Pobjeda 1-0,prije utakmice bi potpisao na ovaj rezultat ali moglo se vise pobjediti da smo malo vise napadali, Muminovic zabio eurogol mislim da je kod gola Kralj pogrijesio kroz ruke mu lopta prosla...nakon gola igra na sredini terena, Spartak nije imao ni jednu jedinu priliku u 90 minuta...mi imali jos 2-3 prilike vecinom se igralo na rezultat igraci nisu srljali borili su se maximalno...posjeta oko 12-15 hiljada 100% ,na utakmici je bio i Ivica Osim koji je dobio aplauz publike...gostujucih navijaca oko 400 prije utakmice su se mogli vidjeti da normalno hodaju ulicom cak sam bio prisutan kad je par navijaca razmjenilo salove...dok je dolazila nasa ekipa sa okupljana bio je mali belaj sa murijom koji je trajao oko 5 minuta dole na parkingu ,zatim malo kod ulaza je bilo belaja ali nista specijalno okrsaj navijackih skupina nije bio...jbg i zadovoljan sam i nisam, zadovoljan sam sto smo pobjedil al mi je krivo sto vise nismo pritisnuli i zabili jos jedan gol...al sta je tu je pobjedi se ne gleda u zube igraci svi odlicno odigrali sto se kaze isli glavom na krampon...navijanje takodjer odlicno bez prestanka 90 min...navijaci Spartaka navijali u prekidima pocupali par stolica zapalili 2 baklje i to je to,idemo sad u Trnavu pa sta Bog da, samo nek igraci budu borbeni ko i danas i aBd da prodjemo dalje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".