http://fksinfo.com/slike/sarajevo_orebr ... ma_vel.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ok slazem se za taj psiholoski momenat i jos neke stvari koji si napisao u vezi toga.Medjutim problem i vas i nas je mali izbor igraca.U dure ..i mi i vi imamo finih prvih 11 , koji su spremni onako kako su pokazali (prosli i jedni i drugi)...ali evo ti prvi problem ..Dupovac ne moze igrati u Pragu zbog kartona. Mi na klupi nemamo nikoga da popuni tu poziciju osim nesto kombinovati sa Vucinom na tom mjestu(odigro je protiv vas na grbi tu poziciju prilicno dobro..kad smo igrali sa 8 igraca)...ili rizikovati sa potpuno nespremnim Maxumicem na poziciji sa Torlakom. Nesto slicno je i kod vas....barbarez je napisao/la:Mozemo se nositi sa njima ljudi vjerujte mi.Psihologija je glavna stvar,i glavni problem nasih ekipa.Necu da kazem da ne trebamo imati odredjene takticke postavke,ali treba igrati hrabro,treba vjerovati u sebe.Ne treba igrati defanzivno,a ni previse oprezno.Treba pokusati pobijediti,pa cak i sa vise od jednog gola razlike.FCS-FCS je napisao/la:Kako Marjan rece u naslovu svog opisivanja Sparte. Iako je to po godinama prilicno stara ekipa, to znaci iskustvo i besprijekorna fizicka sprema. Ma ko ih hebe , hrabro uci u tekmu odigrati svih 90 min sa velikim zalaganjem..pa sta god bude. Mozda nam se i posreci neki nas ubacaj iz kornera ili slobodnjaka ...sve je moguce. Samo hladne glave i slusati striktno sta im Plisek kaze...a mozda nas i malo potcijene , ko zna !!??
U svakom slucaju mogli smo puno bolje u zrijebu proci ali kako god bilo , znam jedno...KOSEVO CE OPET GORJETI sigurno i vise jer je atraktivniji protivnik a klub ce dobro zaraditi !!!
Ja se ne mogu oteti dojmu,da je Zeljo uz malo vise vjere u sebe,mogao i u Sarajevu ,a i jucer pobjediti ubjeljivije.Nervira me ,sto ako povedemo,odmah neka oprezna igra,a dobro znamo kakvi mi samo baksuzi mozemo biti i sta se samo nama bosancima moze dogoditi u sportu.Ne znam da li ste primjetili,ali koliko samo nasih igraca,kad udje u sesnesterac,isto izbezumljeni,ko da nikad lopte nije igrao,prepadne se sanse.Ne vjeruju dovoljno u svoje kvalitete.Zato je Ciro bio TITO,on bolan kloca ubijedi da je igracina.U krajnjem slucaju,volio bi da vidim svoju ekipu,kako igra lijepo,kako zeli pobjedu,kako ostavlja srce na terenu,pa se hrabrost i mora nagraditi,a ako i sa takvom igrom zijanimo,bar znam da su igrali lijepo,bar sam se necemu nadao.Ovako,igrati sa nekim strahom,ono tipa ako damo gol,dobro je bitno da ga ne primimo,**** to ,primiceo 3 komada u revansu i cao.
Recimo meni je Zeljo puno bolje igrao jucer ,nego na Kosevu.Jer smo mi mogli razvaliti Sheriff na Kosevu,a nismo jer upravo ta opreznost i parola dobro je ovo,je doslo do izrazaja.Uredu je mozda do sada ovo bilo,ali ako zelimo nesto uraditi protiv boljih protivnika,jednostavno moramo vise vjerovati u sebe.
