FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Aaaa, sjecam se i ja sad, kont'o to Haiffa, ma yebote, svaki ti im im se zove il makabi i hapoel, samo gradove mijenjaju 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
Sjećam se ,samo što sam mislio da je to bio Macabi Haifa ,ali vidim Tel Aviv je bio ,Bayern ih ubio oba puta ,Juvetu uzeli bod na svom terenu ,a Ajax dobili u Izraelu .Devil je napisao/la:Jeste, 04/05 sezona cini mi se,Juve,Bayern i Ajaax,secam se da ih je Bayern nabio samo tako,a da su namucili Juve u obe utakmice.Edin TM87 je napisao/la:Kad je Makabi Tel Aviv igr'o ligu prvaka?Dylan Dog je napisao/la:I ovaj Maccabi je prije par godina igrao l.prvaka zar ne![]()
Zapamtio sam ih po sjajnim navijacima i nekom celavom napadacu,mislim da je bio Izrealac,bio je bas opasan
I tad su u trećem pretkolu prošli Paoka 4:0,a i Macabi Haifa je igro tad treće pretkolo ispao od Rosenburga na produžetke ,tad imali po dva predstavnika u LP ,znači da pada njihov fudbal ,a tad je Haifa bila prvak ,a oni su igrali od drugog pretkola

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sjecam se i ja toga,igrali su na nekom velikom stadionu oko 40 000 mislim prima...
Onaj Adilovic u prvom poluvremenu mi nekako potanak...
Mozda grijesim ,al tak sam dozivio,hehe
Zeba je predobar ,Bolji od krstanovica ,a Safet ga ganja po Zagrebu
Nego jel Zeljo dobio kakih suski od ovog prolaza ???
Mozda grijesim ,al tak sam dozivio,hehe
Zeba je predobar ,Bolji od krstanovica ,a Safet ga ganja po Zagrebu

Nego jel Zeljo dobio kakih suski od ovog prolaza ???
- sarajlija89
- Kontakt:
Juventus je tad igrao sa rezervnim sastavom, a samo im je Maccabi dao gol u grupnoj fazi, jer su svih 5 utakmica dobili sa 1-0 i Maccabi u posljednjem kolu uzeo bod 1-1.
Davno je to bilo...ne mora nista znaciti. Mnogo je relevantnije ono sto je Borac pokazao u duelu sa drugim Maccabijem, koji je prvak te zemlje. Nosio se dobro(nemojte se sad pozivati na onih 5-1), a obzirom da je ovaj Maccabi zavrsio 3., jel?? i sa nekih 20 bodova zaostataka i da da je ovaj neki Khazar odigrao 0-0 i zabio tamo gol...mislim da Zeljo ima priliku napraviti jos jedan dobar rezultat. Pogotovo sto su dosta naucili od prosle godine i tesko da se moze Hapoel ponoviti...
Opet neka pobjeda na Kosevu i onda tamo to branit.

Davno je to bilo...ne mora nista znaciti. Mnogo je relevantnije ono sto je Borac pokazao u duelu sa drugim Maccabijem, koji je prvak te zemlje. Nosio se dobro(nemojte se sad pozivati na onih 5-1), a obzirom da je ovaj Maccabi zavrsio 3., jel?? i sa nekih 20 bodova zaostataka i da da je ovaj neki Khazar odigrao 0-0 i zabio tamo gol...mislim da Zeljo ima priliku napraviti jos jedan dobar rezultat. Pogotovo sto su dosta naucili od prosle godine i tesko da se moze Hapoel ponoviti...
Opet neka pobjeda na Kosevu i onda tamo to branit.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- legenda reala
- Kontakt:
Željo može ,a druga je stvar što to ti ne bi volio ,jer ipak je bolje u play ofu prvu igrat na Koševu da se napuni stadion 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
s ova dva bi mogli da igramoFk_zeljo_1921 je napisao/la:Sevilla Esppile87 je napisao/la:A na koga mi mogli nakon Makabija
AS Roma Ita
Tottenham Hotspur Eng
PSV Eindhoven Ned
Sporting CP Lisbon Por
Sporting Braga Por
Schalke 04 Ger
Spartak Moscow Rus
Paris Saint-Germain Fra
Anderlecht Bel
Celtic Sco
Besiktas Tur
Metalist Kharkiv Ukr
AEK Athens Gre
Steaua Bucuresti Rom
Athletic Bilbao Esp
Lazio Roma Ita
Lokomotiv Moscow Rus
Birmingham City Eng
Rapid Bucuresti Rom
Hannover 96 Ger
FC Sochaux-Montbéliard Fra
Dnipro Dnipropetrovsk Ukr
CSKA Sofia Bul
FC Sion Sui
FC Nordsjælland Den
kad vec pitas![]()

