FK Slavija

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la miky_hz » 16 jul 2009, 23:22

Cestitam,vjerujem da su sami sebe iznenadili zajebali su Mancester ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jul 2009, 00:10

Čestitam, i sad ne mogu da vjerujem.....Nadam se da ćete proći ali opet mislim 20:80 za Aalborg. Prije ovog uzvrata je bilo 99.9%-0.1% 8-)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 jul 2009, 00:17

Igrači Slavije su ostvarili dobar rezultat na gostovanju kod Aalborga. Iskreno očekivao sam poraz Slavije, ali ovo je dokaz da se u našoj zemlji i neigra toliko loš nogomet. U uzvratu im je potrebna bilo kakva pobjeda i mislim da su šanse za prolaz 50-50.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 17 jul 2009, 00:39

čestitke ekipi i navijačima Slavije...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

serbian_leader
Kontakt:

Post Postao/la serbian_leader » 17 jul 2009, 01:11

? " на " , ? јесте ? $ $ ? " & управу " % $ $ ? , ? ' " " рез. у $.....$ се $ - " ? "...... :D :D :D

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 jul 2009, 01:15

Nekako mi zvuči nestvarno ovaj remi Slavije kod Aalborga. Ne osporavam kvalitet Slavije niti u jednom trenutku, ali ako se radi (ma znam da se radi) o danskom timu koji je parirao Villarrealu i Manchesteru prošle/predprošle sezone u skupinama Lige Prvaka, onda...

Vjerovatno, remi sa postignutim golom Slavije (tipa 1:1, 2:2) bi za 30-ak % uvećao šanse našem predstavniku, no i sa ovim rezultatom možemo se nadati prolazu. Ali, uvijek postoji "ali", nisam siguran da će to sve ići svojim tokom. Dali je naš tim spreman da pruži otpor Dancima, ne znam, možda. Danas su pokazali da kvalitet fudbala u Bosni i Hercegovini nije na nivou kojem nas spuštaju "komšije", posebno Hrvati, a da smo mi blizu njih, govori i podatak da je Rijeka izgubila od nekakvih amatera iz Luksemburga.

Još jednom, čestitke svim predstavnicima kluba iz Istočnog Sarajeva i navijačima Slavije, očekujem dobru partiju u revanšu i ako Bog da treće pretkolo Evropske lige.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jul 2009, 01:15

Pa dobro možda i jesmo. Ali gledaj ti koliko je samo svirano penala u Istočnom Sarajevu. Dobro odigrali su odlično protiv Aalborga i čekamo uzvratnu utakmicu i ako Bog da neka Slavija prođe, ali i dalje sam ubjeđen da će izgubiti nije jer su toliko loši, već je Aalborg ovu utakmicu shvatio neozbiljno.

serbian_leader
Kontakt:

Post Postao/la serbian_leader » 17 jul 2009, 01:34

Rz88 je napisao/la:Pa dobro možda i jesmo. Ali gledaj ti koliko je samo svirano penala u Istočnom Sarajevu. Dobro odigrali su odlično protiv Aalborga i čekamo uzvratnu utakmicu i ako Bog da neka Slavija prođe, ali i dalje sam ubjeđen da će izgubiti nije jer su toliko loši, već je Aalborg ovu utakmicu shvatio neozbiljno.
Možda si upravu , al se nikad necu složiti s tobom jer imam puno optimizma u sebi.........al shvati da je alborg zavrsio 7 na tabeli da su im otisla 3 najbolja igraca,da su pali iz forme......ja se nadam prolazu posle ovog rezultata,da su primili gol to bi vec bilo gotovo al ovako i dalje smo u igri i to dobroj......a hvala na cestitkama u svakom slucaju....

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 jul 2009, 01:40

serbian_leader je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Pa dobro možda i jesmo. Ali gledaj ti koliko je samo svirano penala u Istočnom Sarajevu. Dobro odigrali su odlično protiv Aalborga i čekamo uzvratnu utakmicu i ako Bog da neka Slavija prođe, ali i dalje sam ubjeđen da će izgubiti nije jer su toliko loši, već je Aalborg ovu utakmicu shvatio neozbiljno.
Možda si upravu , al se nikad necu složiti s tobom jer imam puno optimizma u sebi.........al shvati da je alborg zavrsio 7 na tabeli da su im otisla 3 najbolja igraca,da su pali iz forme......ja se nadam prolazu posle ovog rezultata,da su primili gol to bi vec bilo gotovo al ovako i dalje smo u igri i to dobroj......a hvala na cestitkama u svakom slucaju....
Druže, sve napisano stoji, no nije mi jasno čemu onaj gore malo prije post, gdje si nas sve "popljuvao" i nazvao ****. Normalno je da ćemo čestitati ekipi koja nas predstavlja u Evropi, i koja nas je pozitivno sve iznenadila. Naravno, bili smo pesimisti prije utakmice, sa razlogom, dobro znaš ko je Danska i ko je Aalborg. Fkt ne znam u čemu je bio problem da nas dočekaš sa onakvim grozotama.

