FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

D€LUX
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la D€LUX » 22 jul 2011, 09:07

Zao mi je sto je Sarajevo dobilo puno tezeg protivnika od Zelje , jer koliko mi je drag Zeljo toliko je i sarajevo ( kad ne igraju jedan protiv drugog) :D ...

Al cist dokaz jeste vrijednosti ekipa npr. Maccabi vrijedi 13.000.000 Eura dok Sparta cak 21.000.000 Eura... bice Sarajevu puno teze, ali ima Sarajevo tu prednost sto im je Plisek na klupi koji zna sta i kako treba , dok Osim sigurno ne poznaje bas Maccabi toliko dobro...
Najbolji igrac u Maccabiju je sigurno Haris Medunjanin , dok u Sparte napadac Vaclav Kadlec ( AL ima tu jedan problem , Sedin Torlak bog i batina :D ) ... Znaci po svemu Sparta je tezak protivnik al nista nije nemoguce ... pozz :D
>>No body likes us but we dont care<<

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jul 2011, 09:43

D€LUX je napisao/la:Zao mi je sto je Sarajevo dobilo puno tezeg protivnika od Zelje , jer koliko mi je drag Zeljo toliko je i sarajevo ( kad ne igraju jedan protiv drugog) :D ...

Al cist dokaz jeste vrijednosti ekipa npr. Maccabi vrijedi 13.000.000 Eura dok Sparta cak 21.000.000 Eura... bice Sarajevu puno teze, ali ima Sarajevo tu prednost sto im je Plisek na klupi koji zna sta i kako treba , dok Osim sigurno ne poznaje bas Maccabi toliko dobro...
Najbolji igrac u Maccabiju je sigurno Haris Medunjanin , dok u Sparte napadac Vaclav Kadlec ( AL ima tu jedan problem , Sedin Torlak bog i batina :D ) ... Znaci po svemu Sparta je tezak protivnik al nista nije nemoguce ... pozz :D
Kakve veze ima Maccabi sa ovom temom, kakve veze ima Željo sa ovom temom?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 22 jul 2011, 09:47

TM87visnjik je napisao/la:
19HzsA87 je napisao/la:
TM87visnjik je napisao/la:smijeli se covjek nakasljati na navijackoj tribini ili moras pitati :lol: nidje veze
Vidi prijatelju
VIdim navijac si Zelje po nicku koji imas pa cu ti odgovoriti sa tvoje tacke gledalista. Na tribini imas momke koji su zaduzeni da bi ti obicni navijac mogao skakati, pjevati, navijati, radovati se, dizati koreografije, bacati trake, paliti baklje i mnogo toga. Ti momci koji su zaduzeni za sve to imaju mnogo problema da bi to sve ostvarili.
Imate li vi pojma koliko vremena treba da bi se napravila jedna koreografija, koliko snalazljivosti i svega ostalog treba da bi se mogla napraviti jedna veca bakljada ? Ti isti momci imaju zaista puno problema sa policijom radi tih gore navedenih stvari..

Sigurno si pogledao jednom snimak navijanja na web stranici http://www.fksinfo.com" onclick="window.open(this.href);return false; ili http://www.manijaci.ba" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Sigurno si primjetio da ti momci magle face na slikama. To bi uradili u cilju da bi zastitili svoju bracu, bracu koja zapali baklju bez ikakve lose namjere i ta ista braca kasnije placa kazne policiji ! Dakle ti nesjvjesno cinis uslugu policiji a otezavas zivot nekome ko nista lose nije zelio a prodje tako lose kao da jeste !

OVO JE SAMO JEDAN OD MILION RAZLOGA ZASTO SE NE SMIJE SNIMATI NA TRIBINI

http://www.fksinfo.com/galerija/data/me ... lez_32.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fksinfo.com/galerija/data/me ... lez_35.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fksinfo.com/galerija/data/me ... lez_36.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
drug sve ja to kontam,al dal neko brani navijacu chelsija ili milana da se slika na tribinama..uzimam primjer..necu dalje diskutovati..veceras svi slavimo
Nemoj se pravit lud, ista politika je i kod nas. Sa razlogom. Nema potrebe da se polemiše oko toga.
P.s. Engleski fudbal nije dobar primjer.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 jul 2011, 09:57

