FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Završeno 1:0, dobar rezultat za bordo momke pred odlazak u Slovačku za 7 dana.
10 hiljada na Koševu, kako rekoše ovi reporteri na BH Radiu.
10 hiljada na Koševu, kako rekoše ovi reporteri na BH Radiu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
svaka čast
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
Devil je napisao/la:ozbiljno?Knele je napisao/la:Navijači Spartaka pale stolice na Koševu.
trebali su ih pitari istuci prije utakmice ne bi ni stigli do stolica
- alan_kardec
- Kontakt:
Čestitke i Sarajevu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Da procitas koji stranicu unazad vidio bi da je doslo do opste tuce prije tekmeBOSNA JE ZAKON je napisao/la:Devil je napisao/la:ozbiljno?Knele je napisao/la:Navijači Spartaka pale stolice na Koševu.
trebali su ih pitari istuci prije utakmice ne bi ni stigli do stolica
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

cestitam navijacima i igracima sarajeva na pobjedi i nadam se da cete izvuci povoljan rezultat u gostima
svaka cast sarajlijama, odlicno obavljen posao 

Dobre sam volje zbog Slavije, pa ću i vama čestitat i poželit puno sreće u revanšu 

I ko se nad'o ale...
Na Radio televiziji Srbije sam gledao Ril-Partizan, Sevojno-Kaunas i Rudar Velenje - Zvezda, sve direktno... ne vjerujem da će prenositi i sve revanše, ali svejedno ovo je sramota za bosanske televizije... sve! Onaj nesretni OBN prenosi Italijane, KUEFA, ali ne može naše timove...Virtu4l je napisao/la:Naše tv kuće nisu krivci za ovo, već klubovi koji su tražili brdo para, kao da je u pitanju polufinale lige prvaka.
Jedino što je sigurno jeste da će biti prenos revanš utakmice iz Širokog Brijega, jer su širokobriježani bili sasvim realni u procjeni vrijednosti utakmice. Svaka im čast.
A uprava FK Torpedo se valjda prepala slabe posjete u slučaju direktnog prenosa, pa zarezali cijenu BH televiziji...
I ko se nad'o ale...
- bilalinho2
- Kontakt:
a da nisi ne bi cestitao jelSova je napisao/la:Dobre sam volje zbog Slavije, pa ću i vama čestitat i poželit puno sreće u revanšu
ne iznosi gluposti u svojim postovima molim te ja navijam za zelju i cestitam svim klubovima na odlicnim nastupima na medjunarodnojsceni
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
Pročitaj opet moj post. Zrinjski je tražio brdo para, isto kao i Sarajevo. Jednostavno, našli su način da pokušaju uloviti u mutnom. A posebno ovi drugi, oni su se bojali slabe posjete pa su stavili visoku cijenu bh televiziji, ali ni to ih nije spasilo, mizernih 10 hiljada... pa više je bilo na tekmi bih-selekcija novinara.Sova je napisao/la: Na Radio televiziji Srbije sam gledao Ril-Partizan, Sevojno-Kaunas i Rudar Velenje - Zvezda, sve direktno... ne vjerujem da će prenositi i sve revanše, ali svejedno ovo je sramota za bosanske televizije... sve! Onaj nesretni OBN prenosi Italijane, KUEFA, ali ne može naše timove...
Slavija je dala prijenos televiziji istočno sarajevo, ili sam ja pogrešno informisan...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Možda bi, a možda i ne bi. I štaš sad?bilalinho2 je napisao/la:a da nisi ne bi cestitao jelSova je napisao/la:Dobre sam volje zbog Slavije, pa ću i vama čestitat i poželit puno sreće u revanšu
Srce moje slatko, to je ono što ja mislim i osjećam. Ako imaš nekih problema, ne sviđa ti se to i tako to... moja sućut.ne iznosi gluposti u svojim postovima molim te ja navijam za zelju i cestitam svim klubovima na odlicnim nastupima na medjunarodnojsceni
I ko se nad'o ale...
Svaka čast i Sarajevu i Slaviji,a i ŠB jer i on ima aktivan rezultat.
Zamislite divote da nam sva četiri predstavnika prođu u iduće kolo.
Zamislite divote da nam sva četiri predstavnika prođu u iduće kolo.

- bilalinho2
- Kontakt:
nemoj me nervirat vec sam jednom banovan zbog tebe zato suti molim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeSova je napisao/la:Možda bi, a možda i ne bi. I štaš sad?bilalinho2 je napisao/la:a da nisi ne bi cestitao jelSova je napisao/la:Dobre sam volje zbog Slavije, pa ću i vama čestitat i poželit puno sreće u revanšu
Srce moje slatko, to je ono što ja mislim i osjećam. Ako imaš nekih problema, ne sviđa ti se to i tako to... moja sućut.ne iznosi gluposti u svojim postovima molim te ja navijam za zelju i cestitam svim klubovima na odlicnim nastupima na medjunarodnojsceni
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
- Che Guevara
- Kontakt:
kako si samo ti velikodusan ccc pa jel te stid ovakve gluposti pisati cuj ti dobre volje pa bla bla bla ccc.Sova je napisao/la:Dobre sam volje zbog Slavije, pa ću i vama čestitat i poželit puno sreće u revanšu
Cestitke i pitarima i sirokom i slaviji...
Sad mi je pomalo dosta tog presinga,polako momci, ja nemam vrat od mesinga.
O, da l' se iko javio da nije odmah gnjavio i davio?
O, da l' se iko javio da nije odmah gnjavio i davio?
šta reći za naše televizije pogotovo nakon ovakvih sjajnih uspjeha nego skandalozno. recimo da sam sirokog morao gledati na austrijskoj televiziji i slusati njihov švabski krečavi jezik. ma to je samo za malja
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
evo sad sam se vratio kući poderana grla......daj Bože pa da vako odigramo i u slovačkoj i ne gine nam treće pretkolo.....što se tiče hordanja prejako, navijači spartaka su više od pola utakmice gledali kako ih deremo u navijanju

SAMO ZA NAŠU LJUBAV NAJVEĆU

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Brao Sarajlije , ako ko bude imo slike nek postavi da vidim atmosferu , jer papani sa rtv servisa nisu prenosili. Naravno cestitke i Zrinjskom,Slaviji ,a nadam se da ce i Siroki uspjeti na revansu .. Lijepo da je BH javnost neobicno ujedinjena i da prizeljkuje dobre rezultate Svim nasim klubovima. Nek poslije revansa budu opet "DANI PONOSA" . 

hoce li biti video hordanja na fksinfo.com??Mirza_Hordas je napisao/la:evo sad sam se vratio kući poderana grla......daj Bože pa da vako odigramo i u slovačkoj i ne gine nam treće pretkolo.....što se tiče hordanja prejako, navijači spartaka su više od pola utakmice gledali kako ih deremo u navijanju![]()
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
ma znam ja da je doslo do tuce ali ne znam kako je zavrsilaDa procitas koji stranicu unazad vidio bi da je doslo do opste tuce prije tekmetrebali su ih pitari istuci prije utakmice ne bi ni stigli do stolica
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, broj6, napoleon72, NeSamSafetee, Pena, Stanceski, Vanja8 i 62 gosta.