Sutra i prekosutra Zeljo igra turnir u Tesnju(dolaze ekipe Borac,Sloga i domacin Tosk),e hoce li neko doci iz Sarajeva od TM ili iz ostalih gradova,posto TM Doboj planira ici i aBd zasto ne i bodriti Zelju

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ma bitno mi je bilo da je ovu prvu pogodio druga znam da je za 7 danaHawking je napisao/la:
Nije ti ni ovaj od povjerenja, igra se 28.07. i 04.08.
ja opet nekako mislim da je ta fizicka sprema navjeci adut Zeljeznicara u stanju smo odigrati u istom tempu komplet utakmicu a imamo i kvalitetnu klupu koja je u stanju odgovriti zadacima.Dosta ljudi olako shvata makabi ovi su najbogati i najtrofejni izraelski klub i razlika izmedju njih i hapoela ili ovog drugog makabija je mala ili je nema nikako.Preferiraju isti stil igre sve njihove ekipe, individualno su sigurno mnogo jaci nego mi sto bi znacilo da mi moramo odigrati jako kao ekipa i ginuti jedan za drugoga.Naravno straha ne bi trebalo biti uspjeh smo vec napravili sve preko ovoga je vise nego dobro, znaci pritiska ne bi trebalo biti, hrabro, borbeno pa sta bog dragi da.Devil je napisao/la:Kad bi Zeljo pokazao igru i zalaganje kao sto je Borac odigrao prva poluvremena u obe utakmice,bio bi to lagan prolaz,ali mene vise od igre brine fizicka pripremljenost,toga se i najvise bojim u ovome dvomecu.
p.s Zar taj turnir u Tesnju nije za mladje kategorije,tako sam nesta nacuo kao da Borac vodi mladje igrace tamo.
Prva tekma 28. jula, dok je revanš 11. augusta!Sirenje je napisao/la:ma bitno mi je bilo da je ovu prvu pogodio druga znam da je za 7 danaHawking je napisao/la:
Third qualifying round, Second leg - 04/08/2011 - 19:30CET (20:30 local time) - Bloomfield Stadium - Tel AvivBianconeri1988 je napisao/la:Prva tekma 28. jula, dok je revanš 11. augusta!Sirenje je napisao/la:ma bitno mi je bilo da je ovu prvu pogodio druga znam da je za 7 danaHawking je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:Imam pitanje za Manijake i one malo upucenije moze i na pp odgovor.
Sutra i prekosutra Zeljo igra turnir u Tesnju(dolaze ekipe Borac,Sloga i domacin Tosk),e hoce li neko doci iz Sarajeva od TM ili iz ostalih gradova,posto TM Doboj planira ici i aBd zasto ne i bodriti Zelju
Koliko je meni poznato nije za maldje kategorije ali ne ocekuje niko da Zeljo i Borac dovedu prve timove,sto ne sumnjam u Tosk i Slogu.Nego ima li neko da mi odg na pitanje?Devil je napisao/la:
p.s Zar taj turnir u Tesnju nije za mladje kategorije,tako sam nesta nacuo kao da Borac vodi mladje igrace tamo.
čisto sumnjam prosto ne vjerujemLudLo 4 je napisao/la:LudLo 4 je napisao/la:Imam pitanje za Manijake i one malo upucenije moze i na pp odgovor.
Ja nisam ali ako je bilo onda hvala u evropskim tekmama se trebamo podrzavati a u domacem prvenstvu svak na svoju tribinudjale je napisao/la:jel neko sinoc cuo pljesak od pitara kad je spiker javio da je utakmica u Moldaviji zavrsena?
