Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

nadoknadavremena
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la nadoknadavremena » 12 jul 2011, 14:50

Kahriman sasvim solidno branio za Tavriju. ;)
Definitivno moglo bi se razmisliti o njemu kao golmanu broj 1. Što se ostalih tiče,nadam se da će se skrasiti Pantelić.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jul 2011, 15:07

nadoknadavremena je napisao/la:Kahriman sasvim solidno branio za Tavriju. ;)
Definitivno moglo bi se razmisliti o njemu kao golmanu broj 1. Što se ostalih tiče,nadam se da će se skrasiti Pantelić.
Kahriman kao prvi golman reprezentacije. :?
Neka hvala. ;) :)

Inace danas u Press-u clanak o nasoj mladosti i udarnom sedmoricom za buducnost(Stojkovic,Mijailovic,Markovic,Brasanac,Lukic,Nastasic,Pavlovski),tu bi se moglo dodati jos nekoliko igraca,ali sve u svemu mi ne treba da brinemo za buducnost,na svakoj poziciji smo popunjeni lepo od mladih nada,koliko mogu da primetim jedino nam leva strana odbrane skripi.

edit:Evo i u elektronskoj formi.
http://sportservis.pressonline.rs/wsw/i ... 1&ni=24397
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 12 jul 2011, 22:08

Devil je napisao/la:
nadoknadavremena je napisao/la:Kahriman sasvim solidno branio za Tavriju. ;)
Kahriman kao prvi golman reprezentacije. :?
Neka hvala. ;) :)

Inace danas u Press-u clanak o nasoj mladosti i udarnom sedmoricom za buducnost(Stojkovic,Mijailovic,Markovic,Brasanac,Lukic,Nastasic,Pavlovski),tu bi se moglo dodati jos nekoliko igraca,ali sve u svemu mi ne treba da brinemo za buducnost,na svakoj poziciji smo popunjeni lepo od mladih nada,koliko mogu da primetim jedino nam leva strana odbrane skripi.

edit:Evo i u elektronskoj formi.
http://sportservis.pressonline.rs/wsw/i ... 1&ni=24397
$ % ? % " " о ' ? са &?

$ % $ на СОС " уговора са ' $ у & " њега су ? он је " & " на прес " ? је & & у " & " ? уговора са ". " $ је са & уговор " " " $,па се " $ тај & не " " "?
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 jul 2011, 22:16

Ovaj mali Pavlovski bi mogao da izraste u strasnog veznjaka samo ako se bude pravilno razvijao.Smem otici toliko daleko pa reci da je on alfa i omega U17 reprezentacije Srbije u onakvoj konkurenciji koja nije bas bezazlena,a od njega tek ocekujem prave stvari u U19 reprezentaciji i tada ce se videti da li je kadar da se nosi sa pritiskom.Igrom meni najvise podseca na Xavia,omalen te poprilicno "slab",ne znam,ali od oka onako nekih 60-ak kila,te mozda 1.70-1.75,pravi play,nema neki razoran sut,vec onaj "tehnicki" gde je preciznost na prvom mestu,i za svoje godiste odlican pas,e opet kazem sta ce biti u narednim godinama ne znam,ali OFK-a je sposobna da napravi odlicnog igraca i nadam se da ce i od njega to biti.

Sto se tice Zdjelara,ja se secam kada sam im gledao klince da imaju jednog veznjaka Sasu Zdjelara,cini mi se '95 godiste,i U16 reprezentativac Srbije e sada da li je to taj ne znam.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 15 jul 2011, 01:10

