FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sova
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sova » 16 jul 2009, 22:37

Che Guevara je napisao/la:
Sova je napisao/la:Dobre sam volje zbog Slavije, pa ću i vama čestitat i poželit puno sreće u revanšu :)
kako si samo ti velikodusan ccc pa jel te stid ovakve gluposti pisati cuj ti dobre volje pa bla bla bla ccc.
Eto ti sad, neki ljudi nikad nisu zadovoljni... šta hoćete da vam kažem, dabogda ispali? Zašto kvarite ovo divno veče za bh. fudbal?
Nećete mi pokvarit merak, ignorišem vas :) Okanite se više te opsjednutosti politikom i nacijama... večeras je lijepo veče za bosanski a bogme i hercegovački fudbal, uživajmo...
I ko se nad'o ale...

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 16 jul 2009, 22:39

Mirza_Hordas je napisao/la:evo sad sam se vratio kući poderana grla......daj Bože pa da vako odigramo i u slovačkoj i ne gine nam treće pretkolo.....što se tiče hordanja prejako, navijači spartaka su više od pola utakmice gledali kako ih deremo u navijanju :mrgreen: :mrgreen:

SAMO ZA NAŠU LJUBAV NAJVEĆU
sta je , mama rekla da se vratis kuci rano, sala. cestitke sarajevu na pobjedi. kako su se nekada slavile pobjede sa pivom do zore, danas nasi mladi navijaci trce kuci da napisu post o temi. valjda neka nova vremena koja mi stariji izgleda ne razumijemo

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 16 jul 2009, 22:39

Zamislite divote da nam sva četiri predstavnika prođu u iduće kolo.
ne zamisljaj , najbolje ispadne kad se nicemu ne nadamo

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 16 jul 2009, 22:42

Mirza_Hordas je napisao/la:
evo sad sam se vratio kući poderana grla......daj Bože pa da vako odigramo i u slovačkoj i ne gine nam treće pretkolo.....što se tiče hordanja prejako, navijači spartaka su više od pola utakmice gledali kako ih deremo u navijanju

e, a ides li u trnavu ili hoce li ko ici???

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 16 jul 2009, 22:46

Cestitam svaka cast!!!
Tracy McGrady!!!

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 16 jul 2009, 22:50

bh hrvat je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:evo sad sam se vratio kući poderana grla......daj Bože pa da vako odigramo i u slovačkoj i ne gine nam treće pretkolo.....što se tiče hordanja prejako, navijači spartaka su više od pola utakmice gledali kako ih deremo u navijanju :mrgreen: :mrgreen:

sta je , mama rekla da se vratis kuci rano, sala. cestitke sarajevu na pobjedi. kako su se nekada slavile pobjede sa pivom do zore, danas nasi mladi navijaci trce kuci da napisu post o temi. valjda neka nova vremena koja mi stariji izgleda ne razumijemo
ima momaka koje ja znam nikad nisu kap alkohola probali ni na tim utakmicama,a momci su u jezgrima tih grupa,neko nece zbog vjere ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jul 2009, 22:51

Pobjeda 1-0,prije utakmice bi potpisao na ovaj rezultat ali moglo se vise pobjediti da smo malo vise napadali, Muminovic zabio eurogol mislim da je kod gola Kralj pogrijesio kroz ruke mu lopta prosla...nakon gola igra na sredini terena, Spartak nije imao ni jednu jedinu priliku u 90 minuta...mi imali jos 2-3 prilike vecinom se igralo na rezultat igraci nisu srljali borili su se maximalno...posjeta oko 12-15 hiljada 100% ,na utakmici je bio i Ivica Osim koji je dobio aplauz publike...gostujucih navijaca oko 400 prije utakmice su se mogli vidjeti da normalno hodaju ulicom cak sam bio prisutan kad je par navijaca razmjenilo salove...dok je dolazila nasa ekipa sa okupljana bio je mali belaj sa murijom koji je trajao oko 5 minuta dole na parkingu ,zatim malo kod ulaza je bilo belaja ali nista specijalno okrsaj navijackih skupina nije bio...jbg i zadovoljan sam i nisam, zadovoljan sam sto smo pobjedil al mi je krivo sto vise nismo pritisnuli i zabili jos jedan gol...al sta je tu je pobjedi se ne gleda u zube igraci svi odlicno odigrali sto se kaze isli glavom na krampon...navijanje takodjer odlicno bez prestanka 90 min...navijaci Spartaka navijali u prekidima pocupali par stolica zapalili 2 baklje i to je to,idemo sad u Trnavu pa sta Bog da, samo nek igraci budu borbeni ko i danas i aBd da prodjemo dalje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 16 jul 2009, 22:54