Pozdrav'
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

serbian_leader
Kontakt:

Post Postao/la serbian_leader » 17 jul 2009, 01:44

Knele je napisao/la:
serbian_leader je napisao/la:
Druže, sve napisano stoji, no nije mi jasno čemu onaj gore malo prije post, gdje si nas sve "popljuvao" i nazvao ****. Normalno je da ćemo čestitati ekipi koja nas predstavlja u Evropi, i koja nas je pozitivno sve iznenadila. Naravno, bili smo pesimisti prije utakmice, sa razlogom, dobro znaš ko je Danska i ko je Aalborg. Fkt ne znam u čemu je bio problem da nas dočekaš sa onakvim grozotama.

Pozdrav'
Pogledajte svoje ranije postove , i ne vidim razlog zasto ne bi al to vise nije bitno...ja sam citavo vrijeme pljuvao po sarajevu i pljuvacu i dalje i necu im cestitati,,,jer sam juce je** m**** a danas da im cestitam to ne ide nikako......pozdrav

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 17 jul 2009, 07:39

Knele je napisao/la:Nekako mi zvuči nestvarno ovaj remi Slavije kod Aalborga. Ne osporavam kvalitet Slavije niti u jednom trenutku, ali ako se radi (ma znam da se radi) o danskom timu koji je parirao Villarrealu i Manchesteru prošle/predprošle sezone u skupinama Lige Prvaka, onda...

Vjerovatno, remi sa postignutim golom Slavije (tipa 1:1, 2:2) bi za 30-ak % uvećao šanse našem predstavniku, no i sa ovim rezultatom možemo se nadati prolazu. Ali, uvijek postoji "ali", nisam siguran da će to sve ići svojim tokom. Dali je naš tim spreman da pruži otpor Dancima, ne znam, možda. Danas su pokazali da kvalitet fudbala u Bosni i Hercegovini nije na nivou kojem nas spuštaju "komšije", posebno Hrvati, a da smo mi blizu njih, govori i podatak da je Rijeka izgubila od nekakvih amatera iz Luksemburga.

Još jednom, čestitke svim predstavnicima kluba iz Istočnog Sarajeva i navijačima Slavije, očekujem dobru partiju u revanšu i ako Bog da treće pretkolo Evropske lige.
Kakvi ovi u HNL-u,nasa liga samo da ima marketing jaci i savez koji zivi za nogomet najjaci bi u regiji bili,sto rezultati polako i pokazuju,gledaj dinama,rijeke ,pa slavena jedva maltezane uz pomoc sudija prosli.
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2009, 08:14

Prednost domaćeg terena je velika stvar, ali bojim se da će teško izdržati dvije utakmice bez primljenog pogodka. U svakom slučaju želim da što bolje predstave našu zemlju! Ali već mogu zamisliti kako će da izgleda dekor na stadionu u Istočnom Sarajevu... nažalost.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 17 jul 2009, 08:45

Cestitke Bosanskohercegovackom predstavniku na dobrom rezultatu. Nadam se da cete proci dalje i dostojno predstavljati drzavu Bosnu i Hercegovinu u trecem pretkolu.
010 ISN'T JUST A CODE

ZOI1984
Kontakt:

Post Postao/la ZOI1984 » 17 jul 2009, 08:47

svaka cast,ludi ste! :D zeznuli ste pola evrope na kladionici

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 jul 2009, 08:55

ZOI1984 je napisao/la:svaka cast,ludi ste! :D zeznuli ste pola evrope na kladionici
a drugu polovinu je zeznula Rijeka :mrgreen:

@Virtu4l, revans se igra na Kosevu ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2009, 09:22

calcio je napisao/la: @Virtu4l, revans se igra na Kosevu ;)
Znači ništa od dekora :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 17 jul 2009, 09:52

Virtu4l je napisao/la:
calcio je napisao/la: @Virtu4l, revans se igra na Kosevu ;)
Znači ništa od dekora :P
da se igra na stadionu u i.sarajevu po meni prosli bi 80%...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

@tekk
Kontakt:

Post Postao/la @tekk » 17 jul 2009, 10:20

Sve cestitke Slaviji!!!
Jug je naša sveta strana,plavom bojom obasjana...!!!

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 17 jul 2009, 11:35

Virtu4l je napisao/la:Prednost domaćeg terena je velika stvar, ali bojim se da će teško izdržati dvije utakmice bez primljenog pogodka. U svakom slučaju želim da što bolje predstave našu zemlju! Ali već mogu zamisliti kako će da izgleda dekor na stadionu u Istočnom Sarajevu... nažalost.
?, " се на % %. А $ је & ?.
RK Gradacac je napisao/la:Cestitke Bosanskohercegovackom predstavniku na dobrom rezultatu. Nadam se da cete proci dalje i dostojno predstavljati drzavu Bosnu i Hercegovinu u trecem pretkolu.
$ се " ? ?, ".
' " $ ' % " ' $ " & $, ? те.
Не ' " ове """ $ прођу & "...

? $ " свега ? & :twisted:
I ko se nad'o ale...

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 17 jul 2009, 11:41

Hajde sad da ne ulazimo u raspravu koga predstavljate... Predstavljate prije svega klub Slaviju ;)
Ja vam od srca cestitam i nadam se da cete proci dalje (e sad koji su moji razlozi to nije bitno jel tako).

U svakom slucaju bodove donosite Bosni i Hercegovini a ne srpskom entitetu.
010 ISN'T JUST A CODE

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.