Reprezentacija Italije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Novi selektor?

1. Mancini
34
29%
2. Conte
53
45%
3. Spalletti
16
13%
4. Guidolin
16
13%

Ukupno glasova: 119

sarajlija89
Kontakt:

Re: Reprezentacija Italije

Post Postao/la sarajlija89 » 03 jun 2011, 17:01

Pa nije zvanicno, ali bi trebala ova ekipa istrcati na teren...

Sve CM :roll: :lol: Nema krila...mada Aquillani ide desno, Marchisio lijevo, Pirlo nazad i Monto malo naprijed...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 03 jun 2011, 21:41

kako stoje na terenu? kakvi su golovi?
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 jun 2011, 22:12

baresi#6 je napisao/la:kako stoje na terenu? kakvi su golovi?
ma gledali smo svi ovu blamazu nasih u Rumuniji, evo sad cu malo da se ukljucim
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 03 jun 2011, 22:15

Cassano dao lijep gol iz coska :) .. i asistenciju upisao... Pirlo dobar,evo i Pazzini uvali
-RIVALDO-

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 03 jun 2011, 22:21

Puma je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la:kako stoje na terenu? kakvi su golovi?
ma gledali smo svi ovu blamazu nasih u Rumuniji, evo sad cu malo da se ukljucim
ja sam gledao samo 1. pol naše nisam imao više snage...
vidim cassano gol i asistencija i onda klupa nema vepar snage valjalo lilat svu noć :lol:
aj fino kažu da je ova tekma bila test za cassana.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 jun 2011, 22:37

ma rutinski...onako vise egzibiciono

sta ja znam, ipak je to Estonija, i nemoze se dati neki realan sud, ali evo kolko ja gledam nekih 25 minuta mozda, Estonci nisu bili nijednom u posjedu lopte :!:

i da, Rossi je najbolji igrac trenutno, strasan je...a ne igra u Italiji

ovoj repki samo da je jedan Sneijder, ovo bi bila masina od ekipe
Call the coroner!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 jun 2011, 23:09

trening utakmica, idemo dalje :) Rossi zna pos'o :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 jun 2011, 13:03

[youtube][/youtube]

1. Italy 16
2. Slovenia 11
3. Serbia 8
4. Estonia 7
5. Northern Ireland 6
6. Faroe Islands 1

u utorak je prijateljska protiv Trapattonijeve Irske, novi igrac na spisku je 23-ogodisnji stoper Torina Ogbonna

Pirlo: 'Italy will play like Spain'

:D :D
Call the coroner!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 jun 2011, 23:00

Gledo sam pomalo i Italijane sa Ircima. Imali su loptu i fino igrali u prvom pol, ali nakon jednog slobodnjaka i malo losije postavke zivog zida, nekako su primili gol na foru :roll:

Drugo poluvrijeme su imali loptu, ali bez pravih prilika, da bi i u finisu primili gol. Nezz, kombinovani sastav i neke nove varijante je probao Prandelli. Rezultatski svakako ne moze bit zadovoljan, ali ovo je prijateljski mec bio...nista strasno.

Ono sto je primjetno da Italija ima jedan novi stil igre...posjed lopte, kratki pasovi i lijepo za oko. Vidjecemo kako ce to u buducnosti funkcionisati....

FORZA ITALIA!
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 jun 2011, 23:03

Imali su loptu znatno u svom posjedu, ali su kreirali malo šansi...

Ipak, ovo je prijateljska tekma, tako da ovo ne treba brinuti...

Uglavnom ova generacija ima i glavu i rep, to bi se do Eura trebalo sve fino posložiti i konačno osvojiti to...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 07 jun 2011, 23:38

ja sam gledao nekih 10-ak minuta, i kad su primili prvi gol ugasio sam

u tih desetak minuta sto sam gledao, Irci nisu dotakli loptu, i onda onaj nekakav slobodnjak, i uvalise ga, a vala i onaj teren je bio klizav, nezgodne lopte pravo

inace, neki novi stil definitivno, ide prema boljem ;)
Call the coroner!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 jul 2011, 23:45

