FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BegAx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BegAx » 22 jul 2011, 15:59

Prelijepo...

http://fksinfo.com/slike/sarajevo_orebr ... ma_vel.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

:)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 22 jul 2011, 16:10

barbarez je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Kako Marjan rece u naslovu svog opisivanja Sparte. Iako je to po godinama prilicno stara ekipa, to znaci iskustvo i besprijekorna fizicka sprema. Ma ko ih hebe , hrabro uci u tekmu odigrati svih 90 min sa velikim zalaganjem..pa sta god bude. Mozda nam se i posreci neki nas ubacaj iz kornera ili slobodnjaka ...sve je moguce. Samo hladne glave i slusati striktno sta im Plisek kaze...a mozda nas i malo potcijene , ko zna !!??
U svakom slucaju mogli smo puno bolje u zrijebu proci ali kako god bilo , znam jedno...KOSEVO CE OPET GORJETI sigurno i vise jer je atraktivniji protivnik a klub ce dobro zaraditi !!!
Mozemo se nositi sa njima ljudi vjerujte mi.Psihologija je glavna stvar,i glavni problem nasih ekipa.Necu da kazem da ne trebamo imati odredjene takticke postavke,ali treba igrati hrabro,treba vjerovati u sebe.Ne treba igrati defanzivno,a ni previse oprezno.Treba pokusati pobijediti,pa cak i sa vise od jednog gola razlike.
Ja se ne mogu oteti dojmu,da je Zeljo uz malo vise vjere u sebe,mogao i u Sarajevu ,a i jucer pobjediti ubjeljivije.Nervira me ,sto ako povedemo,odmah neka oprezna igra,a dobro znamo kakvi mi samo baksuzi mozemo biti i sta se samo nama bosancima moze dogoditi u sportu.Ne znam da li ste primjetili,ali koliko samo nasih igraca,kad udje u sesnesterac,isto izbezumljeni,ko da nikad lopte nije igrao,prepadne se sanse.Ne vjeruju dovoljno u svoje kvalitete.Zato je Ciro bio TITO,on bolan kloca ubijedi da je igracina.U krajnjem slucaju,volio bi da vidim svoju ekipu,kako igra lijepo,kako zeli pobjedu,kako ostavlja srce na terenu,pa se hrabrost i mora nagraditi,a ako i sa takvom igrom zijanimo,bar znam da su igrali lijepo,bar sam se necemu nadao.Ovako,igrati sa nekim strahom,ono tipa ako damo gol,dobro je bitno da ga ne primimo,**** to ,primiceo 3 komada u revansu i cao.
Recimo meni je Zeljo puno bolje igrao jucer ,nego na Kosevu.Jer smo mi mogli razvaliti Sheriff na Kosevu,a nismo jer upravo ta opreznost i parola dobro je ovo,je doslo do izrazaja.Uredu je mozda do sada ovo bilo,ali ako zelimo nesto uraditi protiv boljih protivnika,jednostavno moramo vise vjerovati u sebe.
Ok slazem se za taj psiholoski momenat i jos neke stvari koji si napisao u vezi toga.Medjutim problem i vas i nas je mali izbor igraca.U dure ..i mi i vi imamo finih prvih 11 , koji su spremni onako kako su pokazali (prosli i jedni i drugi)...ali evo ti prvi problem ..Dupovac ne moze igrati u Pragu zbog kartona. Mi na klupi nemamo nikoga da popuni tu poziciju osim nesto kombinovati sa Vucinom na tom mjestu(odigro je protiv vas na grbi tu poziciju prilicno dobro..kad smo igrali sa 8 igraca)...ili rizikovati sa potpuno nespremnim Maxumicem na poziciji sa Torlakom. Nesto slicno je i kod vas....
I ovi zidovi i cesi imaju sigurno za svaku poziciju podjednaka 2 igraca a u prvih 11 je onaj koji u tom trenutku ima bolju formu.Ipak i ja sam optimista (malo manje nego ti) jer vjeruj mi svjetlosnu godinu su i Makabi i Sparta BOLJI timovi od ovih sto smo ih prosli i vi i mi !!!
Ipak ja nista ne bih zamjerio niti bi pljuvo po kome kad bi odigrali JAKO , PAMETNO i SRCANO...pa nek i oni koji slave karadjica i mladica (joj kako mi se gadi pisati ova dva **** imena) vide da i MI MOZEMO I DA I MI HOCEMO

