HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Megaloman
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la Megaloman » 16 jul 2009, 11:54

Cestitke Zrinjskom i Ultrasima!
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 16 jul 2009, 13:59

Malo atmosfere sa utakmice ZRINJSKI-Slovan
http://www.youtube.com/watch?v=ZVFX4lTgOmI

IDEMO PO NOVE POBJEDE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

pomocniDJUBRE
Kontakt:

Post Postao/la pomocniDJUBRE » 16 jul 2009, 14:36

" ? за $ '!

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 16 jul 2009, 16:59

Koliko bi cuknuli kad bi Slovana izbacili?!
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

Institut
Kontakt:

Post Postao/la Institut » 16 jul 2009, 21:19

ja cuo 100k €

cestitke zrinjskom od srca :mrgreen:

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 16 jul 2009, 22:33

Bravo Zrinjski....
I ko se nad'o ale...

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 16 jul 2009, 22:34

Za prolaz u iduće kolo dobili bi 130 000€,a u zadnj se već radi o miliončiću.
Ma ne treba nam milion, samo ovih 130 000€ i još par utakmica kući i svi zadovoljni.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jul 2009, 22:36

Marin je napisao/la:Za prolaz u iduće kolo dobili bi 130 000€,a u zadnj se već radi o miliončiću.
Ma ne treba nam milion, samo ovih 130 000€ i još par utakmica kući i svi zadovoljni.
Jeli još uvijek važi ono pravilo ko ispadne u trećem predkolu lige prvaka, automatski dobija učešće i Kupu UEFA (sada Liga UEFA)...?

Mi kada smo ispali od Newcastle, igrali smo protiv Malage u kupu UEFA... da li je to pravilo još aktivno...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 16 jul 2009, 22:41

Virtu4l je napisao/la:
Marin je napisao/la:Za prolaz u iduće kolo dobili bi 130 000€,a u zadnj se već radi o miliončiću.
Jeli još uvijek važi ono pravilo ko ispadne u trećem predkolu lige prvaka, automatski dobija učešće i Kupu UEFA (sada Liga UEFA)...?

Mi kada smo ispali od Newcastle, igrali smo protiv Malage u kupu UEFA... da li je to pravilo još aktivno...
Četvrto, a ne treće, pošto je Zrinjski počeo od drugog.
Aktivno je.
Što sam ja ovo pisao?
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 067#p74067
I ko se nad'o ale...

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 16 jul 2009, 22:55

Ako Zrinjski prodje ovo kolo zaradice samo od UEFA-e 460 000 eura, na osnovu ucesca u 2 i 3 kolu i na osnovu toga sto je prvak

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 16 jul 2009, 23:01

slika

Najava TV i radio emisije Zrinjski info

Nakon kratke stanke od sutra ponovo ste u prilici družiti se sa TV Zrinjski.info koji je u potpunosti posvećen utakmici 2.pretkola Lige prvaka između HŠK Zrinjski i ŠK Slovan. U sutrašnjem izdanju moći ćete vidjeti najzanimljivije detalje sa utakmice, kao i atmosferu prije, za i nakon utakmice. Za TV Zrinjski info govori Blaž Baka Slišković, kao i igrači i stručni stožeri Zrinjskog i Slovana. Imat ćete priliku v idjeti što o utakmici kažu navijači Zrinjskog, kao i tko je dobitnik nagradne igre našeg TV magazina. TV Zrinjski info na programu je sutra (petak) sa početkom u 20 sati na HTV Oscar C, te u 21 na HTV Mostar.

Svoje emitiranje nastavlja i radio Zrinjski info koje je također posvećeno utakmici Zrinjski-Slovan. Za radio Zrinjski info govore Mate Dragičević, Josip Aničić, Dragan Jović, Blaž Slišković, Mario Ivanković, Krešimir Kordić, Vlado Zadro, Mateo Sušić i Toni Šunjić. Radio emisju možete poskušati sutra(petak) na radio postaji Herceg Bosna sa početkom u 20 sati i 15 minuta, dok će repriza biti u subotu u 10 sati na radio postaji Mostar.

Zrinjski.info

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 16 jul 2009, 23:05

Sve je tako. Do sad je Zrinjski dobio 200 000€ kao prvak i 130 000€ kao nagrada za učešće u drugom pretkolu. Mislim da nam pobjeda ne donosi ništa financijski ali nam sigurno debelo popravlja koeficijent klupski.
Ako bi prošli Slovana (nadam se) dobili bi još 130 000€ ali to je manje bitno jer bi i u slučaju poraza igrali još minimum dvije utakmicu u Europskoj ligi, misli da bi to bilo 3 pretkolo Europske lige.
Znači ako prođemo Slovana još 4 utakmice su zagarantirane, bez obzira na rezultat.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jul 2009, 00:21

Ako izgubite onda nema više Europe jedino ako uđete u 3 pretkolo , onda možete igrati ovu Europsku ligu. Nisam siguran ali mislim da je tako. Jer od ove sezone imaju 4 pretkola ako sam dobro upratio.

