FK Slavija
Re: FK Slavija
Cestitam,vjerujem da su sami sebe iznenadili zajebali su Mancester 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Čestitam, i sad ne mogu da vjerujem.....Nadam se da ćete proći ali opet mislim 20:80 za Aalborg. Prije ovog uzvrata je bilo 99.9%-0.1% 

- el-fighter
- Kontakt:
Igrači Slavije su ostvarili dobar rezultat na gostovanju kod Aalborga. Iskreno očekivao sam poraz Slavije, ali ovo je dokaz da se u našoj zemlji i neigra toliko loš nogomet. U uzvratu im je potrebna bilo kakva pobjeda i mislim da su šanse za prolaz 50-50.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
čestitke ekipi i navijačima Slavije...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
? " на " , ? јесте ? $ $ ? " & управу " % $ $ ? , ? ' " " рез. у $.....$ се $ - " ? "......

Nekako mi zvuči nestvarno ovaj remi Slavije kod Aalborga. Ne osporavam kvalitet Slavije niti u jednom trenutku, ali ako se radi (ma znam da se radi) o danskom timu koji je parirao Villarrealu i Manchesteru prošle/predprošle sezone u skupinama Lige Prvaka, onda...
Vjerovatno, remi sa postignutim golom Slavije (tipa 1:1, 2:2) bi za 30-ak % uvećao šanse našem predstavniku, no i sa ovim rezultatom možemo se nadati prolazu. Ali, uvijek postoji "ali", nisam siguran da će to sve ići svojim tokom. Dali je naš tim spreman da pruži otpor Dancima, ne znam, možda. Danas su pokazali da kvalitet fudbala u Bosni i Hercegovini nije na nivou kojem nas spuštaju "komšije", posebno Hrvati, a da smo mi blizu njih, govori i podatak da je Rijeka izgubila od nekakvih amatera iz Luksemburga.
Još jednom, čestitke svim predstavnicima kluba iz Istočnog Sarajeva i navijačima Slavije, očekujem dobru partiju u revanšu i ako Bog da treće pretkolo Evropske lige.
Vjerovatno, remi sa postignutim golom Slavije (tipa 1:1, 2:2) bi za 30-ak % uvećao šanse našem predstavniku, no i sa ovim rezultatom možemo se nadati prolazu. Ali, uvijek postoji "ali", nisam siguran da će to sve ići svojim tokom. Dali je naš tim spreman da pruži otpor Dancima, ne znam, možda. Danas su pokazali da kvalitet fudbala u Bosni i Hercegovini nije na nivou kojem nas spuštaju "komšije", posebno Hrvati, a da smo mi blizu njih, govori i podatak da je Rijeka izgubila od nekakvih amatera iz Luksemburga.
Još jednom, čestitke svim predstavnicima kluba iz Istočnog Sarajeva i navijačima Slavije, očekujem dobru partiju u revanšu i ako Bog da treće pretkolo Evropske lige.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Pa dobro možda i jesmo. Ali gledaj ti koliko je samo svirano penala u Istočnom Sarajevu. Dobro odigrali su odlično protiv Aalborga i čekamo uzvratnu utakmicu i ako Bog da neka Slavija prođe, ali i dalje sam ubjeđen da će izgubiti nije jer su toliko loši, već je Aalborg ovu utakmicu shvatio neozbiljno.
-
- Kontakt:
Možda si upravu , al se nikad necu složiti s tobom jer imam puno optimizma u sebi.........al shvati da je alborg zavrsio 7 na tabeli da su im otisla 3 najbolja igraca,da su pali iz forme......ja se nadam prolazu posle ovog rezultata,da su primili gol to bi vec bilo gotovo al ovako i dalje smo u igri i to dobroj......a hvala na cestitkama u svakom slucaju....Rz88 je napisao/la:Pa dobro možda i jesmo. Ali gledaj ti koliko je samo svirano penala u Istočnom Sarajevu. Dobro odigrali su odlično protiv Aalborga i čekamo uzvratnu utakmicu i ako Bog da neka Slavija prođe, ali i dalje sam ubjeđen da će izgubiti nije jer su toliko loši, već je Aalborg ovu utakmicu shvatio neozbiljno.
Druže, sve napisano stoji, no nije mi jasno čemu onaj gore malo prije post, gdje si nas sve "popljuvao" i nazvao ****. Normalno je da ćemo čestitati ekipi koja nas predstavlja u Evropi, i koja nas je pozitivno sve iznenadila. Naravno, bili smo pesimisti prije utakmice, sa razlogom, dobro znaš ko je Danska i ko je Aalborg. Fkt ne znam u čemu je bio problem da nas dočekaš sa onakvim grozotama.serbian_leader je napisao/la:Možda si upravu , al se nikad necu složiti s tobom jer imam puno optimizma u sebi.........al shvati da je alborg zavrsio 7 na tabeli da su im otisla 3 najbolja igraca,da su pali iz forme......ja se nadam prolazu posle ovog rezultata,da su primili gol to bi vec bilo gotovo al ovako i dalje smo u igri i to dobroj......a hvala na cestitkama u svakom slucaju....Rz88 je napisao/la:Pa dobro možda i jesmo. Ali gledaj ti koliko je samo svirano penala u Istočnom Sarajevu. Dobro odigrali su odlično protiv Aalborga i čekamo uzvratnu utakmicu i ako Bog da neka Slavija prođe, ali i dalje sam ubjeđen da će izgubiti nije jer su toliko loši, već je Aalborg ovu utakmicu shvatio neozbiljno.
Pozdrav'
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
Pogledajte svoje ranije postove , i ne vidim razlog zasto ne bi al to vise nije bitno...ja sam citavo vrijeme pljuvao po sarajevu i pljuvacu i dalje i necu im cestitati,,,jer sam juce je** m**** a danas da im cestitam to ne ide nikako......pozdravKnele je napisao/la:Druže, sve napisano stoji, no nije mi jasno čemu onaj gore malo prije post, gdje si nas sve "popljuvao" i nazvao ****. Normalno je da ćemo čestitati ekipi koja nas predstavlja u Evropi, i koja nas je pozitivno sve iznenadila. Naravno, bili smo pesimisti prije utakmice, sa razlogom, dobro znaš ko je Danska i ko je Aalborg. Fkt ne znam u čemu je bio problem da nas dočekaš sa onakvim grozotama.serbian_leader je napisao/la:Možda si upravu , al se nikad necu složiti s tobom jer imam puno optimizma u sebi.........al shvati da je alborg zavrsio 7 na tabeli da su im otisla 3 najbolja igraca,da su pali iz forme......ja se nadam prolazu posle ovog rezultata,da su primili gol to bi vec bilo gotovo al ovako i dalje smo u igri i to dobroj......a hvala na cestitkama u svakom slucaju....Rz88 je napisao/la:Pa dobro možda i jesmo. Ali gledaj ti koliko je samo svirano penala u Istočnom Sarajevu. Dobro odigrali su odlično protiv Aalborga i čekamo uzvratnu utakmicu i ako Bog da neka Slavija prođe, ali i dalje sam ubjeđen da će izgubiti nije jer su toliko loši, već je Aalborg ovu utakmicu shvatio neozbiljno.
Pozdrav'
- Komunikacija
- Kontakt:
Kakvi ovi u HNL-u,nasa liga samo da ima marketing jaci i savez koji zivi za nogomet najjaci bi u regiji bili,sto rezultati polako i pokazuju,gledaj dinama,rijeke ,pa slavena jedva maltezane uz pomoc sudija prosli.Knele je napisao/la:Nekako mi zvuči nestvarno ovaj remi Slavije kod Aalborga. Ne osporavam kvalitet Slavije niti u jednom trenutku, ali ako se radi (ma znam da se radi) o danskom timu koji je parirao Villarrealu i Manchesteru prošle/predprošle sezone u skupinama Lige Prvaka, onda...
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Prednost domaćeg terena je velika stvar, ali bojim se da će teško izdržati dvije utakmice bez primljenog pogodka. U svakom slučaju želim da što bolje predstave našu zemlju! Ali već mogu zamisliti kako će da izgleda dekor na stadionu u Istočnom Sarajevu... nažalost.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Cestitke Bosanskohercegovackom predstavniku na dobrom rezultatu. Nadam se da cete proci dalje i dostojno predstavljati drzavu Bosnu i Hercegovinu u trecem pretkolu.
010 ISN'T JUST A CODE
svaka cast,ludi ste!
zeznuli ste pola evrope na kladionici

