FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Tribalian
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Tribalian » 21 jul 2011, 22:56

Crvena zvezda je u poslednjoj pripremnoj utakmici pred evropsku premijeru, pred praznim tribinama savladala Sopot rezultatom 4:0.

Izabranici Roberta Prosinečkog su u prvom poluvremenu, već po navici, loptu uglavnom držali u svom posedu. Prva prilika viđena je u osmom minutu, kada su dupli pas kroz kompletnu odbranu Sopota odigrali Lazović i Dimitrijević, ali je lopta završila u korneru. Nakon centaršuta Lazovića, lopta se odbila do Borhe koji je zatresao mrežu, ali je gol poništen zbog ofsajda. Pet minuta kasnije, Evandro je lepo proigramo Borhu, ovaj uputio snažan udarac, ali je golman uspeo da odbije loptu u polje. Na nju je natrčao Kaluđerović, ali je šutirao pored desne stative.

Sopot je prvi pokušaj imao u 20. minutu – bio je to šut sa tridesetak metara, ali nije bilo potrebe da Bajković interveniše. Samo minut kasnije, Sopot je imao i stopostotnu šansu. Lopta je sa desne strane ubačena u srce kaznenog prostora, a sa sedam metara napadač Sopota šalje loptu preko gola. Zvezda je uzvratila već u sledećem napadu. Borha je na levoj strani pronašao Reljića, ovaj odlično uposlio Dimitrijevića koji šutira iz prve sa osam metara, ali je odlično reagovao golman gostiju.

Ipak, u 28. minutu Zvezda je krunisala bolju igru. Evandro je dobio loptu u kaznenom prostoru, i kada su svi očekivali šut, „Maestro“ je sjajno „zalomio“ štopera Sopota, i šutem pod prečku doneo Zvezdi prednost. Deset minuta kasnije, Borha je povećao vođstvo. Dimitrijević je lepo uposlio Kolumbijca koji je rutinski reagovao, i sa 12 metara lako zatresao mrežu Sopota.

Drugo poluvreme je, pored 11 novih igrača u redovima Zvezde, donelo i nešto manje uzbuđenja. Tek u 57. minutu zabeležen je prvi udarac ka golu, i to od strane Perovića, nakon asistencije Jankovića. Brazilac Kadu je pokušao iz slobodnog udarca u 63. minutu, ali je bio neprecizan. Ipak, jako lep momenat dogodio se u 71. minutu. Kadu je započeo kontra napad Crvene zvezde, i sjajnom loptom po zemlji uposlio Vešovića koji se odlično ubacio iz drugog plana. Mladi vezista je jednim kontaktom proturio loptu pored golmana koji je izleteo, a zatim je i rutinski sproveo u nebranjenu mrežu za 3:0. Tri minuta kasnije, u strelce se upisao i Ignjatijević. Bio je to slobodan udarac za Zvezdu sa dvadesetak metara, a levi bek je preciznim udarcem postavio konačan rezultat ove utakmice.

Poslednje uzbuđenje viđeno je u 80. minutu. Najpre je Vešović snažno šutirao iz kaznenog prostora za malo preko gola, da bi udarac oprobao i mladi Janković sa 25 metara, ali je njegov snažan šut odbranio golman Sopota.

Stadion: Crvene zvezde
Crvena zvezda: Bajković, Reljić, Tošić, Mijailović, Mikić, Kovačević, Dimitrijević, Evandro, Lazović, Borha i Kaluđerović.
Igrali su još: Vesić, Stojković, Mihajlović, Vilotić, Ignjatijević, Kadu, Janković, Vešović, Jeremić, Binić i Perović.

Sopot: Todorović, Luković, Stamenković, Pavlović, Spajić, Kovačević, Požar, D. Srnić, Dragićević, Đuričković, S. Srnić.
Igrali su još: Radulović, Rudić, Stanković, Živančević, Rakić, Maričić i Đorđević.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jul 2011, 00:49

Dakle kako smo i ocekivali a i nadali se Ventspils je nas prvi protivnik u Evropi,u narednim danima krecem i ja sa prikupljanjem informacijama o ovome klubu iz Letonije,veoma je oskudno ali nadam se sto vise informacija

Sa verom u Boga i punom Marakanom u prolaz dalje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 jul 2011, 00:58

Idemo ventspils ili kako se vec pise ! :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 jul 2011, 01:40

Kakva je uloga ovog Radojice Raje Božovica u Zvezdi,kruze svakakve price :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jul 2011, 01:42

Dylan Dog je napisao/la:Kakva je uloga ovog Radojice Raje Božovica u Zvezdi,kruze svakakve price :mrgreen:
Jel' bas zelis da znas. :lol:
Dobices nekada na PP. ;)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 jul 2011, 01:45

E sad si me bas zaintrigirao,ocito je zanimljiv materijal,kao sto sam i predpostavljao :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 jul 2011, 11:38

Kaze Robi: igracu bez stopera.. :) Znaci, protiv ovog Venspilsa igramo bez 4 prva i jedina prava stopera, tako da ce stoperski tandem vjerovatno biti Tosic i Mijailovic!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 22 jul 2011, 12:56

" $ " & & & у црвено-? :)
http://www.zurnal.rs/2011/07/22/verni-d ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

$ $ & $
Црвена $ " странца ', јер је $ ? постао $ ". На $ $ " је $ $ на основу ? Црвене $, - " " ?, $ по " & " црвено-? $ & $.

