagali...dzaba brisao to sto sam instalirao i dzaba mijenjao password![]()

1947!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
nikad mi nije bio hakovan profil ni na cemu, pa stoga i ne znam koje su posljedice hakovanja....kontas, eboga tiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa jarane cuj kako ces znati da ti je hakovan profil, kad ne mognes uci, logicno da ti je hackovan, zar ne ?Papastathopoulos je napisao/la:@ThE_mAnIaCs_1987 ne kenjaj vise neg sto mozes pojest

@ljumani banovici hvala na informaciji....
- neutralan__
- Kontakt:
@Papastathopoulos Eto vidiš ti nećeš jaranu vjerovati,nego njima. 

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
NEMA NA ČEMUPapastathopoulos je napisao/la: @ljumani banovici hvala na informaciji....

1947!
- Vjecna Robija
- Kontakt:
e moj Cema

Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.