FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
160 maraka put u prag! ovo je šminka ide li se organizovano zna li iko?
- Marseille84
- Kontakt:
Ima ovaj 115Identitet je napisao/la:160 maraka put u prag! ovo je šminka ide li se organizovano zna li iko?

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110723011" onclick="window.open(this.href);return false;
Za zivot cijeli!
ja fakat uopšte ne sumnjam da bi torlak trebao dobiti priliku da se pokaze. ovo ne pisem zato sto je iz sarajeva vec zato sto je fakat kvalitetan igrac. pape bi barem jedn om u prijateljskoj tekmi trebao probati jos nekog igraca
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
bolji je sigurno od mravca i pandzeIdentitet je napisao/la:ja fakat uopšte ne sumnjam da bi torlak trebao dobiti priliku da se pokaze. ovo ne pisem zato sto je iz sarajeva vec zato sto je fakat kvalitetan igrac. pape bi barem jedn om u prijateljskoj tekmi trebao probati jos nekog igraca
Za zivot cijeli!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
I ja se slazem da Torlak treba dobiti poziv, ako nista kao rezervni stoper, mada po meni zajedno sa Spahicem bi kidao u odbrani, jer je i mlad, pa bi se mogao i prodati negdje dobro cime bi poboljsao igru..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ok je da bude rezervni u repki al da igra u tandemu sa Spahicem
ne budite ljudi smijesni ba 

zuka_TM je napisao/la:Ok je da bude rezervni u repki al da igra u tandemu sa Spahicemne budite ljudi smijesni ba
sto si to tako sjeban hljeba ti, zasto ne moze biti?? kad ispunjava sve uslove za prvih 11... jbg znam da ti je krivo sto ne igra za vas pa jbg pasa

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Zašto ne? Pandža i Mravac su ti neke igračine, pa oni mogu, a ovaj ne?? Ja bih momku dao šansu.zuka_TM je napisao/la:Ok je da bude rezervni u repki al da igra u tandemu sa Spahicemne budite ljudi smijesni ba
Zadnja izmjena: voltron30, dana/u 23 jul 2011, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
- neutralan__
- Kontakt:
To je to.Sve što si rekao je istina.borbadokraja je napisao/la:neutralan-,
haskic , sta reci o tom mladicu, posteno doso u sarajvo, impresioniran sredinom, a vec se isplatio, igra sa dvije noge, pokretan, ima nos za igru i gol, definitvno igrac i pol za nas, personalno, sudeci po klipu nakon tekme, iskren i fino odgojen mladic, neka mu majka zivi sto godina u koju se kune.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Ja bi njega umjesto Spahica a da Spahic bude rezervni.Baja_Zvjerka je napisao/la:I ja se slazem da Torlak treba dobiti poziv, ako nista kao rezervni stoper, mada po meni zajedno sa Spahicem bi kidao u odbrani, jer je i mlad, pa bi se mogao i prodati negdje dobro cime bi poboljsao igru..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Torlak bi definitivno trebao dobiti sansu u jednoj prijateljskoj utakmici da ga vidimo na djelu.
Haskic je za mene najbolji napadac kojeg mi trenutno imamo, momak ima odlicne kretnje , fino se ubacuje , ono vidi se da igra mozgom ala Pippo Inzaghi. Osim toga je fin i kulturan. Moglo bi biti nesto od njega.
Haskic je za mene najbolji napadac kojeg mi trenutno imamo, momak ima odlicne kretnje , fino se ubacuje , ono vidi se da igra mozgom ala Pippo Inzaghi. Osim toga je fin i kulturan. Moglo bi biti nesto od njega.
A jes ovim krivo sto ih je Torlak ispaliopile87 je napisao/la:Ja bi njega umjesto Spahica a da Spahic bude rezervni.Baja_Zvjerka je napisao/la:I ja se slazem da Torlak treba dobiti poziv, ako nista kao rezervni stoper, mada po meni zajedno sa Spahicem bi kidao u odbrani, jer je i mlad, pa bi se mogao i prodati negdje dobro cime bi poboljsao igru..

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ma jok pricate gluposti ima vani puno kvalitetnih igraca koje Safet i ne zove u repku.Dirk je napisao/la:A jes ovim krivo sto ih je Torlak ispaliopile87 je napisao/la:Ja bi njega umjesto Spahica a da Spahic bude rezervni.Baja_Zvjerka je napisao/la:I ja se slazem da Torlak treba dobiti poziv, ako nista kao rezervni stoper, mada po meni zajedno sa Spahicem bi kidao u odbrani, jer je i mlad, pa bi se mogao i prodati negdje dobro cime bi poboljsao igru..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Dirk je napisao/la:A jes ovim krivo sto ih je Torlak ispaliopile87 je napisao/la:Ja bi njega umjesto Spahica a da Spahic bude rezervni.Baja_Zvjerka je napisao/la:I ja se slazem da Torlak treba dobiti poziv, ako nista kao rezervni stoper, mada po meni zajedno sa Spahicem bi kidao u odbrani, jer je i mlad, pa bi se mogao i prodati negdje dobro cime bi poboljsao igru..
Ti mislis da je on nas ispalio e moj kume...
Amar je fino samo pitao bi li presao iz Sarajeva u Zelju a ovaj odbio to koliko znam nije ispaljivanje ali ono sto je vama Lede uradio e to je ispaljivanje...
Samo da se zna da je Zeljo nudio vise Torlaku nego sto mu je dalo Sarajeva ali ebiga Torlak je navijac Sarajeva i logika je da ce izabrat klub koji voli pa makar i za manje para...
Da se razumijemo on bi svakako bio pojacanje za Zelju ali brate i nije nam trenutno toliko neophodan nakon sto se Vasilic vratio...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Opet oni svoju demagogiju na nasoj temi, i onda mi kompleksasi
Hajde Skoro potpisi vise da se sami razbjeze, ti si jedini lijek da nas postede svoje price kako imaju bolju ekipu od Partizana
Al ih je Torlak ispalio

Hajde Skoro potpisi vise da se sami razbjeze, ti si jedini lijek da nas postede svoje price kako imaju bolju ekipu od Partizana

Al ih je Torlak ispalio

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Smijesan si cinizam isvire iz ovog posta.Daj Skoro potpisi vise dosta je to sto ti daju valjda si zaradio dovoljno ili hoces jos.Dirk je napisao/la:Opet oni svoju demagogiju na nasoj temi, i onda mi kompleksasi![]()
Al ih je Torlak ispalio
Kad vidim koliko im je krivo zbog Torlaka, sad mi je zao sto nije presao kod njih 

**** vas Torlak kroz Želju prošli štoperi tipa Cocaić, Kerla koji su za dotičnog BETON!
Trebutno imamo Nijemu i Bogičevića koji su opet za njega Canavaro! Osim ga je tražio radi poboljšanja konkurencije i nista vise!
Trebutno imamo Nijemu i Bogičevića koji su opet za njega Canavaro! Osim ga je tražio radi poboljšanja konkurencije i nista vise!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
- Kontakt:
babilonTM je napisao/la:**** vas Torlak kroz Želju prošli štoperi tipa Cocaić, Kerla koji su za dotičnog BETON!
E ne mogu da vjerujem.

HAHAHAHH AH HAAH AH HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH