Ne lazi. Pljesak se cuo i to dobro , kladim se da nije bilo 100 ljudi koji su zvizdali ... Vise od pola Istoka je aplaudiralo i malo Sjevera...damirfile je napisao/la:Ja sam cuo da su zvizdali a pljesak ne nisam.Mozda je bilo onih koji su i pljeskali al je vise onih sto su zvizdali.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mislim da mu je to zena nisam siguran.sarajlija89 je napisao/la:
![]()
Ko je ova plava
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Mozda ce doci neka ekipica,uglavnom bit ce nas ima okolina jakaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:čisto sumnjam prosto ne vjerujemLudLo 4 je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Imam pitanje za Manijake i one malo upucenije moze i na pp odgovor.
Sutra i prekosutra Zeljo igra turnir u Tesnju(dolaze ekipe Borac,Sloga i domacin Tosk),e hoce li neko doci iz Sarajeva od TM ili iz ostalih gradova,posto TM Doboj planira ici i aBd zasto ne i bodriti Zelju

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Najvjerovatnije cemo dobiti predstavnika Indonezije ili Australije...pile87 je napisao/la:A na koga mi mogli nakon Makabija
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ili mozda Tunis, Maroko, Egipat, tu su oni negdje, odmah preko mora.. blize od Izraela..Seyo_TM je napisao/la:Najvjerovatnije cemo dobiti predstavnika Indonezije ili Australije...pile87 je napisao/la:A na koga mi mogli nakon Makabija

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Blizu je to drug ima li sta dalje, od kad je izrael u evropi pleme im ****!Seyo_TM je napisao/la:Najvjerovatnije cemo dobiti predstavnika Indonezije ili Australije...pile87 je napisao/la:A na koga mi mogli nakon Makabija
[youtube][/youtube]
evo im zadnje tekme...
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 22 jul 2011, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- themaniaks
- Kontakt:
Lazioooooooooo

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
kakve to veze imascorpion je napisao/la:Zeba je ozenjen ako nisi znaosarajlija89 je napisao/la:
![]()
Ko je ova plava

treba nam jos igraca iz BiH
- bistrikboy
- Kontakt:
Rek'o sam ti ja Seyo vec,Rubin Kazan je najudaljeniji tako da se to vec zna...Seyo_TM je napisao/la:Najvjerovatnije cemo dobiti predstavnika Indonezije ili Australije...pile87 je napisao/la:A na koga mi mogli nakon Makabija
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pazi Zajke gdje gleda ...FIFA/UEFA je napisao/la:kakve to veze imascorpion je napisao/la:Zeba je ozenjen ako nisi znaosarajlija89 je napisao/la:
![]()
Ko je ova plava

- ZELJO MOJA
- Kontakt:
nasa odbrana nije bas ovako losa da nam na ovaj nacin uvale golovepile87 je napisao/la:Blizu je to drug ima li sta dalje, od kad je izrael u evropi pleme im ****!Seyo_TM je napisao/la:Najvjerovatnije cemo dobiti predstavnika Indonezije ili Australije...pile87 je napisao/la:A na koga mi mogli nakon Makabija
[youtube][/youtube]
evo im zadnje tekme...
Supruga,tako da ima pravo da gleda gdje god hoće.sarajlija89 je napisao/la:
![]()
Ko je ova plava

Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Maccabi Tel Aviv je ubjedljivo najtrofejniji Izraelski klub svih vremena. U prevodu, ono što je Anderleht u Belgiji, Zvezda u Srbiji, Željo u Bosni i Hercegovini, to je Maccabi T.A. u Izraelu. Možda nam je sreća što nisu tako više uspješni kao ranijih godina, ali se nadam prolazu. Željo to može i to je pokazao u ove zadnje dvije utakmice, protiv Sheriffa, kao i u jakim pripremnim utakmicama.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Kad je Makabi Tel Aviv igr'o ligu prvaka?Dylan Dog je napisao/la:I ovaj Maccabi je prije par godina igrao l.prvaka zar ne![]()
Zapamtio sam ih po sjajnim navijacima i nekom celavom napadacu,mislim da je bio Izrealac,bio je bas opasan
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
mislim da mi imamo sansu neku preko teroristickog napada (mada sam govorio i za serifu isto)pile87 je napisao/la:Blizu je to drug ima li sta dalje, od kad je izrael u evropi pleme im ****!Seyo_TM je napisao/la:Najvjerovatnije cemo dobiti predstavnika Indonezije ili Australije...pile87 je napisao/la:A na koga mi mogli nakon Makabija
[youtube][/youtube]
evo im zadnje tekme...

Israeli championships
Winners (18)[1]: 1936, 1937, 1941–42, 1946–47, 1949–50, 1951–52, 1953–54, 1955–56, 1957–58, 1966–68, 1969–70, 1971–72, 1976–77, 1978–79, 1991–92, 1994–95, 1995–96, 2002–03
Tel Aviv District championship
Winners (1)[1]: 1939[2]
State Cup
Winners (22)[3] 1928–29, 1929–30, 1932–33, 1940–41, 1945–46, 1946–47, 1953–54, 1954–55, 1957–58, 1958–59, 1963–64, 1964–65, 1966–67, 1969–70, 1976–77, 1986–87, 1987–88, 1993–94, 1995–96, 2000–01, 2001–02, 2004–05
Asian Club Championship
Winners (2) 1968–69, 1970–71
Toto Cup
Winners (3) 1992–93, 1998–99, 2008–09
Israeli Supercup
Winners (5)[4] 1964–65 (shared cup with Hakoah Ramat Gan), 1967–68, 1976–77, 1978–79, 1987–88
http://maccabi-tlv.co.il/default.asp?lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo im i stranica, koja nije bas brza sa info...
Evo im i stranica, koja nije bas brza sa info...
Vecina nasih igraca ce postit u revansu!
Roger Federer the greatest of all time!
Jeste, 04/05 sezona cini mi se,Juve,Bayern i Ajaax,secam se da ih je Bayern nabio samo tako,a da su namucili Juve u obe utakmice.Edin TM87 je napisao/la:Kad je Makabi Tel Aviv igr'o ligu prvaka?Dylan Dog je napisao/la:I ovaj Maccabi je prije par godina igrao l.prvaka zar ne![]()
Zapamtio sam ih po sjajnim navijacima i nekom celavom napadacu,mislim da je bio Izrealac,bio je bas opasan
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
5:1 su izgubili od bayerna
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.