Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

BigBen
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la BigBen » 23 jul 2011, 11:51

JuveSissoko je napisao/la:[youtube][/youtube]

nema engleskog prevoda, jbga
Vidi se da je sretan...,sve naj u Juventusu! Covjek je bianconero u krvi...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jul 2011, 12:09

SoloJuve26 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Kako piše Gazzetta Rossi dao ultimatum Villarealu i rekao da se želi samo Juventus... :D

Hajde Marotta... :D
Ma dzaba je to kad ce Marotta to usrati :mrgreen:

Ocekivam Gilardina ;)
Ja očekujem Vargasa, uglavnom neko lijevo krilo, jer smo tu tanji nego u napadu...Rossi neće doći dok ne odu Amauri i Iaquinta...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 23 jul 2011, 12:14

Bianconeri1988 je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Kako piše Gazzetta Rossi dao ultimatum Villarealu i rekao da se želi samo Juventus... :D

Hajde Marotta... :D
Ma dzaba je to kad ce Marotta to usrati :mrgreen:

Ocekivam Gilardina ;)
Ja očekujem Vargasa, uglavnom neko lijevo krilo, jer smo tu tanji nego u napadu...Rossi neće doći dok ne odu Amauri i Iaquinta...

Ja ocekujem Bastosa i tog Rossia vec mjesec dana al sto vise dani idu nema od tog nista..Ma najbolje bi bilo da dovedemo onog Hazard umjesto Bastota/vargas i onda nam netreba Rossi ;)

Neznam kako cemo se rijesiti ove dvojice.. Amauri i Iaqinta. Ako smo Mela jedva na posudu poslali kako cemo sa ovima ostalima :roll:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jul 2011, 12:19

Pa ovi pišu kako valjda Bastos nije uvjerio Contea i kako ga ovaj ne želi, nešto u tom fazonu...

Riješit ćemo se mi ove stoke, ja mislim tek kad se njih riješimo da ćemo onda tek dovesti to krilo, dakle pred sam kraj prelaznog roka, a dotad ćemo samo dovesti Rossija...

Možda bi trebali pokušati i sa onim Witselom iz Standarda, igrač baš ala Felipe Melo samo što malo više misli glavom :D
Ž '21!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 23 jul 2011, 12:23

Bianconeri1988 je napisao/la:Pa ovi pišu kako valjda Bastos nije uvjerio Contea i kako ga ovaj ne želi, nešto u tom fazonu...

Riješit ćemo se mi ove stoke, ja mislim tek kad se njih riješimo da ćemo onda tek dovesti to krilo, dakle pred sam kraj prelaznog roka, a dotad ćemo samo dovesti Rossija...

Možda bi trebali pokušati i sa onim Witselom iz Standarda, igrač baš ala Felipe Melo samo što malo više misli glavom :D

Ja sam negdje cuo da je on vec presao da li u Benfiku ili Sporting L.

Ali uzmi ovo sa rezervom...

A sto se tice Juveta ja bi da prvo mi otjeramo sav skart pa da onda dovodimo Rosija i Bastosa ili Perotija meni je svejedno ali i ne moramo dovest krilo jer Kvalja to moze odlicno pokrit a u napadu Matri i Rossi a Alex po potrebi iako bi on kod mene uvijek imao mjesta...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 23 jul 2011, 12:26

Bianconeri1988 je napisao/la:Pa ovi pišu kako valjda Bastos nije uvjerio Contea i kako ga ovaj ne želi, nešto u tom fazonu...

Ja bi volio da mi sto prije dovedemo sto nam treba i da uigramo ekipu sto prije ,a ne onako dovesti prekraj prelaznog roka.

Neznam bas koje taj Witselom al bi ja vise Hazarda. Samo ce kostati al jebg ako hoces da si na vrh mora da kosta;)

Nemogu vjerovati da je prosla uprava mogla nuditi ovakve plate ovima igracima, Grygera, Melo, Amauri i tako dalje,,

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jul 2011, 12:26

Jednom prilikom je @sarajlija napisao,kad ovi što treba da odu, vide da smo doveli druge igrače i za njih nema mjesta da će sami otići, zato treba prvo dovesti Rossija u napad, pa onda će se ovi sami pokupiti, isto kao što je Melo isto kao što će uraditi i Sissoko nakon što smo doveli trojicu na sredini terena, tako će i Amauri i Iaquinta... :D

I ja sam načuo to za Witsela, samo ne znam jel to sve službeno ili ne...
Ž '21!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 23 jul 2011, 12:30

Kao sto sam napisao vec presao u Benfiku za nesto malo para...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 23 jul 2011, 12:33

Bianconeri1988 je napisao/la:Jednom prilikom je @sarajlija napisao,kad ovi što treba da odu, vide da smo doveli druge igrače i za njih nema mjesta da će sami otići, zato treba prvo dovesti Rossija u napad, pa onda će se ovi sami pokupiti, isto kao što je Melo isto kao što će uraditi i Sissoko nakon što smo doveli trojicu na sredini terena, tako će i Amauri i Iaquinta... :D

I ja sam načuo to za Witsela, samo ne znam jel to sve službeno ili ne...

