I ja sam to primjetio ,i baš htio da pitam ovdje ,ono Amar se sa ostalima grli pored njega samo prođe ,a Dino gleda za njim ondaNumber1 je napisao/la:vidim po ovim pozdravima, ni na koševu mu prilikom gola nije dao ruku, ni sad, čini mi se isfura Đurbuzovića opetspizz je napisao/la:Number1 je napisao/la:zašto se meni čini da su Đurbuzović i Osim u svađi![]()
odakle ti takva ideja uopšte
![]()
a drag mi Dino
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- legenda reala
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nije bolan za prolazak se dobiva 90 tisuca €
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ne dobiva se za prolazak nego za učestvovanje, mi smo dakle učestvovali u drugoj rundi, a učestvovaćemo i u trećoj, dakle 2x90 somovaSarajlijc@ je napisao/la:Nije bolan za prolazak se dobiva 90 tisuca €
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
samosarajvo
- Kontakt:
bravo...ali 2x90 somova EURA...Hawking je napisao/la:Ne dobiva se za prolazak nego za učestvovanje, mi smo dakle učestvovali u drugoj rundi, a učestvovaćemo i u trećoj, dakle 2x90 somovaSarajlijc@ je napisao/la:Nije bolan za prolazak se dobiva 90 tisuca €
znaci sherif 90 milja eura, macabi(prosli ne prosli) jos 90...
upravo takoHawking je napisao/la:Ne dobiva se za prolazak nego za učestvovanje, mi smo dakle učestvovali u drugoj rundi, a učestvovaćemo i u trećoj, dakle 2x90 somovaSarajlijc@ je napisao/la:Nije bolan za prolazak se dobiva 90 tisuca €
a koeficijent nam je trenutno 3.683... ne racunajuci koju decimalu od pobjede sarajeva veceras
znaci da je uglavnom preko 3.7 dok je na pocetku ove sezone bio 2.824
treba nam jos igraca iz BiH
- Capt_Billy
- Kontakt:
ZIV NAM BIO!!!!!!!!19HzsA87 je napisao/la:Braco cestitke na prolazu i puno srece u slijedecem pretkolu !
Sanjam dan kada cemo zajedno ponovo harati ligom, drzavom !
Nekad smo zajedno isli na gostovanja po beogradu,splitu,zagrebu. To ne smijemo nikad zaboraviti ! Mi smo djeca istog grada i to je najbitnije !
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Pa normalno da je eura, ko još računa u kekamasamosarajvo je napisao/la:bravo...ali 2x90 somova EURA...Hawking je napisao/la:Ne dobiva se za prolazak nego za učestvovanje, mi smo dakle učestvovali u drugoj rundi, a učestvovaćemo i u trećoj, dakle 2x90 somovaSarajlijc@ je napisao/la:Nije bolan za prolazak se dobiva 90 tisuca €
znaci sherif 90 milja eura, macabi(prosli ne prosli) jos 90...360.000 milja maraka
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Da ne znas nas koef. ? Ja mislim kad bi Sarajevo doslo do play off-a mi bi bili nosioci iduce godine u 3 pretkolu !FIFA/UEFA je napisao/la:upravo takoHawking je napisao/la:Ne dobiva se za prolazak nego za učestvovanje, mi smo dakle učestvovali u drugoj rundi, a učestvovaćemo i u trećoj, dakle 2x90 somovaSarajlijc@ je napisao/la:Nije bolan za prolazak se dobiva 90 tisuca €![]()
a koeficijent nam je trenutno 3.683... ne racunajuci koju decimalu od pobjede sarajeva veceras
znaci da je uglavnom preko 3.7 dok je na pocetku ove sezone bio 2.824
Nema šanse, osim da uđemo u grupe .Da ne znas nas koef. ? Ja mislim kad bi Sarajevo doslo do play off-a mi bi bili nosioci iduce godine u 3 pretkolu !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne bi bili nosioci i u trećem pretkolu...
Evo recimo Hajduk redovno prolazi 3. pretkolo i ulazi u play off, prošle godine igrao i grupnu fazu, pa opet nije nosilac...
Da bi bio nosilac, moraš najmanje igrati 2 puta zaredom grupnu fazu...