[youtube][/youtube]

pobijeda protiv Francuza koji su Italiji istim tim penalima cesto rastuzili, ovaj put je sreca bila na strani Azzura, jedan od najljepsih dana u mom zivotu, s sportske strane

slika

sjajna generacija Italije, godinama stvarana, konacno dostize ,mozda malo i kasno, svoj vrhunac, posebno gotivna stvar za Del Piera, koji na reprezentativnom nivou dostize vrh, nakon Eura 2000 i njegove velike nesrece u finalu protiv tih istih Francuza, dakle generacija Italije koja je skoro sve postigla kako na klupskom nivou tako i na reprezentativnom , dugo ce Italija cekat opet nesto ovakvo

slika

slika

Grazie Marcelo
:)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 10 jul 2011, 11:52

FORZA ITALIA

[youtube][/youtube]

Ovo je meni finale prije finala bilo ehhe...strasna tekma i velika pobjeda protiv Nijemaca na njihovom terenu.

Perfektno su odigrali...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 14 jul 2011, 19:45

Daleko najdrazi igrac te generacije mi je Fabio Grosso, kako je taj igrao tada. Steta sta se nije naigra u Interu.

Nego jel itko zna za ovo, davno sam gledao video ovih penala između francuske i italije, uglavnom trazim jedan poseban clip, pocinje sa ovim zadnjim penalom od Grossa, međutim prije njegova pucanja clip nas vraca u povijest i prikazuje nam onda kad je Baggio protiv Brazila falio penal, neke isjecke sa prvenstva 98 i 2000 i ono mucno prvenstvo 2002, ako netko zna za taj video molio bi ga da mi posalje :D hvala unaprijed
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 22 jul 2011, 21:05

Tritolone je napisao/la:Daleko najdrazi igrac te generacije mi je Fabio Grosso, kako je taj igrao tada. Steta sta se nije naigra u Interu.

Nego jel itko zna za ovo, davno sam gledao video ovih penala između francuske i italije, uglavnom trazim jedan poseban clip, pocinje sa ovim zadnjim penalom od Grossa, međutim prije njegova pucanja clip nas vraca u povijest i prikazuje nam onda kad je Baggio protiv Brazila falio penal, neke isjecke sa prvenstva 98 i 2000 i ono mucno prvenstvo 2002, ako netko zna za taj video molio bi ga da mi posalje :D hvala unaprijed
[youtube][/youtube]

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 22 jul 2011, 23:10

Claus je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Daleko najdrazi igrac te generacije mi je Fabio Grosso, kako je taj igrao tada. Steta sta se nije naigra u Interu.

[youtube][/youtube]

Zahvaljujem, ovo sam trazio dugo dugo ali nikako se sjetit kako se clip zove :D
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 23 jul 2011, 23:35

Tritolone je napisao/la:
Claus je napisao/la:

[youtube][/youtube]

Zahvaljujem, ovo sam trazio dugo dugo ali nikako se sjetit kako se clip zove :D
Nema na čemu, tu smo da se pomažemo međusobno. :)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 24 jul 2011, 09:29

Jest mi tad 2002 bilo krivo jbt, svi su znali da je namješteno a opet niko ni zašta nije odgovaro'. Kolko su nam golova poništili to nije humano, al džaba im kad smo uzeli odma sljedeći WC 8-) tu se nije ništa moglo
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 jul 2011, 16:54

Boateng_27 je napisao/la:Jest mi tad 2002 bilo krivo jbt, svi su znali da je namješteno a opet niko ni zašta nije odgovaro'. Kolko su nam golova poništili to nije humano, al džaba im kad smo uzeli odma sljedeći WC 8-) tu se nije ništa moglo
ofirnije kradje u istoriji Sv.Prvenstava nije bilo od te 2002, al valjda tada su zeljeli da popularizuju sto vise fudbal na istoku, to FIFA-i donosi ogroman novac, pa se domacinu navlacilo opasno, valjda sve u cilju promocije fudbala :D steta, to je dobar sastav bio, komotno je mogao uz odredjenje korekcije do finala, al sudija je sudija, ma sudija je drama, cini mi se da je kroz nekoliko godina taj isti sudac uhvacen u svercanju droge, majke mi :lol:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 30 jul 2011, 17:11

Italija je prvak svijeta u odbojci, nego to je nebitno za ovu temu :D

veceras je izvalcenje grupa za kvalifikacije za SP 2014 u Brazilu, Italija je u prvom sesiru

ja bih iskreno volio ovu grupu : Italija, CG, BiH, S.Irska, Azebrbejdzan i Luxemburg :D
Call the coroner!

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.