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
a drugu polovinu je zeznula RijekaZOI1984 je napisao/la:svaka cast,ludi ste!zeznuli ste pola evrope na kladionici

@Virtu4l, revans se igra na Kosevu

Znači ništa od dekoracalcio je napisao/la: @Virtu4l, revans se igra na Kosevu

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
da se igra na stadionu u i.sarajevu po meni prosli bi 80%...Virtu4l je napisao/la:Znači ništa od dekoracalcio je napisao/la: @Virtu4l, revans se igra na Kosevu
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
?, " се на % %. А $ је & ?.Virtu4l je napisao/la:Prednost domaćeg terena je velika stvar, ali bojim se da će teško izdržati dvije utakmice bez primljenog pogodka. U svakom slučaju želim da što bolje predstave našu zemlju! Ali već mogu zamisliti kako će da izgleda dekor na stadionu u Istočnom Sarajevu... nažalost.
$ се " ? ?, ".RK Gradacac je napisao/la:Cestitke Bosanskohercegovackom predstavniku na dobrom rezultatu. Nadam se da cete proci dalje i dostojno predstavljati drzavu Bosnu i Hercegovinu u trecem pretkolu.
' " $ ' % " ' $ " & $, ? те.
Не ' " ове """ $ прођу & "...
? $ " свега ? &

I ko se nad'o ale...
- RK Gradacac
- Kontakt:
Hajde sad da ne ulazimo u raspravu koga predstavljate... Predstavljate prije svega klub Slaviju
Ja vam od srca cestitam i nadam se da cete proci dalje (e sad koji su moji razlozi to nije bitno jel tako).
U svakom slucaju bodove donosite Bosni i Hercegovini a ne srpskom entitetu.

Ja vam od srca cestitam i nadam se da cete proci dalje (e sad koji su moji razlozi to nije bitno jel tako).
U svakom slucaju bodove donosite Bosni i Hercegovini a ne srpskom entitetu.
010 ISN'T JUST A CODE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.