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 22 jul 2011, 16:29

QUARESMA 18<<< je napisao/la:dobro, iduci put aBd kad budem isao na sjever necu snimati, ali shvatite vi mene, ja zivim u Bihacu, ja sam presao preko 350 km da bi dosao da navijam za Sarajevo, iskreno nisam znao sve pjesme, ali posto su se ponavljale hvala Bogu pa sam naucio, tako da iduci put za mene nema zime, isto tako posto ne idem cesto na utakmice, ovo mi je tek druga, a prva je bila protiv Genka na Kosevu, nazalost tad sam bio na zapadnoj tribini, al sam se i nagledao...
al, vama hvala sto ste me upozorili, nece biti nikakvih slika na netu ni videa, ostanite mi zivi i zdravi i da u buduce aBd popunimo do kraja i istok i jug ;)

tko je bio na sjeveru, mozda me je vidio, kad smo zabili 1. i 2. gol, mene je jedan momak digao u zrak :mrgreen:
Brate moj nista se ne sekiraj i ne citaj sve postove. Nisi snimao masovnu tucu s drotovima i neces to postaviti na youtube kao dokaz. Malo s.ru. To su neka pravila ali su pretjerali malo sa branjenjem istih. Uvijek si dobrodosao kako u grad tako i na Kosevo. Veliki pozdrav za sve Horde Zla u krajini...
Mi nikada odustati necemo...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 22 jul 2011, 16:29

Sta da radimo za stoperski par.Ostao je samo Torlak na toj poziciji. Ili kombinovati i rizikovati sa Maxom koji je fakat bez prave tekme u nogama vec 6-7 mjeseci ili napraviti nesto sto sam vec napisao (vucina)...
Misli da ce Plisek igrati dosta zatvoreno..

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 jul 2011, 16:33

Kad se vec spominju navijaci Sarajeva iz krajine,moram da primjetim da Sarajevo zaista ima puno navijaca sirom BiH,u Tuzlanskome kantonu ih ima koliko i navijaca Slobode :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 jul 2011, 16:41

Ja mislim da je nasa sansa u brzini kojasevica i suljica.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 22 jul 2011, 17:31

10.Skoro je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:dobro, iduci put aBd kad budem isao na sjever necu snimati, ali shvatite vi mene, ja zivim u Bihacu, ja sam presao preko 350 km da bi dosao da navijam za Sarajevo, iskreno nisam znao sve pjesme, ali posto su se ponavljale hvala Bogu pa sam naucio, tako da iduci put za mene nema zime, isto tako posto ne idem cesto na utakmice, ovo mi je tek druga, a prva je bila protiv Genka na Kosevu, nazalost tad sam bio na zapadnoj tribini, al sam se i nagledao...
al, vama hvala sto ste me upozorili, nece biti nikakvih slika na netu ni videa, ostanite mi zivi i zdravi i da u buduce aBd popunimo do kraja i istok i jug ;)

tko je bio na sjeveru, mozda me je vidio, kad smo zabili 1. i 2. gol, mene je jedan momak digao u zrak :mrgreen:
Brate moj nista se ne sekiraj i ne citaj sve postove. Nisi snimao masovnu tucu s drotovima i neces to postaviti na youtube kao dokaz. Malo s.ru. To su neka pravila ali su pretjerali malo sa branjenjem istih. Uvijek si dobrodosao kako u grad tako i na Kosevo. Veliki pozdrav za sve Horde Zla u krajini...
Hvala ;)

High

svaka ti dala, nisam vjerovao da smo ovako odlicni bili :D a ni istok nije bio los, al kad je odjeknulo, (mislim kad su govorili Sarajvo il Sarajvo [wtf zaboravio sam] odjekivalo je na sve strane. cak smo se sa sjevera divili vama na istoku ) :) ODLICNO PREZADOVOLJAN SAM LJEPOTA, NEMA TIH RIJECI KOJE BI OPISALE SVE TO

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 22 jul 2011, 17:49

sarajlija89 je napisao/la:
I onaj pomocni trener Sparte je rekao da je odusvljen navijacima, PLisek je fasciniran, a ja mislim da jos nisu vidjeli ono najbolje od HZ. :mrgreen:

Sta li ce biti za zapad :roll: Mogo bi grad (opcina) uskociti i malo pomoci, mislim da to nisu prevelika novcana sredstava, a sada kad grad ima 2 predstavnika u 3. kolu, razumno bi bilo da sa te strane pomognu.