Bezze su ta zamagljenja a ok je snimanje s distance. To mi nekako izgleda kukavicki. Ako je bas dotle doslo - nemojte ni palit bakljadu - u svakom slucaju nikad neznas da li policajac u civilu snima iza ograde. A rade to 100%.
pozz iz Zenice i sa srecom u buducim tekmama.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 22 jul 2011, 10:00

cestitke na prolazu a sad hairli

ZGAZITE i spartu
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 22 jul 2011, 10:17

valjda ce marjan predstaviti spartu ono ko sto on zna, da se malo bolje informisemo o protivniku

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 22 jul 2011, 10:18

ne znam je li bilo : trener Sparte http://www.youtube.com/user/fksinfo?ble ... fle_BRciIU" onclick="window.open(this.href);return false;
izjava Haskića: http://www.youtube.com/user/fksinfo?ble ... X5F-KvzRxE" onclick="window.open(this.href);return false;
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 22 jul 2011, 11:13

Pored sve radosti koju smo sinoc dozivili mislim da je klub i finansijski odlicno prosao.Pored karata koje su sve prodate (osim juga)..primjetio sam da je fan shop radio extra (npr..izlazeci iz kafane na stadionu u 18 h, nas 5-6 jarana smo cekali 10 min u fan shopu da kupimo majice..tolika je guzva bila)...standovi kiseljaka su se pokazali kao pravo dobra stvar (npr na poluvremenu nisam mogao kupiti od guzve pred tim standom koji je na ulazu na istoku ...blize sjeveru)...kupili smo kiselu tek kada je 2 poluvrijeme pocelo!! Isto tako i TV prenos je donio odredjena sredstva (prica se o 5 000 KM)
Sve u svemu , mislim da je klupska kasa prilicno napunjena a vjerujem da ce tekma protiv sparte biti finansijski jos bolja. Zao mi zatvorene zap tribine ali sta je tu je . Sparta je jedan od najstarijih klubova u evropi i TV prava za tu tekmu sa Koseva ne mogu biti manja od neke cifre npr 15 milja eura (za cesko trziste)...a na sve pomenuto treba dodati i lovu od uefe za sinocnji prolaz (90 000 eura)
Sta znaci igrati u euro kupovima pa bar dva predkola...NEPROCJENJIVO !!!!!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 22 jul 2011, 11:45

dobro, iduci put aBd kad budem isao na sjever necu snimati, ali shvatite vi mene, ja zivim u Bihacu, ja sam presao preko 350 km da bi dosao da navijam za Sarajevo, iskreno nisam znao sve pjesme, ali posto su se ponavljale hvala Bogu pa sam naucio, tako da iduci put za mene nema zime, isto tako posto ne idem cesto na utakmice, ovo mi je tek druga, a prva je bila protiv Genka na Kosevu, nazalost tad sam bio na zapadnoj tribini, al sam se i nagledao...
al, vama hvala sto ste me upozorili, nece biti nikakvih slika na netu ni videa, ostanite mi zivi i zdravi i da u buduce aBd popunimo do kraja i istok i jug ;)

tko je bio na sjeveru, mozda me je vidio, kad smo zabili 1. i 2. gol, mene je jedan momak digao u zrak :mrgreen:
Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 22 jul 2011, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 jul 2011, 11:45

čestitke na prolazu
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 22 jul 2011, 11:49

QUARESMA 18<<< je napisao/la:dobro, iduci put aBd kad budem isao na sjever necu snimati, ali shvatite vi mene, ja zivim u Bihacu, ja sam presao preko 350 km da bi dosao da navijam za Sarajevo, iskreno nisam znao sve pjesme, ali posto su se ponavljale hvala Bogu pa sam naucio, tako da iduci put za mene nema zime, isto tako posto ne idem cesto na utakmice, ovo mi je tek druga, a prva je bila protiv Genka na Kosevu, nazalost tad sam bio na zapadnoj tribini, al sam se i nagledao...
al, vama hvala sto ste me upozorili, nece biti nikakvih slika na netu ni videa, ostanite mi zivi i zdravi i da u buduce aBd popunimo do kraja i istok i jug ;)

tko je bio na sjeveru, mozda me je vidio, kad smo zabili 1. i 2. gol, mene je jedan momak digao u zrak :mrgreen:
Brate, ti si jedan od nas, i svaka cast
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jul 2011, 11:49