Ma dobro za Iaqinte mislim i da ne zeli otici iz Juventus i ako dovedemo Rossi. Vazda je povredjen i nece nigdje dobiti takvu platu kakvu ima sad.

A za Amauri isto tako, ima dobru platu i sam zna da nema sanse da zaigra za Brazil!! Nebi me cudlo da ce radje sjediti na klupi i zaradjivati vise od 4 milj e godisnje.. ;)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 jul 2011, 15:00

Marotta je rekao otprilike da cemo kupiti Rossia i slicne, ali pod nasim uslovima, dakle Rossia hocemo ali necemo da nam prodavac diktira kako i sta, nego da se i mi pitamo tu.Znaci, aukcije i nadmetanje sa M Cityem i slicnima su "no go", ima jos igraca sem Rossia i Aguera koji bi nam podigli kvalitet a ima jos vremena, ne treba se zaletat, vidjesmo sa Vidalom kako se odradi sjajan posao, mlad, jeftin, jos na rate :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 jul 2011, 15:02

slika

gotivna slika.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jul 2011, 15:11

Ne izgleda ovo lose,s tim da naravno ocekujem da se dovede neki igrac bolji od Pepea do kraja prelaznoga roka.
Mislim da bi to trebao biti prioritet,a ne Rossi ili Aguero,koji su odlicni igraci,ali ni trenutni napadaci Juventusa nisu za odbaciti.
slika
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 jul 2011, 15:26

dodaj tu bolje lijevo krilo i jos jednog stopera ako ne dodje Rossi, bice ekipa jos kvalitetnija od te, po mom skromnom misljenju.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jul 2011, 16:40

Svakako, Pepe sigurno neće igrati lijevo krilo, prije će ta pozicija pripasti Marchisiu nego Pepeu...

I ja sam mišljenja da nam je štoper neophodniji nego Rossi, nego je fazon što smo mi nekako sami navijači krivi za jer smo stalno potencirali na tom nekom napadaču Aguero, Rossi, Tevez itd...
Ž '21!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 jul 2011, 18:38

Da vidimo kakvo je stanje u do sada odradjenom poslu:

Došli:

Pirlo free
Ziegler free
Pazienza free
Lichsteiner 10 mil
Vidal 10,5 mil
Matri 15,5 mil
Quagliarella 10,5 mil
Pepe 7,5 mil
Motta 3,750 mil
Sorenesen 0,5 mil

Ukupno: 58,250 mil (kroz 3 godine, za ovu sezonu oko 25-30 mil)

Otišli (vraćeni):

Aquilani -------
Melo (4,5 (1, 5 mil posudba + plata 3 mil) + 13 mogući)
Traore ------
Rinaudo -----
Salihamidžić free
Giovinco (3 mil)
Tiago free

Ukupno: 4,5 mil

Što se tiče pojačanja sve osim Motte je odlično odradjeno, a u vezi igrača koji su otišli Melo (vrijeme će pokazati, umjesto njega je došao isto tako dobra igrač, ali vidjet ćemo dali će to biti dobar posao) i Giovinco iako je i on sam kriv, jer je sam želio da ostane u Parmi!

Transfer lista:

Motta
Grygera
Amauri
Sissoko
Iaquinta
Grosso
Maninnger
Martinez

Pojačanja:

desni bek
lijevo krilo (prioritet)
stoper
napadač (kao zadnja opcija)

Sad Marotta treba iskoristiti ovaj peroid do povratka ekipe iz SAD da rasproda bar nekoliko igrača koji se nalaze na TL, kako bi oslobodio mjesto za nove igrače!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 23 jul 2011, 20:59

slika
slika

Eto veceransje postave

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jul 2011, 21:12

Čim Bonucci ne igra prvu postavu, očigledno se na njega ne računa toliko ozbiljno,znači da se razmatra i opcija dovođenja tog novog štopera..

Moja logika! :D
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 23 jul 2011, 21:17

Bianconeri1988 je napisao/la:Čim Bonucci ne igra prvu postavu, očigledno se na njega ne računa toliko ozbiljno,znači da se razmatra i opcija dovođenja tog novog štopera..

Moja logika! :D
Moguce je, ija se nadam da cemo dovesti jednog provjerenog stopera. Al koga??

Veceras se nadam da cu vidjeti neku igru koju nisam vidio bog zna kad :mrgreen:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 jul 2011, 21:17

Čudno je to da Bonuccia ne stavlja u prvi 11, jer ga je Conte proslavio, prošli put Sorensen-Chiellini, sad Barzaglie-Chiellini, ali možda Conte ima neke druge zamisli! Takodjer nadam se da ponovo neće biti biti kao prošle sezone da na lijevu stranu dodje neki slabiji igrač ala Martinez, jer se frosira Marchisio, pa da njemu taj igrač bude zamjena, to ne vi valjalo nikako, jednostavno na lijevo krilo mora doći jedan pravo kvalitetan igrač!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jul 2011, 21:27

Samo se nadam da to pojačanje u odbrani neće biti Juan ili Alex...Prvo što su u godinama, drugo što mi nekako nisu za Juventusa...
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.