FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
zna li neko zasto Stancenski ne igra? on je po meni puno bolji od Savica,istina igra nesto ofanzivnije..bice zanimljivo vidjeti u nastavku ovih evropskih utakmica,mozda ce upravo on biti jedno od iznenadjenja Osima! Stancenski je prije 2 godine bio najbolji igrac lige po misljenju mnogih,ali eto kod nas ne moze skupiti ni minutu...a sto se Kvesica tice,nadam se da je bolji od Stanica i da ce ga vremenom izbaciti iz startne postave..bas kao sto je Smajic izbacio Viscu..konkurencija u timu moze samo dobro donijeti! Protiv Makabija imamo puno Kosevo ,i uz malo srece mozemo ostvariti dobar rezultat,pa u revansu sta bude...Makabi jeste bolja ekipa od nas,imaju kud i kamo vise novca,ali imao ga je i Serif,pa.....
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
vidi se da si upucen i da se razumijes u fudbal ko Mara u kriv qrac...BordoUnited je napisao/la:Skuplji ste od serifa,igrate srcem za razliku od njih,imate bolje navijace od njihovih,poredit Bosanski fudbal sa Moldavskim je smijesno ne kontam cemu onda toliko hvaljenje ko da ste reala pobjedili a ne jadne moldavce

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
POJMA TI NEMAS! Vjerovatno si neki mali balavi provokator i nista vise.BordoUnited je napisao/la:Skuplji ste od serifa,igrate srcem za razliku od njih,imate bolje navijace od njihovih,poredit Bosanski fudbal sa Moldavskim je smijesno ne kontam cemu onda toliko hvaljenje ko da ste reala pobjedili a ne jadne moldavce
- bistrikboy
- Kontakt:
Prestanite trolati i spamati!!!
Vratite se temi!
Vratite se temi!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
ccc i ja sam gori sto trosim energiju da budalama objasnim stvari koje su realne i logicne, ali nema veze uzivajte u svojoj "historijskoj pobjedi" nad tako velikim europskim gigantom kao sto je serifSamoZeljo je napisao/la:POJMA TI NEMAS! Vjerovatno si neki mali balavi provokator i nista vise.BordoUnited je napisao/la:Skuplji ste od serifa,igrate srcem za razliku od njih,imate bolje navijace od njihovih,poredit Bosanski fudbal sa Moldavskim je smijesno ne kontam cemu onda toliko hvaljenje ko da ste reala pobjedili a ne jadne moldavce

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Željo je izbacio ekipu koja je igrala grupnu fazu EL, a sarajevo ekipu koja nikad nije pobijedila u UEFA takmičnjima...
Sam podatak da je neki klub igrao grupnu fazu EL govori o veličini nekog kluba...
Sam podatak da je neki klub igrao grupnu fazu EL govori o veličini nekog kluba...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma pustite ga, ne isplati se pricat ovakvim, kao da zidu pricasBordoUnited je napisao/la:ccc i ja sam gori sto trosim energiju da budalama objasnim stvari koje su realne i logicne, ali nema veze uzivajte u svojoj "historijskoj pobjedi" nad tako velikim europskim gigantom kao sto je serifSamoZeljo je napisao/la:POJMA TI NEMAS! Vjerovatno si neki mali balavi provokator i nista vise.BordoUnited je napisao/la:Skuplji ste od serifa,igrate srcem za razliku od njih,imate bolje navijace od njihovih,poredit Bosanski fudbal sa Moldavskim je smijesno ne kontam cemu onda toliko hvaljenje ko da ste reala pobjedili a ne jadne moldavce![]()
-
- Kontakt:
nek je orebro evropski tim... pogledaj samo njihov kompleks i uslove i dosadasnje evropske uspjehe i vidjet ces koga smo prosli... dodjes ovdje da provociras..imas temu FK Sarajevo pa tamo pisi...BordoUnited je napisao/la:ccc i ja sam gori sto trosim energiju da budalama objasnim stvari koje su realne i logicne, ali nema veze uzivajte u svojoj "historijskoj pobjedi" nad tako velikim europskim gigantom kao sto je serifSamoZeljo je napisao/la:POJMA TI NEMAS! Vjerovatno si neki mali balavi provokator i nista vise.BordoUnited je napisao/la:Skuplji ste od serifa,igrate srcem za razliku od njih,imate bolje navijace od njihovih,poredit Bosanski fudbal sa Moldavskim je smijesno ne kontam cemu onda toliko hvaljenje ko da ste reala pobjedili a ne jadne moldavce![]()
sto se tice naredne utakmice... mislim da sa igrom poput ove protiv serifa mozemo proci makabi.. samo srce na teren!
Za tebe i za intelektualne kapacitete slicnim tebi evo ti jedan clanak sa s.s.ba koji je upotpunjen fotografijama..ako nista procitaj,informisi se pa onda napisi nesto,bas nako jadno i bjedno izgledaju i ti vise vjerujes nekakvom transfer- marketu nego svojim ocima pa kazes da smo skuplji od njih..!!BordoUnited je napisao/la:Skuplji ste od serifa,igrate srcem za razliku od njih,imate bolje navijace od njihovih,poredit Bosanski fudbal sa Moldavskim je smijesno ne kontam cemu onda toliko hvaljenje ko da ste reala pobjedili a ne jadne moldavce