Brate moj nista se ne sekiraj i ne citaj sve postove. Nisi snimao masovnu tucu s drotovima i neces to postaviti na youtube kao dokaz. Malo s.ru. To su neka pravila ali su pretjerali malo sa branjenjem istih. Uvijek si dobrodosao kako u grad tako i na Kosevo. Veliki pozdrav za sve Horde Zla u krajini...QUARESMA 18<<< je napisao/la:dobro, iduci put aBd kad budem isao na sjever necu snimati, ali shvatite vi mene, ja zivim u Bihacu, ja sam presao preko 350 km da bi dosao da navijam za Sarajevo, iskreno nisam znao sve pjesme, ali posto su se ponavljale hvala Bogu pa sam naucio, tako da iduci put za mene nema zime, isto tako posto ne idem cesto na utakmice, ovo mi je tek druga, a prva je bila protiv Genka na Kosevu, nazalost tad sam bio na zapadnoj tribini, al sam se i nagledao...
al, vama hvala sto ste me upozorili, nece biti nikakvih slika na netu ni videa, ostanite mi zivi i zdravi i da u buduce aBd popunimo do kraja i istok i jug
tko je bio na sjeveru, mozda me je vidio, kad smo zabili 1. i 2. gol, mene je jedan momak digao u zrak
Hvala10.Skoro je napisao/la:Brate moj nista se ne sekiraj i ne citaj sve postove. Nisi snimao masovnu tucu s drotovima i neces to postaviti na youtube kao dokaz. Malo s.ru. To su neka pravila ali su pretjerali malo sa branjenjem istih. Uvijek si dobrodosao kako u grad tako i na Kosevo. Veliki pozdrav za sve Horde Zla u krajini...QUARESMA 18<<< je napisao/la:dobro, iduci put aBd kad budem isao na sjever necu snimati, ali shvatite vi mene, ja zivim u Bihacu, ja sam presao preko 350 km da bi dosao da navijam za Sarajevo, iskreno nisam znao sve pjesme, ali posto su se ponavljale hvala Bogu pa sam naucio, tako da iduci put za mene nema zime, isto tako posto ne idem cesto na utakmice, ovo mi je tek druga, a prva je bila protiv Genka na Kosevu, nazalost tad sam bio na zapadnoj tribini, al sam se i nagledao...
al, vama hvala sto ste me upozorili, nece biti nikakvih slika na netu ni videa, ostanite mi zivi i zdravi i da u buduce aBd popunimo do kraja i istok i jug
tko je bio na sjeveru, mozda me je vidio, kad smo zabili 1. i 2. gol, mene je jedan momak digao u zrak
sarajlija89 je napisao/la:
I onaj pomocni trener Sparte je rekao da je odusvljen navijacima, PLisek je fasciniran, a ja mislim da jos nisu vidjeli ono najbolje od HZ.![]()
Sta li ce biti za zapadMogo bi grad (opcina) uskociti i malo pomoci, mislim da to nisu prevelika novcana sredstava, a sada kad grad ima 2 predstavnika u 3. kolu, razumno bi bilo da sa te strane pomognu.
A ma zamislite, izbacimo Spartu ccc![]()
Već ste u grupnoj fazi.molotovljev je napisao/la:Sparta
Nista posebno,bolji smo u ovom trenutku,jos jedna prepreka ka ???
Pa naravno ko' i Zeljo.Virtu4l je napisao/la:Već ste u grupnoj fazi.molotovljev je napisao/la:Sparta
Željo nije. Još nisam vidio da neko piše da smo bolji od narednog protivnika, kao ni od prethodnog.harishp je napisao/la:Pa naravno ko' i Zeljo.Virtu4l je napisao/la:Već ste u grupnoj fazi.molotovljev je napisao/la:Sparta
Virtu4l je napisao/la:Željo nije. Još nisam vidio da neko piše da smo bolji od narednog protivnika, kao ni od prethodnog.harishp je napisao/la:Pa naravno ko' i Zeljo.Virtu4l je napisao/la:Sparta
Već ste u grupnoj fazi.
Postao/la ragazzidelsud1987 dana 22 jul 2011, 19:25
Sjećate se Partizana protiv Andrelechta ? , uvjeren sam da imamo ekipu kao partizan prosle sezone..
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, broj6, Burberry46, Google Adsense [Bot], inzomni, N3R3D, OsmanhodzicBuco, Proximic, rimljanin90 i 43 gosta.