@drinin vuk

Saša Zdjelar - OFK Beograd, rođ. 1995.
Velika vjerovatnoća je da je porijeklom iz Bosanske Krajine. Prezime Zdjelar ima i kod Hrvata i kod Srba. U BiH to prezime je karakteristično za područje Prijedora i danas ima dosta Zdjelara na području Prijedor-Bos.Novi/Novi Grad.
U Hrvatskkoj ih je, kao Hrvata, bilo najviše u području Garešnice, a kao Srba u području Duge Rese....
Ali, postoje podaci da je Zdjelara bilo i u Miletićevu (Srbija) - pa i fudbaler Janko Zdjelar, negdje pred ili nakon II svjetskog rata..
Inače, davne 1986 iz Prijedora je u banjalučki Borac došao fudbaler Boško Zdjelar (koji se vrlo brzo vratio nazad), a kasnije je za Rudar (Ljubija-Prijedor) igrao i Neđo Zdjelar (1989/1990). Da li su Boško i Neđo braća ne znam, ali pretpostavljam da su u najmanju ruku rođaci.
Iz tog razloga i pretpostavljam da je taj mladi fudbaler za kojeg pitaš vrlo moguće porijeklom iz BiH (Prijedor), a možda i u rodu sa naprijed navedenim ex-fudbalerima....
.
Bosno moja poharana....

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 15 jul 2011, 02:18

Pavlovski je trebao da bude predvodnik i kapiten reprezentacije na nedavnom evropskom kadetskom prvenstvu,ali nazalost povredio se par dana pre pocetka istog.

Njegov izostanak se osetio u nasoj igri.

Takodje izdvojio bih i njegovog saigraca iz OFK Beograda Urosa Nenadovica koji iz raznoraznih razloga se nije nasao na Bata Djorinom spisku za prvenstvo.

Njih dvojica su nedavno potipisali prve profesionalne ugovore sa maticnim klubom.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 jul 2011, 14:20

Najvece pojacanje za reprezentaciju u ovom trenutku bi bio odlazak selektora :!:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 jul 2011, 14:28

Tribalian je napisao/la:Najvece pojacanje za reprezentaciju u ovom trenutku bi bio odlazak selektora :!:
Ja bih jos dodao, prvo odlazak saveza, na celu sa TOLE-VOLE !!!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 jul 2011, 15:41

marconato je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Najvece pojacanje za reprezentaciju u ovom trenutku bi bio odlazak selektora :!:
Ja bih jos dodao, prvo odlazak saveza, na celu sa TOLE-VOLE !!!
To se podrazumeva ,nema razloga to pominjati :mrgreen: ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 jul 2011, 18:03

Ali je Tole kriv sto je Pizon uopste dosao tu gde jeste sada.
Ali je Tole kriv sto je oteran Antic.
Ali je Tole kriv zato sto je uveden jedan vid anarhije u FSS...
Srbiji naravno želim sve najbolje,ne želim napadati Toleta,samo malo iskrenosti od strane svih nas koji volimo reprezentaciju Srbije nije na odmet.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 jul 2011, 19:55

Pobeda protiv Turske 1:0.Nisam ocekivao ovakav rezultat ali je on zaista fantastican pogotovo ako se uzme u obzir da na prvenstvo nisu dosli Djuricic,Milunovic,Nastasic kojima Herenven,Waregem odnosno Fiorentina nisu dali da dodju,te bez suspendovanog Cosica i povredjenih Lukica i Brasanca sve igraci iz prve postave.Drugi mec iz nase grupe je prekinut Spanija je vodila 1:0 protiv Belgije.
Ovo je dokaz koliko kvalitetan trener znaci ekipi,jer ova ekipa koja je danas odigrala nije nista manje talentovana od generacije U17 koju je Bata Djora unakazio. :oops:
A kad dodju kod Govedarice videce se sta je ustvari ekipa.

Sada ja se nadam bice nam dovoljna jos pobeda nad Belgijom do koje mozemo doci,Belgija je jedna vrlo talentovana ekipa,nema renome kao Turska ali ipak ova generacija je sposobna da napravi nesta vise,prvenstveno jer su na putu do EP pobedili i Englesku i Portugal.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 20 jul 2011, 20:30

Devil je napisao/la:Pobeda protiv Turske 1:0.Nisam ocekivao ovakav rezultat ali je on zaista fantastican pogotovo ako se uzme u obzir da na prvenstvo nisu dosli Djuricic,Milunovic,Nastasic kojima Herenven,Waregem odnosno Fiorentina nisu dali da dodju,te bez suspendovanog Cosica i povredjenih Lukica i Brasanca sve igraci iz prve postave.Drugi mec iz nase grupe je prekinut Spanija je vodila 1:0 protiv Belgije.
Ovo je dokaz koliko kvalitetan trener znaci ekipi,jer ova ekipa koja je danas odigrala nije nista manje talentovana od generacije U17 koju je Bata Djora unakazio. :oops:
A kad dodju kod Govedarice videce se sta je ustvari ekipa.