Evo recimo Hajduk redovno prolazi 3. pretkolo i ulazi u play off, prošle godine igrao i grupnu fazu, pa opet nije nosilac...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sarajevo ima trenutno 4.183,ove godine nosioc u 3 pretkolu najmanje ima malo vise od 6.8Da ne znas nas koef. ? Ja mislim kad bi Sarajevo doslo do play off-a mi bi bili nosioci iduce godine u 3 pretkolu
Zadnja izmjena: santos, dana/u 22 jul 2011, 02:01, ukupno mijenjano 1 put.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ma **** im ovaj sistem buraz!!!Bianconeri1988 je napisao/la:Ne bi bili nosioci i u trećem pretkolu...
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 22 jul 2011, 02:01, ukupno mijenjano 1 put.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
To hoće li neki klub biti nosioc ili neće ne zavisi samo od njega nego i od ostalih klubova koji se tu nalaze, tako da se danas, kad prvenstva nisu još ni počela, ne može ni otprilike reći da li će Željo i Sarajevo (ako prođu) biti nosioci u trećem pretkolu. Treba imati u vidu da svaki od ova dva tima ne mora igrati EL slijedeće sezone, postoje još dvije mogućnosti. Mene uvijek recimo boli glava od te daleke budućnosti, pa ne razmišljam puno o tome, trenutno mi je u glavi Maccabi Tel Aviv...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobro si i hajduk je trebao biti nosioc pa ih neki klub zajebaHawking je napisao/la:To hoće li neki klub biti nosioc ili neće ne zavisi samo od njega nego i od ostalih klubova koji se tu nalaze, tako da se danas, kad prvenstva nisu još ni počela, ne može ni otprilike reći da li će Željo i Sarajevo (ako prođu) biti nosioci u trećem pretkolu. Treba imati u vidu da svaki od ova dva tima ne mora igrati EL slijedeće sezone, postoje još dvije mogućnosti. Mene uvijek recimo boli glava od te daleke budućnosti, pa ne razmišljam puno o tome, trenutno mi je u glavi Maccabi Tel Aviv...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Meni je trenutno u glavi kako ću zaspati večeras...
Sinoć nisam mogao od nervoze i iščekivanje, ovaj put od sreće...
Za sve je kriv Željo, ali neka je, halal mu sve bilo!
Sinoć nisam mogao od nervoze i iščekivanje, ovaj put od sreće...
Za sve je kriv Željo, ali neka je, halal mu sve bilo!
Ž '21!
vas trenutni koeficijent je oko 4.183 dakle bez utakmica sa pragom... u slucaju da prodjete prag bice vam oko 4.6 do 4.7 sto je dovoljno da slijedece sezone budete nosioci u 2 pretkolu LŠ i EL kao i mi iako imamo manji koeficijentSarajlijc@ je napisao/la:
Da ne znas nas koef. ? Ja mislim kad bi Sarajevo doslo do play off-a mi bi bili nosioci iduce godine u 3 pretkolu !
da bi bio nsioc u 3 pretkolu LŠ trebas imati naaaajmanje od 6.5-7.0 pa nadalje takodje i u EL
Zadnja izmjena: FIFA/UEFA, dana/u 22 jul 2011, 02:06, ukupno mijenjano 1 put.
A sta je sa reprezentacijom,da li to utice na koeficijent klubova na kojem mjestu je rangirana reprezentacija na onoj fifinoj listi??
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nema to veze sa fifinom listom ! Ovako se dodaje samo nac. koeficijentdamirfile je napisao/la:A sta je sa reprezentacijom,da li to utice na koeficijent klubova na kojem mjestu je rangirana reprezentacija na onoj fifinoj listi??
nedamirfile je napisao/la:A sta je sa reprezentacijom,da li to utice na koeficijent klubova na kojem mjestu je rangirana reprezentacija na onoj fifinoj listi??
nije tacnoBianconeri1988 je napisao/la:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Igramo UEFA takmičnja, a ne FIFA
Na rejting klubova utiče i UEFA-in rejting liga, reprezentacija veze nema...
Na rejting klubova utiče i UEFA-in rejting liga, reprezentacija veze nema...
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 7republictz, Ferroviere1987, kontra i 17 gostiju.