A ma zamislite, izbacimo Spartu ccc :lol: :roll:

đesi pesimista :lol: :lol:

kažem ti ja da si se previše prep'o ovih vikinga ;)
FORZA MARŠAL !!!

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 22 jul 2011, 18:08

odlicna utakmica odlicna atmosfera ne zalim sto sam prekinuo odmor zbog onog sinoc

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 22 jul 2011, 18:57

Po meni bi Hadzija trebao krenuti od pocetka na tekmi protiv sparte. Suljica bi ostavio na onoj strani na koju je presao kada je na njemu napravljen penal. Vucinu ostaviti na istoj poziciji kao sinoc...jbg problem je sad sa Dupovcem...al vjerujem u Pliseka tj da ce naci najbolje rijesenje za predstojeci okrsaj sa spartom.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 jul 2011, 19:07

ooo halso hodza :lol: :lol:

Ja sam zbog nas bio "pesimista" i situacije koja je bila u klubu, ako se uopce moze tako okarakterisati. Ja bih to definisao kao opreznost i nigdje nisam rekao da cemo ispasi, vec da se nadam prolazu, ali obzirom kakva je situacija bila, da nije iznenadjenje ako ispadnemo...

Na kraju, hvala Bogu, sve je odlicno ispalo. Najvise zahvaljujuci Pliseku, koji je u kratkom vremenskom roku sjajno spremio i uigrao ekipu. Nakon prve tekme rekao sam da smo bolji i da to trebao kapitalizovati.

Nikad zrelije Sarajevo nije igralo, a tek smo poceli.

SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 22 jul 2011, 19:18

Čestitke treneru i igracima za predstavu koju su nam priredili...Bravo momci!

Haskic
Ako se sjecate(pripreme u Fojnici)da sam rekao da bi on mogao biti novi ljubimac navijaca?!

Hamzic
Isto tako(protiv Slavije)sam rekao da Dini treba dati podrsku,mozda ga krene,ispostavilo se...

Torlak
Sta drugo covjek da kaze nego;Bravo majstore,kralju..Lucio..ocekujem poziv selektora.

Obuca
Ne treba ga kritikovat,jbg maler,Emir je legenda Sarajeva.

Sparta
Nista posebno,bolji smo u ovom trenutku,jos jedna prepreka ka ???
F.K.SARAJEVO

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 22 jul 2011, 20:04

1.poluvrijeme...http://www.megaupload.com/?d=RR0AJY82" onclick="window.open(this.href);return false;
2.poluvrijeme...http://www.megaupload.com/?d=Z7JADT1V" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 22 jul 2011, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jul 2011, 20:04

Plisek dodje ko' Ceski Magath.Poslije treninga dusa ispada,za nezalaganje oko vadi. :lol:
I da ako krene po zlu,man'te se onih carsijskih prozivanja.
Na primjer Obuca,zabio je tone golova i sad ga u losoj treba naguziti.
Sta bi Argentinci rekli za svog Messu :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jul 2011, 20:06

molotovljev je napisao/la:Sparta
Već ste u grupnoj fazi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jul 2011, 20:08

Virtu4l je napisao/la:
Već ste u grupnoj fazi.
Pa naravno ko' i Zeljo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jul 2011, 20:21

harishp je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Već ste u grupnoj fazi.
Pa naravno ko' i Zeljo.
Željo nije. Još nisam vidio da neko piše da smo bolji od narednog protivnika, kao ni od prethodnog.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jul 2011, 20:22

Nemoj brigati,vidjeces.Samo dok dodju sa pijace.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 22 jul 2011, 20:34

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Sparta

Već ste u grupnoj fazi.
Pa naravno ko' i Zeljo.
Željo nije. Još nisam vidio da neko piše da smo bolji od narednog protivnika, kao ni od prethodnog.
Postao/la ragazzidelsud1987 dana 22 jul 2011, 19:25
Sjećate se Partizana protiv Andrelechta ? , uvjeren sam da imamo ekipu kao partizan prosle sezone..
:roll:
FORZA MARŠAL !!!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 jul 2011, 22:06

JeL se mogu prijaviti do tekme sa spartom Maksumic i Skoro (ako stignu ti papiri vise :roll: )
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Gomis99, muhamedhulk, napoleon72 i 41 gost.