Sluzbena stranica trenutno i ne postoji tj postoji ali niko ne vodi racuna o njoj
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Gerrard je napisao/la:Početak susreta pripao je našem predstavniku i nakon blage inicijative Muminović postiže pogodak u 14. minuti susreta, za kasnije će se ispostaviti konačnih 1:0. Čitavih 90 minuta naš predstavnik je imao blagu terensku inicijativu, ali ruku na srce, bez izrazitih prilika za postizanje još kojeg gola.
Kada procitam ovaj izvjestaj sa ovog sportsport , pitam se jesmo li mi bili na istoj utakmici , znam da utakmicu nismo gledali istim ocima , jer moje su bordo , a njihove plave ... kako samo pisu gluposti da je to za nepovjerovati ... cuj nismo imali izraziti prilika , a bilo je najmanje 3 ili 4 od cega dvije 100% a najizglednija kada je Muminovic iskosa bio sam pred golmanom Spartaka , pa onaj sut Torlaka glavom pored stative ... bruke i stranice !
a, mi smo kao vec u trecem pretkolu, opet "realnost" na djeludado83 je napisao/la:Danas je izvlacenje parova za 3. pretkolo, zna li neko ko su nam potencijalni protivnici?
Prve tri ekipe su jače od vas i mislim da bi tu imali male šanse za prolaz, dok bi zadnje dvije ekipe mogli lagano izbacit. Ako dobijete Romu bit će ludnica na Koševu.mokeke je napisao/la:AS Roma (ITA)![]()
FC Metalist Kharkiv (UKR)
KKS Lech Poznań (POL)
FC Zestafoni (GEO) - Helsingborgs IF (SWE)
SC Vaslui (ROU)
ajde molim te, ti ili bilo tko na ovom forumu neka iznese i jedan moj post koji je negativan, smjesan si majkemi, pa ponasate se kao da smo utrpali Slovacima 5 komada, a ne jedan, i realno kad pogledamo, nase sanse za prolaz su negdje oko 20%, ali momci bez obzira na prosli ili ne zasluzuju respect, kao i calaGerrard je napisao/la:Ma ti sigurno ne navijas za Sarajevo , ti ovdje samo prosipas patetiku , svaki tvoj post je negativan po FKS !pinoche je napisao/la:a, mi smo kao vec u trecem pretkolu, opet "realnost" na djeludado83 je napisao/la:Danas je izvlacenje parova za 3. pretkolo, zna li neko ko su nam potencijalni protivnici?
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905, Venom i 52 gosta.