D€LUX je napisao/la:Jednistavno malo upoređujem ekipe i tako da sam tu napisao ... Sta si ti ovdje neki policajac pa da ti odredjujes nesto ... Sta glumis vise nije tvoj forum majmune gumeni...
Pratim takve kao ti i divim vam se.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 jul 2011, 11:51

Izgleda da se sprema otkaz svim onim koji su potpisali pismo protiv Pliseka i Irfana 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 22 jul 2011, 11:53

QUARESMA 18<<< je napisao/la:dobro, iduci put aBd kad budem isao na sjever necu snimati, ali shvatite vi mene, ja zivim u Bihacu, ja sam presao preko 350 km da bi dosao da navijam za Sarajevo, iskreno nisam znao sve pjesme, ali posto su se ponavljale hvala Bogu pa sam naucio, tako da iduci put za mene nema zime, isto tako posto ne idem cesto na utakmice, ovo mi je tek druga, a prva je bila protiv Genka na Kosevu, nazalost tad sam bio na zapadnoj tribini, al sam se i nagledao...

Ti si nas a mi tvoji..svaka ti cast na trudu a Bogami trosku kojem si se izlozio da bi pratio svoj klub. Dodji opet i navijaj..sve ostalo nije vazno pasha moj !!!!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 22 jul 2011, 11:55

Dirk je napisao/la:Izgleda da se sprema otkaz svim onim koji su potpisali pismo protiv Pliseka i Irfana 8-)
ja mislim da se to vec desilo i treba samo da se objavi..od tog njihovog debilsko-kurvanjsko-familijarnog pisma nijedan se ne pojavljuje
he heehehe...FAMILIJA CIAO

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 22 jul 2011, 12:13

Vidim svi zaboravljaju na Vučinu Šćepanovića! Šta je taj lopti uzeo i podjelio sinoć :!: Penal je njegova akcija i još masa drugih... Po meni petorica koja su se izdvojila od ostalih su Torlak, Haskic, Scepanovic, Suljic i Hamzic malo 'losiji' od njihu su bili Dupovac, Belosevic, Handzic pa i Obuca

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jul 2011, 12:22

Nakakav firgavi Rumun nam sudi u Pragu,inace utakmica se igra u 19H
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 22 jul 2011, 12:30

Stvarno ti Virtual si cudna biljka . Haj pozdrav ti i nemoj dolaziti radi nas ovdje zapocnes s rijeci : Manijaci , Željo i odmah pocne rasprava isto tako koji je klub bolji . Bolji i jedan i drugi od naših klubova i mi treba da se borimo i ko god prodze treba mu cestitati i to je uspjeh .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 22 jul 2011, 12:37

drug sve ja to kontam,al dal neko brani navijacu chelsija ili milana da se slika na tribinama..uzimam primjer..necu dalje diskutovati..veceras svi slavimo

Niko i ne brani navijacu Sarajeva, Zeljeznicara ili bilo kojeg drugog kluba da se slika na tribinama gdje nisu smjesteni najvatreniji navijaci. Idi na istok ili zapad, a evo mozes sad kod nas i na jug pa se slikaj do mile volje.
Buraz gledaj ovo, da se ne svadate vise!!! Na JUGU i NA SJEVERU uvijek postoji profesionalni snimatelj koji ce snimati navijanje tokom 90 min susreta i mislim da nema potrebe da neko drugi snima ili slike momke kojim je stalo do Zelje ili Sarajeva, momke koji padaju u muriju zbog Zelje i Sarajeva, momke koji su sa Zeljom i Sarajevo svaki mec bilo kuci ili bilo vani!!!!!! :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

turbo1
Kontakt:

Post Postao/la turbo1 » 22 jul 2011, 12:54

QUARESMA 18<<< je napisao/la: tko je bio na sjeveru, mozda me je vidio, kad smo zabili 1. i 2. gol, mene je jedan momak digao u zrak :mrgreen:
Izvinite, al moram :mrgreen:

Vidi se da je decko mlad i zelen hehehe
neka, svi smo nekad bili takvi

Inace, do jaja sinoc..
ffc tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ebi46, OsmanhodzicBuco, WeekendOffender i 22 gosta.