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/kak ... fiju/61164" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: legenda79, dana/u 23 jul 2011, 19:21, ukupno mijenjano 2 puta.
De ziv bio objasnimi bez ikakvih prepucavanja kada si ovu nasu pobjedu nazvao pod navodnica historijskom zato sto se toliko hvalimo,kako onda nazivas vasu pobjedu protiv "velikog" Orebra posto citajuci temu FK Sarajevo vidim da se i vi isto toliko radujete i hvalite.Postuj dabi bio postovan i iskreno sve najbolje protiv Sparte.BordoUnited je napisao/la:ccc i ja sam gori sto trosim energiju da budalama objasnim stvari koje su realne i logicne, ali nema veze uzivajte u svojoj "historijskoj pobjedi" nad tako velikim europskim gigantom kao sto je serifSamoZeljo je napisao/la:POJMA TI NEMAS! Vjerovatno si neki mali balavi provokator i nista vise.BordoUnited je napisao/la:Skuplji ste od serifa,igrate srcem za razliku od njih,imate bolje navijace od njihovih,poredit Bosanski fudbal sa Moldavskim je smijesno ne kontam cemu onda toliko hvaljenje ko da ste reala pobjedili a ne jadne moldavce![]()
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I još nešto ne razumijem, iz čista mira su čitav dan pitari na našoj temi i samo provociraju, prvo megamnon i hodza, zatim ovaj Bordounited, sad evo i ovaj FCS...
Fkt šta vam je!?
Pustite nas da uživamo u pobijedi, za naše današnje uvjete Sheriff je gigant, već je fazon što se vi ne možete pomiriti što je Željo prošao bolju ekipu nego što je Orebro, što nije dopustio da Sheriff ima kako treba šut po golu...Što je taktički nadmudrio protivnika...hiljadu je razloga, a riječ koja najbolje opišuje vaše stanje je "kompleks."
Fkt šta vam je!?
Pustite nas da uživamo u pobijedi, za naše današnje uvjete Sheriff je gigant, već je fazon što se vi ne možete pomiriti što je Željo prošao bolju ekipu nego što je Orebro, što nije dopustio da Sheriff ima kako treba šut po golu...Što je taktički nadmudrio protivnika...hiljadu je razloga, a riječ koja najbolje opišuje vaše stanje je "kompleks."
Ž '21!
- bistrikboy
- Kontakt:
hajde eto ovaj put unaprijed da vas upozorim...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ovaj mi je najpameteniFCS-FCS je napisao/la:Dobro. I obzirom da od LITEXA pa onda hapoela niste znali šta znaci igrati u evropi... jest fakat sherif je gigant nevidjeni. E ako primite protiv jevreja manje o 6 u dvije tekme... Kapa dole. Do tada pssssttt i nadajte se da će te fasovati manje nego od litexa i hapoela. Da ne bude zabune , moj klub neće proći spartu a vi će te ispasti plus ponovo doziviti BLAM

Zadnja izmjena: pile87, dana/u 23 jul 2011, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
!Luca.Toni je napisao/la:Ima li gdje klip citave utakmice ( dva poluvremena ) da se pogleda posto nisam bio u mogucnosti da gledam tekmu ?
Ako bi neko mogao postavit bio bi zahvalan.
SVI KUPITI GODISNJE KARTE I TAKO PODRZIT KLUB KOJI KONSTANTNO NAPREDUJE !
LJUBAV SE ZOVE IMENOM TVOJIM
Razumijes ti mene burazere moj 

-
- Kontakt:
dino lj je napisao/la: De ziv bio objasnimi bez ikakvih prepucavanja kada si ovu nasu pobjedu nazvao pod navodnica historijskom zato sto se toliko hvalimo,kako onda nazivas vasu pobjedu protiv "velikog" Orebra posto citajuci temu FK Sarajevo vidim da se i vi isto toliko radujete i hvalite.Postuj dabi bio postovan i iskreno sve najbolje protiv Sparte.
Procitaj moj post na stranici iza,sve te navedene cinjenice su isle u vasu korist.Po meni novinari su previse digli u nebesa serifa kako oni imaju stadione,pobjedili dinama na penale

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ima, unazad 20-tak stranica! Samo prelistaj malo više!
Ž '21!
Idi bolan slavi uspjeh svog kluba.BordoUnited je napisao/la:dino lj je napisao/la: De ziv bio objasnimi bez ikakvih prepucavanja kada si ovu nasu pobjedu nazvao pod navodnica historijskom zato sto se toliko hvalimo,kako onda nazivas vasu pobjedu protiv "velikog" Orebra posto citajuci temu FK Sarajevo vidim da se i vi isto toliko radujete i hvalite.Postuj dabi bio postovan i iskreno sve najbolje protiv Sparte.
Procitaj moj post na stranici iza,sve te navedene cinjenice su isle u vasu korist.Po meni novinari su previse digli u nebesa serifa kako oni imaju stadione,pobjedili dinama na penale,umjetnu travu itd,cim sam vidio njihovu vrijednost,prenapucane brazilce i odakle dolaze znao sam da vam pobjeda ne smije doc u pitanje i od srca sam zelio da prodjete itako je i bilo,a ovaj tenkre babilon govori kako su igrali grupnu fazu
![]()
pa i borac je dobio makabija i oni su igrali grupnu fazu i pobjedili mancestera 3:0 pa opet izgubise od borca i vi ste igrali grupnu fazu prije 50godina pa opet niste mogli u gostima pobjedit od 2005 do 2008 od historije se ne zivi,puno srece i vamo protiv macabija.
Ali tebi je gore sto je Zeljin uspjeh veci od uspjeha tvog kluba (koji ne bih da osporavam) i jednostavno nemas mira.Postoji dijagnoza za tvoju bolest pacenice jedan.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Znam sta hoces da kazez ja isto od Serifa nepravim Barsu,ali sam licno u svom postu u cetvrtak igrace Zelje i Sarajeva nazvao vanzemaljcima jer prijatelju u kakvim uslovima rade,treniraju i u svoj besparici oko klubova mislim da je svaka pobjeda u Evropi veliki uspjeh.Nisam ti replicirao nista ruzno da bi se prepucavali,naprotiv drago mi je razmjeniti misljenje sa normalnim navijacima drugih klubova a narocito sa komsijama jer me imbecilni komentari pojedinaca sa obadvije strane ne interesuju i nisu vrijedni pomena.Sto se tice novinara ne uzimam ih puno za ozbiljno jer su i oni danas i politicki i navijacki obojeni.Pravo da ti kazem volio bi da i mi i vi zavrsimo u grupnoj fazi ali veliki je to zalogaj trenutno za nase klubove.Znam da se od historije ne zivi ali prijatelju moramo je postovati svi i ne dati da se zaboravi bez obzira cija je.Pozdrav i sve najbolje.BordoUnited je napisao/la:dino lj je napisao/la: De ziv bio objasnimi bez ikakvih prepucavanja kada si ovu nasu pobjedu nazvao pod navodnica historijskom zato sto se toliko hvalimo,kako onda nazivas vasu pobjedu protiv "velikog" Orebra posto citajuci temu FK Sarajevo vidim da se i vi isto toliko radujete i hvalite.Postuj dabi bio postovan i iskreno sve najbolje protiv Sparte.
Procitaj moj post na stranici iza,sve te navedene cinjenice su isle u vasu korist.Po meni novinari su previse digli u nebesa serifa kako oni imaju stadione,pobjedili dinama na penale,umjetnu travu itd,cim sam vidio njihovu vrijednost,prenapucane brazilce i odakle dolaze znao sam da vam pobjeda ne smije doc u pitanje i od srca sam zelio da prodjete itako je i bilo,a ovaj tenkre babilon govori kako su igrali grupnu fazu
![]()
pa i borac je dobio makabija i oni su igrali grupnu fazu i pobjedili mancestera 3:0 pa opet izgubise od borca i vi ste igrali grupnu fazu prije 50godina pa opet niste mogli u gostima pobjedit od 2005 do 2008 od historije se ne zivi,puno srece i vamo protiv macabija.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
1. Za tebe sam diplomirani doktor nauka!a ovaj tenkre babilon govori kako su igrali grupnu fazu
2. Nisam to nijednom spomenuo!
3. Za Orebro je Šerif Barcelona.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Danas je tesko biti navijac Zeljeznicara, zavidne duse sa svih strana se javljaju, ciganski i podmuklo na prvu cestitaju da mogu kasnije reci da jesu i onda naravno vracaju se kompleksi i pocinje ista prica.
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: 1921TM87, Albas1921, Austinpowers, FrDiHu, Hrammm1921, Hrasno15, Laudrup, Lynx, seha77, TefalTava, xFrAg, ZeljeznicarUberAlles i 210 gostiju.