i ako sam imao neke sumnje od danas ih sigurno nemam
koji **** boss je ovaj covjek
kameni - 'imali smo dogovor ali druga strana (espanyol) je odlucila postaviti neke druge uvjete tako da sam odustao od svega'
ddr - 'de rossi ne ide nigdje, svi novinski natpisi su samo glasine'
vucinic - 'sve je na njemu, ako on zeli otici mi cemo ga pustiti ali samo za pravu cijenu. prije par dana je odbio jednog talijanskog velikana a trenutno ima ponudu iz engleske. ovo je fudbal - sve je moguce'
stekelenburg - 'on ostaje nas primarni cilj, zapravo situacija oko golmana ce biti rjesena do srijede, najkasnije do cetvrtka'
novi vlasnik - 'di benedetto nije abramovich, ne zelimo instant velikana nego klub koji ce za dvije, tri godine biti sami vrh calcia'
bekovske pozicije - 'zavrsili smo s kupovinom bekova jer je trener zadovoljan trenutnim igracima' (posebno je pohvalio cicinha)
stoper - 'uskoro potpisujemo novog stopera jer zelimo imati 4 podjednako kvalitetna igraca koji u bilo kojem trenutku mogu zamijeniti jedan drugoga. antei je izrastao u dobrog igraca i to me cini ponosnim ali ove sezone je ipak prerano da ga ubacimo u prvi tim . . . uz stopera cemo sigurno dovesti i veznjaka te, ako vucinic ode, kvalitetnu zamjenu za njega'
pastore - 'sigurno ga necemo potpisati jer uskoro cete shvatiti da mi vec imamo jednog pastorea - lamela'
menez - 'njegova prodaja je gotovo pa sigurna'