Sion nije neka prejaka ekipica,a Nordsjeland bože sačuvaj al eto

Joj kad bi Sion izvukli, pa ja bi is'o bi ocm! Hem je blizu, hem mozemo proc
AJ MAKABI

AJ MAKABI

Ja mislim da nema ni 1% šanse da Sion bude nositelj, ima još hebejt timova u trećem pretkolu koji imaju bolji koeficijent od Siona...Edin TM87 je napisao/la:Joj kad bi Sion izvukli, pa ja bi is'o bi ocm! Hem je blizu, hem mozemo proc![]()
AJ MAKABI![]()
![]()
![]()
EDIT: Ne treba zaboraviti ni poražene iz trećeg pretkola LP...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
Sjećate se Partizana protiv Andrelechta ? , uvjeren sam da imamo ekipu kao partizan prosle sezone..
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
I to sto kazes, idemo iz Makabija u Makabi iliti ga iz Tel-Aviva u HaiffuHawking je napisao/la:Ja mislim da nema ni 1% šanse da Sion bude nositelj, ima još hebejt timova u trećem pretkolu koji imaju bolji koeficijent od Siona...Edin TM87 je napisao/la:Joj kad bi Sion izvukli, pa ja bi is'o bi ocm! Hem je blizu, hem mozemo proc![]()
AJ MAKABI![]()
![]()
![]()
EDIT: Ne treba zaboraviti ni poražene iz trećeg pretkola LP...

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
e jbg sad, pretjera lave i tiragazzidelsud1987 je napisao/la:Sjećate se Partizana protiv Andrelechta ? , uvjeren sam da imamo ekipu kao partizan prosle sezone..
Za zivot cijeli!
Uz razliku da je Partizan imao Clea koji ga je prakticki sam uveo u l.prvaka.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Sjećate se Partizana protiv Andrelechta ? , uvjeren sam da imamo ekipu kao partizan prosle sezone..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Imamo i mi ZebuDylan Dog je napisao/la:Uz razliku da je Partizan imao Clea koji ga je prakticki sam uveo u l.prvaka.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Sjećate se Partizana protiv Andrelechta ? , uvjeren sam da imamo ekipu kao partizan prosle sezone..

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Maccabi je ječi od mnogih nosioca a mi ga izvućemo iako smo bili povlašteni u žrijebu. Većih pehova od nas nema.
FEDERER= KLOC
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Željo je po meni što je planirano da se ostvari u Evropi je ostavrio...Uspjeli smo u tome da sljedeće sezone u pretkolima budemo nosioci i samim tim se duže zadržimo u Evropi...
Tu vidim našu prednost protiv Maccabija, oni su favoriti, čak i veći neko Sheriff, na njima je pritisak, naši igrači treba da igraju mirno i rasterečeno...Ležerno i opušteno, bez srljanja i nekog imperativa pobijede...
Jedino što me brine je start u ligi...jer eto igramo revanš u četvrtak 4. augusta, a odmah u nedjelju protiv Širokog u ligi, jedino kad bi nekako mogli prolongirati tu tekmu za 2-3 dana...
Tu vidim našu prednost protiv Maccabija, oni su favoriti, čak i veći neko Sheriff, na njima je pritisak, naši igrači treba da igraju mirno i rasterečeno...Ležerno i opušteno, bez srljanja i nekog imperativa pobijede...
Jedino što me brine je start u ligi...jer eto igramo revanš u četvrtak 4. augusta, a odmah u nedjelju protiv Širokog u ligi, jedino kad bi nekako mogli prolongirati tu tekmu za 2-3 dana...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
ovo u zadnje vrijeme nas zapadnu jake a ne bas popularne ekipe koje bi privukle gledaoce, medije i sl. ...Iker C je napisao/la:Maccabi je ječi od mnogih nosioca a mi ga izvućemo iako smo bili povlašteni u žrijebu. Većih pehova od nas nema.
al jbg .... makabi je veliki favorit to moramo znat .... pokusat nesto pa kako god i ovo nam je puno ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Ma opusteno, Amar ce sve to fino poslozit i pripremit
Vrijeme je da neko ove jevreje sjebe, dosta su nas punili.
Vrijeme je da neko ove jevreje sjebe, dosta su nas punili.
NO PYRO NO PARTY
pa naravno da ce se prolongirati, kao i uvijek (kao i u svakoj ligi)...dovoljno je samo da se posalje zahtjev u savez.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/pr ... i-tel-aviv" onclick="window.open(this.href);return false;
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.