Sarajlijc@ je napisao/la:
A Makabi jel oni mogu ispimplat 4 ?
I sta ti mislis da je taj Makabi toliki bauk naj im igrac Medo koji nije bolji ako cak nije i losiji od Zebe,
a ti se brini za spartu kaja usput ima 6X veci bodovni koeficijent od ovih ****
hocu reci brini svoju brigu a ne nasu
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
I sta ti mislis da je taj Makabi toliki bauk naj im igrac Medo koji nije bolji ako cak nije i losiji od Zebe,
Ne treba podjecnjivati ni Medunjanina a ni Maccabi , pa nebi djaba bio u prvom planu Susicu , pa i onaj gol protiv albanije , onako rutinski primiti i plasirati loptu nije lako...
Inace idemo u playoff
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ne treba podjecnjivati ni Medunjanina a ni Maccabi , pa nebi djaba bio u prvom planu Susicu , pa i onaj gol protiv albanije , onako rutinski primiti i plasirati loptu nije lako...
Inace idemo u playoff
Nisam mislio nista lose o Medunjaninu, postujem ga jos vise poslije onog gola Albaniji, ali volio bih da ne zabije protiv Zelje. Krivog protivnika je dobio.
Ma samo je golman Šerifa spasio blamaze protiv Želje i to u vise navrata....iskreno se nadam da golman Macabi-a nije blizu kvalitete kao ovaj navedeni i da ce pokoja Zebina lopta uletit onako hladno tamo gdje ju je ovaj i nanietio...
Inace idemo u playoff
Jel vidis gdje da ih podcjenjujem Medo mi je jos drag iz vremena igranja u Holandiji al Zejo prije svega
dok ima i zrno nade i sanse ja sam uz plave a o Susicu necu nije tema
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
I još nešto, nemaju nešto visoke igrače kao ovi ih Sheriffa i to je dobro za nas, jer i mi poprilično nisko stojimo
Najvažnije je ekipu dobro fizički pripremiti, imamo mi odlične igrače što se tiče tehnike i toga, ali samo nek mogu trčati dan-noć to je najbitnije protiv jevreja...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Imaju odlicne navijace
[youtube][/youtube]
Jel se ovo meni cini ili na 00:50 ga zacerase Hapoelu
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
bayer 04 je napisao/la:Da li su ovi Jevreji (da ih Allah dz.s. unisti) igrali u evropskim takmičenjima proslih sezona, a ako da onda molim rezultate...
Uspjeli su uci u l.prvaka preko Paoka prije 6-7 godina,onda nista naravno nisu mogli u super teskoj grupi sa Bayernom,Juventusom i Ajaxom..
naredne sezone(2005/2006) ispali su od Apoela u kvalifikacijama kupa uefe,onda jednu sezonu nisu izlazili u Evropu da bi u sezoni 2007/2008 nakon sto su izbacili predstavnika Andore ispali takodje u kvalifikacijama za kup uefa od Erciyesspora..
Naredni izlazak u Evropi je bio prosle sezone,u kvalifikacijama za evropa ligu gdje su nakon sto su izbacili Olympiacosa ispali od Paris SG..
Onaj zeleni Maccabi je izgleda ipak bolji
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
@bayer 04 I ja sam poprilično religiozan i praktikujem istu vjeru kao ti, ali tvoj komentar fkt nema mjesta na ovom forumu...sam ga uredi jer možda dobiješ ban...
Oni će početi tekmu u fazonu kako ćemo lako ćemo...Moje mišljenje, najbitnije je izdržati prvih 20 minuta, ne primiti gol i onda ćemo lagano...
Kontat će Hapoel nas prošle godine uništio, ove godine drugi Maccabi izbacio Borca, pa će oni misliti da će i nas opet tako...ali nisu svjesni da je ovo skroz druga ekipa Želje...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★