FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LudLo 4
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LudLo 4 » 22 jul 2011, 14:53

Imam pitanje za Manijake i one malo upucenije moze i na pp odgovor.
Sutra i prekosutra Zeljo igra turnir u Tesnju(dolaze ekipe Borac,Sloga i domacin Tosk),e hoce li neko doci iz Sarajeva od TM ili iz ostalih gradova,posto TM Doboj planira ici i aBd zasto ne i bodriti Zelju ;)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jul 2011, 14:54

Kad bi Zeljo pokazao igru i zalaganje kao sto je Borac odigrao prva poluvremena u obe utakmice,bio bi to lagan prolaz,ali mene vise od igre brine fizicka pripremljenost,toga se i najvise bojim u ovome dvomecu. ;)

p.s Zar taj turnir u Tesnju nije za mladje kategorije,tako sam nesta nacuo kao da Borac vodi mladje igrace tamo. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 jul 2011, 14:58

I ovaj Maccabi je prije par godina igrao l.prvaka zar ne :?

Zapamtio sam ih po sjajnim navijacima i nekom celavom napadacu,mislim da je bio Izrealac,bio je bas opasan :P
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Sirenje
Kontakt:

Post Postao/la Sirenje » 22 jul 2011, 15:00

Hawking je napisao/la:

Nije ti ni ovaj od povjerenja, igra se 28.07. i 04.08. ;)
ma bitno mi je bilo da je ovu prvu pogodio druga znam da je za 7 dana :D

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 22 jul 2011, 15:00

samo da ne pukne bruka, a neće i ne smije, jer nije to više isti tim ko ranije, jači smo mi dosta!
Šehić, Stanić, Bogičević, Mešić, Radovanović, Savić, Ćulum /od 46. Svraka/, M. Bešlija, Zeba /od 46. Gančev/, Višća, Popović /od 88. Rovčanin/.

Pomenutih igrača nema, a ja bih od njih vratio samo Šehića, iako me i Karić pozitivno iznenadio nastupom u Tiraspolu.. Vidi se da čovjek hoće da brani i da ima kvalitet!
Mešić nije bio loš, al je meni Bogi jači i bolji, msm bolji su mi i Nyema i Vasilić od Mešića, Kvesić bi trebao bit bolji od Radovanovića, Ćulum je igrao dobro prvih pet utakmica, kasnije bio obični prosjek, usporavao igru, o Gančevu da ne pričam, a Ljazar je opšte poznata činjenica svima nama.. Rovčanin bi uspio da se posvetio fudbalu! Inače bio je veoma dobar, pravi onaj mangup.

JAČI SMO, BOLJI SMO, IDEMO PREKO MAKABIJA! (treba malo i optimizma)
Nil Satis Nisi Optimum

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 22 jul 2011, 15:03

Danas je na aerodromu bio veliki doček igrača i stručnog štaba od strane navijača,pri tom
se okupila brojka od 5 navijača,a među tih 5 navijača sam bio i ja,nadjačali su nas i novinari
sa svojom masovnošću. :oops:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 jul 2011, 15:07

Devil je napisao/la:Kad bi Zeljo pokazao igru i zalaganje kao sto je Borac odigrao prva poluvremena u obe utakmice,bio bi to lagan prolaz,ali mene vise od igre brine fizicka pripremljenost,toga se i najvise bojim u ovome dvomecu. ;)

p.s Zar taj turnir u Tesnju nije za mladje kategorije,tako sam nesta nacuo kao da Borac vodi mladje igrace tamo. :?
ja opet nekako mislim da je ta fizicka sprema navjeci adut Zeljeznicara u stanju smo odigrati u istom tempu komplet utakmicu a imamo i kvalitetnu klupu koja je u stanju odgovriti zadacima.Dosta ljudi olako shvata makabi ovi su najbogati i najtrofejni izraelski klub i razlika izmedju njih i hapoela ili ovog drugog makabija je mala ili je nema nikako.Preferiraju isti stil igre sve njihove ekipe, individualno su sigurno mnogo jaci nego mi sto bi znacilo da mi moramo odigrati jako kao ekipa i ginuti jedan za drugoga.Naravno straha ne bi trebalo biti uspjeh smo vec napravili sve preko ovoga je vise nego dobro, znaci pritiska ne bi trebalo biti, hrabro, borbeno pa sta bog dragi da.
Sto se tice ekipe, Karic ce nadoci vec s vremenom i bice OK, mozda ne bi bilo lose imati protiv makabija nekog pokretljivijeg od Savica, Stanceskog ili Drakula.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jul 2011, 15:08

Sirenje je napisao/la:
Hawking je napisao/la:

Prva tekma 28. jula, dok je revanš 11. augusta!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

hamo22
Kontakt:

Post Postao/la hamo22 » 22 jul 2011, 15:15

Bianconeri1988 je napisao/la:
Sirenje je napisao/la:
Hawking je napisao/la:

Prva tekma 28. jula, dok je revanš 11. augusta!
Third qualifying round, Second leg - 04/08/2011 - 19:30CET (20:30 local time) - Bloomfield Stadium - Tel Aviv
M. Tel-Aviv Željezničar

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 22 jul 2011, 15:31

LudLo 4 je napisao/la:Imam pitanje za Manijake i one malo upucenije moze i na pp odgovor.
Sutra i prekosutra Zeljo igra turnir u Tesnju(dolaze ekipe Borac,Sloga i domacin Tosk),e hoce li neko doci iz Sarajeva od TM ili iz ostalih gradova,posto TM Doboj planira ici i aBd zasto ne i bodriti Zelju ;)
Devil je napisao/la:
Koliko je meni poznato nije za maldje kategorije ali ne ocekuje niko da Zeljo i Borac dovedu prve timove,sto ne sumnjam u Tosk i Slogu.Nego ima li neko da mi odg na pitanje?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 22 jul 2011, 15:37

Žao mi ovih Izraelaca :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 jul 2011, 15:41

LudLo 4 je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:Imam pitanje za Manijake i one malo upucenije moze i na pp odgovor.
čisto sumnjam prosto ne vjerujem
Za zivot cijeli!

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 22 jul 2011, 15:53

jel neko sinoc cuo pljesak od pitara kad je spiker javio da je utakmica u Moldaviji zavrsena?

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 22 jul 2011, 15:59

Ja sam cuo da su zvizdali a pljesak ne nisam.Mozda je bilo onih koji su i pljeskali al je vise onih sto su zvizdali.
Zadnja izmjena: damirfile, dana/u 22 jul 2011, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 22 jul 2011, 15:59

djale je napisao/la:jel neko sinoc cuo pljesak od pitara kad je spiker javio da je utakmica u Moldaviji zavrsena?
Ja nisam ali ako je bilo onda hvala u evropskim tekmama se trebamo podrzavati a u domacem prvenstvu svak na svoju tribinu :mrgreen: ..

Nego sta pisu Moldavci o tekmi sinoc jel iko ima kakav tekst???
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jul 2011, 16:04

damirfile je napisao/la:Ja sam cuo da su zvizdali a pljesak ne nisam.Mozda je bilo onih koji su i pljeskali al je vise onih sto su zvizdali.
Uopste nije tacno,bio je bas dobar pljesak posebno sa istoka,i jedan dio sjevera,zvizduk se tad uopste nije cuo,spiker je bas euforicno objavio vas prolaz,i tad je usljedio dobar aplauz...tek kasnije su se na sjeveru neki pobunili zbog toga,ali kazem sama vijest je nagradjena dobrim aplauzom,nema potrebe da lazem,jel nikakve koristi nema od toga pljeskali vam ili ne,al ovako je bilo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 22 jul 2011, 16:06

miky_hz je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Ja sam cuo da su zvizdali a pljesak ne nisam.Mozda je bilo onih koji su i pljeskali al je vise onih sto su zvizdali.
Uopste nije tacno,bio je bas dobar pljesak posebno sa istoka,i jedan dio sjevera,zvizduk se tad uopste nije cuo,spiker je bas euforicno objavio vas prolaz,i tad je usljedio dobar aplauz...tek kasnije su se na sjeveru neki pobunili zbog toga,ali kazem sama vijest je nagradjena dobrim aplauzom,nema potrebe da lazem,jel nikakve koristi nema od toga pljeskali vam ili ne,al ovako je bilo
Mozda si ti bio na istoku i to cuo ,al ja kazem sta sam cuo,ne bi da se lazemo.Da koristi nema bgm ima,i mi cemo odma drugacije postupiti sljedeci put....
Zadnja izmjena: damirfile, dana/u 22 jul 2011, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jul 2011, 16:09

damirfile je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Mozda si ti bio na istoku i to cuo ,al ja kazem sta se culo na tv,ne bi da se lazemo.Da koristi nema bgm ima,i mi cemo odma drugacije postupiti sljedeci put....
Nisam bio na istoku nego na sjeveru,al nebitno...a cuo se aplauz i u prvoj vasoj utakmici kad smo mi igrali u Svedskoj,pa cu neki i vodjeni time poceli i vama aplaudirati

Sutra cemo se opet fatati za vratove,i radovati se vasem porazu u ligi,i vi nasem itd :) to je sve normalno,a aplauz je za neke razumljiva stvar,za neke nije,da ne ulazimo pojedinacno u mozgove ljudi :)

Da ne sirim dalje,uzivajmo sad u prolazu ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 22 jul 2011, 16:11

damirfile je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Mozda si ti bio na istoku i to cuo ,al ja kazem sta se culo na tv,ne bi da se lazemo.Da koristi nema bgm ima,i mi cemo odma drugacije postupiti sljedeci put....
Koliko ja znam na TV-u se nije moglo ni čuti. Spiker je to rekao na poluvremenu, a ti si saznao da je uopšte on to rekao gledaocima na Koševu tako što si čuo komentatora koji je rekao nešto ovako: "Kada je spiker saopštio rezultat iz Moldavije, na Koševu se čuo aplauz". U ovom smislu nešto. I nemoj ti lagati! I ja navijam za Želju, naravno, ali ne mogu te podržati kad lažeš, takvih kao ti ne mogu nikako. ;)
U mom svijetu važe moja pravila

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 22 jul 2011, 16:13

uzivajmo mozda nece trajati duze od 7 dana ;) ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.