Muhamed Subašić

Cartman
Kontakt:

Re: Muhamed Subašić

Post Postao/la Cartman » 10 jul 2011, 22:31

Je li on zvanicno presao u Metalurg?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 jul 2011, 22:34

Cartman je napisao/la:Je li on zvanicno presao u Metalurg?
Ako je vjerovati transfermarktu, onda nije. Inace, oni prate desavanja oko Subasica, i objavljivali su par intervjua sa njim, tako da bi ja mislim oni morali znati gdje je otisao, a zasad stoji da je jos u Olimpicu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 jul 2011, 22:36

Goalgetter je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Je li on zvanicno presao u Metalurg?
Ako je vjerovati transfermarktu, onda nije. Inace, oni prate desavanja oko Subasica, i objavljivali su par intervjua sa njim, tako da bi ja mislim oni morali znati gdje je otisao, a zasad stoji da je jos u Olimpicu.
Zato i kazem. Ja mislio da je vec sve rijeseno, i vidim da je Metalurg igrao danas, a njega nema nigdje. I ovaj Gracic nesto opasno muti oko ovog transfera.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 22 jul 2011, 20:29

Sta je sa njim ? Gdje je on sada? Neki ovdje pisu da je u Metalurg otisao, na transfermarkt je pisalo da je u Volyn a sada opet stoji da je u Olimpiku?

Steta sto se muti oko njega tako..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 22 jul 2011, 20:35

Gracić ga zatvorio u podrum, o njemu će se pričati za jedno 5 godina. Šta je stvarno sa njim gubi mu se svaki trag.
FEDERER= KLOC

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 jul 2011, 20:37

Zar nije Muha pricao da ce u tim lige petice,a zavrsi u Ukrajini koliko se sjecam :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jul 2011, 20:40

harry_90 je napisao/la:Zar nije Muha pricao da ce u tim lige petice,a zavrsi u Ukrajini koliko se sjecam :mrgreen:
Ma dobro je ako ode i u Ukrajinu kako je krenulo. Sramota sta rade covjeku, jos je produzio ugovor da bi klub dobio nesto para za njega.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 22 jul 2011, 22:24

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Sta je sa njim ? Gdje je on sada? Neki ovdje pisu da je u Metalurg otisao, na transfermarkt je pisalo da je u Volyn a sada opet stoji da je u Olimpiku?

Ja sinoc bio u Sanskom Mostu i vidio sam ga u jednoj diskoteci bio je tu, ja se iznenadio mislio sam da je u Ukrajini, ali znam da je imao neku povredu pa možda je još nije zaliječio(ili ima dopust :D)!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jul 2011, 22:55

juventus 0244 je napisao/la:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:Sta je sa njim ? Gdje je on sada? Neki ovdje pisu da je u Metalurg otisao, na transfermarkt je pisalo da je u Volyn a sada opet stoji da je u Olimpiku?

Ja sinoc bio u Sanskom Mostu i vidio sam ga u jednoj diskoteci bio je tu, ja se iznenadio mislio sam da je u Ukrajini, ali znam da je imao neku povredu pa možda je još nije zaliječio(ili ima dopust :D)!
Sto ga nisi pitao,sta,ko ,gdje,cega.To jest dokle je stigao :D
Fakat,Subasa nije los djecko ni igrac.klasicni je lijevi bek kojeg mi u biti i nemamo.Mozda papac ali njemu su vec godine na kicmi a Lulic i Salihovic su tu samo za krpljenja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 jul 2011, 23:04

Subasic u zavrsnim pregovorima sa Dortmundom,medjutim problem predstavlja sto se i Roma umijesala u transfer jer u njemu vidi buducega lidera i nasljednika kapitenske trake od Tottia.

Info 100%
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 22 jul 2011, 23:10

Dylan Dog je napisao/la:Subasic u zavrsnim pregovorima sa Dortmundom,medjutim problem predstavlja sto se i Roma umijesala u transfer jer u njemu vidi buducega lidera i nasljednika kapitenske trake od Tottia.