dolina cupova je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:

ima momaka koje ja znam nikad nisu kap alkohola probali ni na tim utakmicama,a momci su u jezgrima tih grupa,neko nece zbog vjere ;)
Ma danas ima tehnologija, nemoramo biti kuci da stavimo post, zove se Blackberry brate 8-)
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 jul 2009, 22:54

steve-o: naravno da će biti
bh hrvat: haj razguli sa teme ako ćeš provocirati
BOSNA JE ZAKON: ne idem u trnavu zbog obaveza a i valja platit 250 maraka i ne zna se koliko hordi ide
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 16 jul 2009, 22:55

Najprije da čestitam Sarajlijama,stavite nešto slika na forum kasnije.

@Virtual

Da nisi slučajno zaposlenik BHT-a.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 jul 2009, 23:00

Bosna i Hercegovina - Slovačka 2:0 (zrinjski - slovan 1:0 sarajevo - spartak 1:0) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Nerim
Kontakt:

Post Postao/la Nerim » 16 jul 2009, 23:01

Mirza_Hordas je napisao/la:Bosna i Hercegovina - Slovačka 2:0 (zrinjski - slovan 1:0 sarajevo - spartak 1:0) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hahaha, ma loši su oni za nas, sve nešo čitam po forumima da slovačka ulaže pare u fudbal, ali opet ništa, pa mi koji i neulažemo dosta pobjedimo ih, hahahah

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 16 jul 2009, 23:01

Evo s tekme i prvi utisci su da sam u principu zadovoljan.Igralo se na rezultat.Trnava za 90 min nije napravila sansu.Nasi im nisu dozvolili i stog aspekta sam zadovoljan.Pobjeda je mogla biti i uvjerljivija da su u par navrata nasi momci bili prisebni.Mislim da je jahovic bio u najpovoljnijoj prilici ali.......HORDE kao i uvijek na visini.Ali kako specijalci bjeze pred HORDAMA.Navijaca spartaka zavidan broj 300-400.Samo za nasu ljubav najvecu.

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 16 jul 2009, 23:03

Imate snimku tekme na TV Vogošći
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 16 jul 2009, 23:04

hahaha, vec sam negdje procitao , ko rano rani dva slovaka grabi, ali ima jos da se igra :D :D :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jul 2009, 23:12

Eagles je napisao/la:@Virtual

Da nisi slučajno zaposlenik BHT-a.
Nisam, ali sam dobio info iz prve ruke. Pohlepa je još jednom pobijedila.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 16 jul 2009, 23:13

evo jedna friška :) , dok ovi sa sportsport napipaju prodje voz :?

slika

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 jul 2009, 23:25

Čestitke za pobjedu. Šteta što do kraja niste napali mogli ste zabiti bar još jedan gol. Nema veze, rezultat je dobar i uTrnavu idemo po povoljan rezultat i prolaz dalje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 16 jul 2009, 23:36

Cestitam svima na povoljnim rezultatima :) Svaka cast momci, idemo dalje...
Kolikoje bilo navijaca na Kosevu, zna li neko?
Sport je lijek za tijelo i duh.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jul 2009, 23:37

storm_raider je napisao/la:Cestitam svima za povoljne rezultate :) Svaka cast momci, idemo dalje...
Kolikoje bilo navijaca na Kosevu, zna li neko?
Oko 15 hiljada ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Kaunas, Vanja8 i 47 gostiju.