Sada ja se nadam bice nam dovoljna jos pobeda nad Belgijom do koje mozemo doci,Belgija je jedna vrlo talentovana ekipa,nema renome kao Turska ali ipak ova generacija je sposobna da napravi nesta vise,prvenstveno jer su na putu do EP pobedili i Englesku i Portugal.
Lukic i Brasanac nisu igrali protiv Turaka zbog suspenzije(zuti kartoni).

Treba ih ocekivati u narednim mecevima...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 21 jul 2011, 03:35

Devil, kako ja cijenim, da smo kompletni, mi bi ovo ladno mogli uzeti ?!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 jul 2011, 13:59

marconato je napisao/la:Devil, kako ja cijenim, da smo kompletni, mi bi ovo ladno mogli uzeti ?!
Kompletno prvenstvo ? :?
Tesko,mada uz Spance bi bili glavni favoriti sigurno.
Oni su dosli u odlicnom sastavu ovde,ne treba zaboraviti to opet govorim ni Belgijance koji imaju strasnu generaciju sa Hazardom,sa Arslanagicem,Casteelsom na golu,Vermijlom,a i Cesi su doveli jednu jaku ekipu sa Janosom,Kalasem,Sladkym...sto se pokazalo i sinoc kada su rutinski oduvali domacina sa 3:1.
Da smo citavi dakle sa svim raspolozim sredstvima,mislim da bi medju prva tri,ovako ostaje nada da ce momci uspeti da se izbore sa Spancima prvo,pa sa Belgijancima i onda da razmisljamo dalje.
Verujem u ove momke,verujem u Govedaricu i na njima je da opravdaju poverenje sportske javnosti.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 jul 2011, 19:19

Kad i s kim igramo sledecu tekmu ? Jel se vracaju Cosic, Brasanac i Lukic u tim ?

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 22 jul 2011, 22:19

marconato je napisao/la:Kad i s kim igramo sledecu tekmu ? Jel se vracaju Cosic, Brasanac i Lukic u tim ?
Sa Spancima sutra u 20h. Koliko sam ja upoznat, trebalo bi da igraju.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 jul 2011, 22:22

Evo i ja sad vidjeh da sutra igramo sa Spancima pojacani za ovu 3-cu...Mogli bi bar remizirat.. ;)

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 22 jul 2011, 22:41

Sudeci po izjavama nasi omladinci su optimisti uoci duela Spancima,zele da obezbede plasman u polufinale vec posle drugog kola dok je selektor Govedarica ocekivano nesto uzdrzaniji obecavajuci samo borbu do poslednjeg daha.

Spanci su gledajuci invidualni kvalitet verovatno najaci na turniru,no to cesto ne mora nista da znaci.

Posle pobede nad Turcima imamo lepu sansu da napravimo nesto vise na ovom prvenstvu i nadam se da ce momci to iskoristiti.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 jul 2011, 12:56

Veceras ima prenos na eurosportu! Zna li neko mozda u kakvom cemo sastavu igrati ?

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 23 jul 2011, 20:48

Vec posle dvadeset minuta gubimo sa 3-0.

Posle prvih nekoliko dobrih minuta usledila je totalna dominacija Spanaca kojoj je velika pomoc bila nasa odbrana na celu sa Cosicem.

On i Vitas su totalno dezorjentisani,kao da su pali sa marsa.

Posle treceg gola Spanci su krenuli sa egizbicijama i atraktivnim potezima pa samo zahvaljujuci tome i nasem golmanu Pericu nismo primili jos dva tri gola.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.