– Сјајна вест са Црвену $, ? " " $. Јер, " " $ ' $ овог $ " ? ", $ је " странац " се " у " у $ пет $ – пренео је став управе $ ? & ?.
- " $...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jul 2011, 13:46

To nam je trebalo da se resimo jednog stranca u vezi,kamo srece da smo ovo isto uradili i sa Avalom. :(
Ali dobro Evandro postaje Srbin,velika stvar za nas klub,pogotovo sto Robi racuna i na Kadua i na Savia kao backup igrace. :( ,te sa Borjom,Mezengom,Adyem i Pachecom mozemo jos ubaciti i jednog na klupu od njih dva.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 jul 2011, 14:56

Devil je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Kakva je uloga ovog Radojice Raje Božovica u Zvezdi,kruze svakakve price :mrgreen:
Dobices nekada na PP. ;)
:lol: :lol: :lol: Objasni coveku :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jul 2011, 14:57

Tribalian je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Dobices nekada na PP. ;)
:lol: :lol: :lol: Objasni coveku :lol:
Objasnicu posle,moram nekoliko puta izdahnuti i udahnuti kad skontam koliko puta moram spomenuti to ime. :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jul 2011, 15:25

I kladionice znaju biti malo budale.
ventspils - red star 3.60 3.50 1.83

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 jul 2011, 15:26

Poklon kvota!

edit: Slavko Perović prešao u Rad.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 22 jul 2011, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 jul 2011, 15:46

Citam da navijaci Venspilsa na njihovom forumu malo potcjenjivacki gledaju na nas...Kao, imamo podjednake sanse, jer zadnje 2-3 god ne ostvarujemo nikakve rezultate u evropi, da nemamo bolje igrace i da im je ovo dobra prilika da dodju do 4. pretkola... :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jul 2011, 15:56

marconato je napisao/la:Citam da navijaci Venspilsa na njihovom forumu malo potcjenjivacki gledaju na nas...Kao, imamo podjednake sanse, jer zadnje 2-3 god ne ostvarujemo nikakve rezultate u evropi, da nemamo bolje igrace i da im je ovo dobra prilika da dodju do 4. pretkola... :)
Nasi indijanci im se nakacili na forum,jos malo pa ce pasti. :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jul 2011, 16:31

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 46356.html
Jbm ti fudbal i klub i sve,taman pomislim da krece nesta na bolje,kad osvojih skoro sve sto se moze osvojiti u mladjim kategorijama,kada krenes da izbacujes igrace u prvi tim,onda se razocaras jer ovaj dokazani retard i debil treba da dodje umesto Dostanica. :twisted: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry:

STo je najgore jedan lik na nasem forumu napisa pre par dana ovo:
Е $ ' " те -...
" се " $ је ? " са & & не ? Н.Пазару " $ ? ? по ".
Jbm ti malera. :mrgreen:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 22 jul 2011, 16:45

Nema veze. Ako je Dostanic mogao to raditi kako treba, valjda ce moci i ovaj. Samo da se drzi dalje od klupe.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jul 2011, 17:00

braoolyo je napisao/la:Nema veze. Ako je Dostanic mogao to raditi kako treba, valjda ce moci i ovaj. Samo da se drzi dalje od klupe.
Ima veze Dostanic je stvoren za ovu funkciju,i ovo mu je najbolje mesto koje on moze da ima,dok Kristic....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 22 jul 2011, 17:05

A sto je on bas stvoren za tu funkciju? I sta je uloga uopste direktora omladinske skole? On bira trenere koji ce voditi mladje selekcije ili sta...?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 jul 2011, 17:28

Ja da sam na Kristicevom i Dostanicevom mjestu, ne bih smio od sramote u prodavnicu otici...Njima Lazovic nije bio dovoljno talentovan, a pogledajte sta djecko radi pod komandnom palicom Robija! Prvi je toliki indijanac da je radio bez kondicionog trenera! :? Forsirali su najruzuniji i najdosadniji fudbal sa 5 defanzivnih veznih i oni sad treba nekog fudbalski da skoluju... :roll:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.