damirfile je napisao/la:miky_hz je napisao/la:damirfile je napisao/la:Ja sam cuo da su zvizdali a pljesak ne nisam.Mozda je bilo onih koji su i pljeskali al je vise onih sto su zvizdali.
Uopste nije tacno,bio je bas dobar pljesak posebno sa istoka,i jedan dio sjevera,zvizduk se tad uopste nije cuo,spiker je bas euforicno objavio vas prolaz,i tad je usljedio dobar aplauz...tek kasnije su se na sjeveru neki pobunili zbog toga,ali kazem sama vijest je nagradjena dobrim aplauzom,nema potrebe da lazem,jel nikakve koristi nema od toga pljeskali vam ili ne,al ovako je bilo
Mozda si ti bio na istoku i to cuo ,al ja kazem sta se culo na tv,ne bi da se lazemo.Da koristi nema bgm ima,i mi cemo odma drugacije postupiti sljedeci put....
Koliko ja znam na TV-u se nije moglo ni čuti. Spiker je to rekao na poluvremenu, a ti si saznao da je uopšte on to rekao gledaocima na Koševu tako što si čuo komentatora koji je rekao nešto ovako: "Kada je spiker saopštio rezultat iz Moldavije, na Koševu se čuo aplauz". U ovom smislu nešto. I nemoj ti lagati! I ja navijam za Želju, naravno, ali ne mogu te podržati kad lažeš, takvih kao ti ne mogu nikako.

[/quote]
sto posto tacno, spaho je to rekao da smo dobili aplauz