Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Dobar Downing Bgm.... 

Oh campione the one and only, We're LIVERPOOL! They say Our days are numbered, we're not famous any more, but Scousers rule in Europe like we've always done before!
slaba igra bgmi, nema kratkih pasova
imal kakav bolji link od ovog http://www.firstrowsports.eu/watch/7446 ... ol-fc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pa sta je sa ovim nasim igracima 3:0 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
-
- Kontakt:
Meni je ovaj bolji.adis_lfc je napisao/la:imal kakav bolji link od ovog http://www.firstrowsports.eu/watch/7446 ... ol-fc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://p2pfoot.jimdo.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Joj katastrofe.

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Sramota jest da je ovo pripremna utakmica ali ova igra je bruka za ovakav velik klub..
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Dobro pa nisam gledao utakmicu i nemam namjeru gledati ovu patnju, sretno u nastavku iako vidim da gubimo sad i 3:0, ma nema veze ipak je ovo samo prijateljska iako bi se trebali više zalagati. 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
E yebat ga. Haman nastavak posljednjeg meča sa Tottenhamom. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Virtu4l je napisao/la:Osvajate Premiership

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Razumiješ li ti šta je prijateljska utakmica ? Ili si stvarno toliko smotan da to ne razumiješ ?Virtu4l je napisao/la:Osvajate Premiership
Raulll

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Sve dok cak i na tribinama sjede razni ngogovi, poulseni, maxiji nama napretka nema, jednostavno je to tako.
a isto sam skeptican glede ovih skupocjenih pojacanja tipa kerol, dauwning. nema to kvaliteta za osvajanje lige
a isto sam skeptican glede ovih skupocjenih pojacanja tipa kerol, dauwning. nema to kvaliteta za osvajanje lige
nema potpisa
Jao Downinga, kapa dole majstore za ovo što si do sada pokazao.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Kao i vi Ligu SampionaVirtu4l je napisao/la:Osvajate Premiership

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
- Megamon
- Kontakt:
Samo me zanima kako igra Caroll 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
jbg nek je i prijateljska mene opet stid ove katastrofeHan!$;Lfc je napisao/la:Razumiješ li ti šta je prijateljska utakmica ? Ili si stvarno toliko smotan da to ne razumiješ ?Virtu4l je napisao/la:Osvajate Premiership
Raulll

- Ponos Torina
- Kontakt:
Identicno ali opet ovo su pripreme za pocetak nove sezone i uigravanje,mada je ovo sramota sta su ovako skupo placeni igraci dopustili.....Monolog je napisao/la:E yebat ga. Haman nastavak posljednjeg meča sa Tottenhamom.
Joj Grk kao da je sa autopijace dosao pravo na utakmicu....
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 23 jul 2011, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
ma da je humanitarna utakmica ne moze'te Hull otrest ko slinu.Han!$;Lfc je napisao/la:Razumiješ li ti šta je prijateljska utakmica ? Ili si stvarno toliko smotan da to ne razumiješ ?Virtu4l je napisao/la:Osvajate Premiership
Raulll
Ne bitno ko ti igra a ko ne.
To ti je isto koda bi Hajduk nogama izudaro ovu djecurliju Barcelone veceras

Zadnja izmjena: Zabac, dana/u 23 jul 2011, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Stranger in the night. SIDA in the morning!
gdje su sad oni sto pricaju da cemo titulu osvojiti i da nam ne treba jos pojacanja ?
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.