Info 100%
Koji Info??? :mrgreen:

emir_

Post Postao/la emir_ » 22 jul 2011, 23:14

anti_zli je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Subasic u zavrsnim pregovorima sa Dortmundom,medjutim problem predstavlja sto se i Roma umijesala u transfer jer u njemu vidi buducega lidera i nasljednika kapitenske trake od Tottia.

Info 100%
Koji Info??? :mrgreen:
I meni su to rekli s tim da su dodali da je Tottenham takodjer u utrci, osta je nam da cekamo jbg :idea: :idea:
4-IN-A-ROW

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 22 jul 2011, 23:50

harishp je napisao/la:

Sto ga nisi pitao,sta,ko ,gdje,cega.To jest dokle je stigao :D
Fakat,Subasa nije los djecko ni igrac.klasicni je lijevi bek kojeg mi u biti i nemamo.Mozda papac ali njemu su vec godine na kicmi a Lulic i Salihovic su tu samo za krpljenja.
:D Mogao sam jedan ekskluzivni intervju za forumaše ss.ba portala, ali nije mi "pala" ta ideja na pamet :mrgreen:

Trebalo bi se to brzo rješiti da momak trenira i igra, jer nema fajde njemu više u Olimpicu.

FC Ljuta Krajina

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 jul 2011, 01:07

Okanite se vise Muhameda, koji ste vi samo kopleksasi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 jul 2011, 10:16

Fakat kompleksasi.
Plus sto momak ni ponasanjem ni bilo cim to sprdanje nije zasluzio.
Za neke je ipak Cevljanovici najveci domet.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jul 2011, 13:15

Subašić pod lupom Rusa

Reprezentativac BiH iz Olimpica Muhamed Subašić, ipak, neće nastaviti karijeru u ukrajinskom Volinu, jer je, kako kažu na Otoci, klub dobio bolju ponudi iz Rusije.

- Kada sve bude gotovo razgovarat ćemo o detaljima, kaže Gracić.

Jel moguce da ovoliko seru sa momkom? sad prodan u Ukrajinu sad nije,boze sacuvaj,kao prvo si ga prodao pa ti dosla bolja ponuda i onda ti povlacis tu prodaju,pa nije pijaca burazeru,ako si ga prodao to je valjda to,samo sto ocito ovo nije bilo ni blizu prodaje nego je jos neka plasirana prica bila,bzvz rade ovo sa momkom,nezna momak jel tamo jel vamo,i ako negdje ode ko zna jel spreman fizicki uopste :| sad pa sad se ovako upropasti igrac,a nije da nema perspektivu al haj
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 24 jul 2011, 19:42

harishp je napisao/la:

U Camelu?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 jul 2011, 20:08

harishp je napisao/la:Fakat kompleksasi.
Plus sto momak ni ponasanjem ni bilo cim to sprdanje nije zasluzio.
Za neke je ipak Cevljanovici najveci domet.
nije on nicim zasluzio sprdanciju ali jesu novinari koji nasjedaju na svaki Gracicev prdez u vezi ovog momka...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 jul 2011, 01:28

anti_zli je napisao/la:
U Camelu?
Palazzo!!!!!!!!!!!!! Ali nije to sad ni toliko bitno, samo sam napisao, jer mi je bilo čudno, znam da mi je i prijatelj rekao da je završen posao sa Ukrajincima, a ja ga vidim u gradu, ali nadam se da će ubrzo sve biti gotovo i da će Hamo pronaći klub!

FC Ljuta Krajina

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 26 jul 2011, 17:11

anti_zli je napisao/la:
U Camelu?
Palazzo!!!!!!!!!!!!! Ali nije to sad ni toliko bitno, samo sam napisao, jer mi je bilo čudno, znam da mi je i prijatelj rekao da je završen posao sa Ukrajincima, a ja ga vidim u gradu, ali nadam se da će ubrzo sve biti gotovo i da će Hamo pronaći klub!
I ja se nadam, dobar je momak.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.