Uopste nije tacno,bio je bas dobar pljesak posebno sa istoka,i jedan dio sjevera,zvizduk se tad uopste nije cuo,spiker je bas euforicno objavio vas prolaz,i tad je usljedio dobar aplauz...tek kasnije su se na sjeveru neki pobunili zbog toga,ali kazem sama vijest je nagradjena dobrim aplauzom,nema potrebe da lazem,jel nikakve koristi nema od toga pljeskali vam ili ne,al ovako je bilodamirfile je napisao/la:Ja sam cuo da su zvizdali a pljesak ne nisam.Mozda je bilo onih koji su i pljeskali al je vise onih sto su zvizdali.
Mozda si ti bio na istoku i to cuo ,al ja kazem sta sam cuo,ne bi da se lazemo.Da koristi nema bgm ima,i mi cemo odma drugacije postupiti sljedeci put....miky_hz je napisao/la:Uopste nije tacno,bio je bas dobar pljesak posebno sa istoka,i jedan dio sjevera,zvizduk se tad uopste nije cuo,spiker je bas euforicno objavio vas prolaz,i tad je usljedio dobar aplauz...tek kasnije su se na sjeveru neki pobunili zbog toga,ali kazem sama vijest je nagradjena dobrim aplauzom,nema potrebe da lazem,jel nikakve koristi nema od toga pljeskali vam ili ne,al ovako je bilodamirfile je napisao/la:Ja sam cuo da su zvizdali a pljesak ne nisam.Mozda je bilo onih koji su i pljeskali al je vise onih sto su zvizdali.
Nisam bio na istoku nego na sjeveru,al nebitno...a cuo se aplauz i u prvoj vasoj utakmici kad smo mi igrali u Svedskoj,pa cu neki i vodjeni time poceli i vama aplaudiratidamirfile je napisao/la:Mozda si ti bio na istoku i to cuo ,al ja kazem sta se culo na tv,ne bi da se lazemo.Da koristi nema bgm ima,i mi cemo odma drugacije postupiti sljedeci put....miky_hz je napisao/la:Uopste nije tacno,bio je bas dobar pljesak posebno sa istoka,i jedan dio sjevera,zvizduk se tad uopste nije cuo,spiker je bas euforicno objavio vas prolaz,i tad je usljedio dobar aplauz...tek kasnije su se na sjeveru neki pobunili zbog toga,ali kazem sama vijest je nagradjena dobrim aplauzom,nema potrebe da lazem,jel nikakve koristi nema od toga pljeskali vam ili ne,al ovako je bilodamirfile je napisao/la:Ja sam cuo da su zvizdali a pljesak ne nisam.Mozda je bilo onih koji su i pljeskali al je vise onih sto su zvizdali.
Koliko ja znam na TV-u se nije moglo ni čuti. Spiker je to rekao na poluvremenu, a ti si saznao da je uopšte on to rekao gledaocima na Koševu tako što si čuo komentatora koji je rekao nešto ovako: "Kada je spiker saopštio rezultat iz Moldavije, na Koševu se čuo aplauz". U ovom smislu nešto. I nemoj ti lagati! I ja navijam za Želju, naravno, ali ne mogu te podržati kad lažeš, takvih kao ti ne mogu nikako.damirfile je napisao/la:Mozda si ti bio na istoku i to cuo ,al ja kazem sta se culo na tv,ne bi da se lazemo.Da koristi nema bgm ima,i mi cemo odma drugacije postupiti sljedeci put....miky_hz je napisao/la:Uopste nije tacno,bio je bas dobar pljesak posebno sa istoka,i jedan dio sjevera,zvizduk se tad uopste nije cuo,spiker je bas euforicno objavio vas prolaz,i tad je usljedio dobar aplauz...tek kasnije su se na sjeveru neki pobunili zbog toga,ali kazem sama vijest je nagradjena dobrim aplauzom,nema potrebe da lazem,jel nikakve koristi nema od toga pljeskali vam ili ne,al ovako je bilodamirfile je napisao/la:Ja sam cuo da su zvizdali a pljesak ne nisam.Mozda je bilo onih koji su i pljeskali al je vise onih sto su zvizdali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.