Poraženi u 3. krugu kvalifikacija idu u kvalifikacije za Ligu UEFA.

Poraženi u 4. krugu kvalifikacija idu direktno u grupe u Ligu UEFA.

Vidiš, morate makar proći u 3.

Dalje odličan korteo i navijanje, ali opet taj teče, teče NEretva cccc. Mana. :|

pik
Kontakt:

Post Postao/la pik » 17 jul 2009, 00:37

Rz88 je napisao/la:Ako izgubite onda nema više Europe jedino ako uđete u 3 pretkolo , onda možete igrati ovu Europsku ligu. Nisam siguran ali mislim da je tako. Jer od ove sezone imaju 4 pretkola ako sam dobro upratio.

Poraženi u 3. krugu kvalifikacija idu u kvalifikacije za Ligu UEFA.

Poraženi u 4. krugu kvalifikacija idu direktno u grupe u Ligu UEFA.

Vidiš, morate makar proći u 3.

Dalje odličan korteo i navijanje, ali opet taj teče, teče NEretva cccc. Mana. :|
Ma moraju oni malo nebi bili Ultrasi ;) ali nema veze stvarno su dobro odradili ovu tekmu ;)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 jul 2009, 00:50

Mislim da Zrinjski može proći u treće pretkolo LP. Zna li neko kada se igra revanš. Ako prođete, koliko god da dobijete novca je ( što bi naš narod rekao ) "zauhar". Još jednom čestitke na pobjedimo i želim vam sve najbolje u uzvratu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 jul 2009, 01:02

el-fighter je napisao/la:Mislim da Zrinjski može proći u treće pretkolo LP. Zna li neko kada se igra revanš. Ako prođete, koliko god da dobijete novca je ( što bi naš narod rekao ) "zauhar". Još jednom čestitke na pobjedimo i želim vam sve najbolje u uzvratu.
Valjda je uzvrat za 7 dana, može se izdržati onih 1:0. Ne da može, jednostavno mora. Za Zrinjski, za Ultrase, za Mostar, za Bosnu i Hercegovinu!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 17 jul 2009, 01:11

Knele je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Mislim da Zrinjski može proći u treće pretkolo LP. Zna li neko kada se igra revanš. Ako prođete, koliko god da dobijete novca je ( što bi naš narod rekao ) "zauhar". Još jednom čestitke na pobjedimo i želim vam sve najbolje u uzvratu.
Valjda je uzvrat za 7 dana, može se izdržati onih 1:0. Ne da može, jednostavno mora. Za Zrinjski, za Ultrase, za Mostar, za Bosnu i Hercegovinu!
Tako je...Naprijed Zrinjski... :)

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 17 jul 2009, 01:41

Uzvrat se igra u srijedu. ;)

Slovan je jaka ekipa,mislim da su bolji od nas,ali eto Jovićeva taktika i srce nogometaša je presudilo,ako pristup bude kao i sad u Mostaru,ja se ne bojim.Mislim da ne bi trebali gore pokušat čuvat rezultat,jer to ovaj Zrinjski ne zna,nikad nije ni znao,nego krenut od prve minute,muški,ko što moto kaže "samo jako" pa nek se oni misle šta će i kako će.

Ako i ispadnemo ne daj Bože,neće bit problema jer su ovi momci što su istrčali dokazali da se bore za sveti dres i to je najveća nagrada.Ja znam da će "Sir" Dragan Jović opet nešto iskemijat,ko što uvijek iskemija.Pa pogledajte samo sastav koji je izašao protiv Slovana: Šunjić,Aničič,Zadro,Šarac,Šušići,sve momci od 20. g i mlađi.Na klupi je najstariji bio onaj ganac sa 22.g,a Slovanov najmlađi igrač ima 24.

Njihovi igrači će i u srijedu igrat za pare,a naši srcem i tu je naš spas.

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 17 jul 2009, 07:56

Uzvrat se igra u UTORAK ...

Mi krećemo gore, bar moja ekipa u ponedeljak laganini...Nadam se borbenošću naših igrača pa šta bog dadne...Mislim da je vrijeme da i nas jednom pomazi sreća...
Još jedan klipić sa utakmice
http://www.youtube.com/watch?v=Yf0SqGYR8bs
IDEMO PO NOVE POBJEDE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

Simplon
Kontakt:

Post Postao/la Simplon » 17 jul 2009, 10:59

Nema veze da li prolazimo dalje, ovo u srijedu je bilo ono što svi priželjkuju i sanjaju a samo rijetki imaju. Zato idemo u Bratislavu na još jedno Europsko gostovanje i što se mene tiče dosta ove godine. Para se svakako nema za još jedno gostovanje i to već za tjedan dana.

Plemići još jednom sve čestitke i budite i u Bratislavi kao iz naše pjesme: !igrajte srcem bijeli plemići" pa kako bude.
Na terenu budi ko Neretva plah
nek ti bura bude u grudima dah
blistaj ti u u igri ko mostarsko sunce
za tebe kuca Herceg-Bosne srce

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.