ma nama su svi van dometa, realno...i ovo sve na silu

FORZA JUVE
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Bianconeri1988 je napisao/la:I Marca piše kako će se možda desiti zamjena igrača Caceres - Motta...To bi dobro bilo, treba nam igrač koji može igrati sve role u odbrani...
Kažu kako je Motta vrlo cjenjen u Primeri![]()
Gluho i daleko bilo
Imate sad Vidala, za Mela uzet koju kintu i nabit ga nogom.JuveSissoko je napisao/la:Melo najblizi Galati, PSG trazio posudbu, Juve odbio.Galata mu nudi 3,5 miliona godisnje.
vjerujem da on njega moze prodati, ali pita se tu i Melo, jbga ne mozes ga natjerat da negdje ide.SoloJuve26 je napisao/la:Izgleda bas da Melo ode u Galatasaray na posud, dobivamo 2 milj e,, Valjda su mu ovi nudili platu vecu nego sto ima u Juventus. E sad mene zanima jel ovo znaci da Galatasaray mora ga odkupiti na kraju ili sta vec??
Iznenadio me Marotta, toliko vremena a on nemoze prodati jednog igraca Mela.
Pa zar se nisu dogovorili vec sa tim Corinthiasom ili kako se vec zovu? I Melo sam je pristu da ode tu,.JuveSissoko je napisao/la:vjerujem da on njega moze prodati, ali pita se tu i Melo, jbga ne mozes ga natjerat da negdje ide.SoloJuve26 je napisao/la:Izgleda bas da Melo ode u Galatasaray na posud, dobivamo 2 milj e,, Valjda su mu ovi nudili platu vecu nego sto ima u Juventus. E sad mene zanima jel ovo znaci da Galatasaray mora ga odkupiti na kraju ili sta vec??
Iznenadio me Marotta, toliko vremena a on nemoze prodati jednog igraca Mela.
To je ta raja brazilska sto samo lete za pareMonolog je napisao/la:U Brazilu je završen prelazni rok, pa zato nije mog'o otići (isti slučaj kao i sa Tevezom). Mada, čudno mi je da, ukoliko ga već traže Tottenham i Arsenal, Juventus, a negdje se spominj'o i Villareal, bira ovu opciju sa posudbom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.