ja i neutralan__ slavimo, ti naso po forumu, idi skaci sa balkona ba, budi malo normalan , uzivaj ovu nocMegamon je napisao/la:Ljubim vam banovicki cumur i Nermina Haskica.

Moderator/ica: GracanicaAA
ja i neutralan__ slavimo, ti naso po forumu, idi skaci sa balkona ba, budi malo normalan , uzivaj ovu nocMegamon je napisao/la:Ljubim vam banovicki cumur i Nermina Haskica.
IDI SLAVI !Megamon je napisao/la:A gdje vi ovdje vidite zahebanciju na vas racun![]()
Ja vam zahvaljujem samo na tome sto ste nam pruzili sansu da u ekipu dovedemo ovakog igraca
Ma nigdje,tako se to kaže.Jbg u pola frke ti pišeš po forumu i to po našoj temi.Megamon je napisao/la:A gdje vi ovdje vidite zahebanciju na vas racun![]()
Ja vam zahvaljujem samo na tome sto ste nam pruzili sansu da u ekipu dovedemo ovakog igraca
Ma ništa to Megamoj.Megamon je napisao/la:Vi to mene sad malo zahebavate![]()
Sada da kažemo nema na čemu nije u redu,jer ima stvarno,hehe.BordoUnited je napisao/la:hvala
Koji orator.BegAx je napisao/la:Evo da vam se i ja od srca zahvalim!![]()
[youtube][/youtube]
Ne mogu da vjerujem majke mi moje...! Haski legenda!
pa dobro sad, možda vam posluži ko i nama, malo ti taj drugi dio texta ne pristaje nekako, ipak smo mi sad ista liga, nemoj to zaboravitikuman_@mel je napisao/la:jarane ja mislim da je to neka ohrdina,jer kad u omladincu nije igro redovno nezz sta trazi u buducnosti... ?
ee nije on bas tako precizno mislio na cijeli tim, nego to se tako kaze, jer u kakvom ste stanju prosle godine bili, ipak ako je kod vas bio na klupi, gdje ce kod nas zavrsiti.sony_91 je napisao/la:pa dobro sad, možda vam posluži ko i nama, malo ti taj drugi dio texta ne pristaje nekako, ipak smo mi sad ista liga, nemoj to zaboravitikuman_@mel je napisao/la:jarane ja mislim da je to neka ohrdina,jer kad u omladincu nije igro redovno nezz sta trazi u buducnosti... ?
pa prvi dio prošle sezone odgovorno tvrdim da smo bili među tri u ligi, ona na zimu odlazak Salibašića u Tursku, Joksimovića u Ameriku, Murselovića u Slobodu, Zonića u Orašje,... smo jedva izborili opstanak. Ni ja nisam rekao sad da će biti Hasanović sad Halilović, ali za ovu ligu je dovoljan, bar ja tako mislim, od nas je otišao jer mi na toj poziciji imamo najboljeg igrača u ligi i nema tu mjestaLjumani_Banovici je napisao/la:ee nije on bas tako precizno mislio na cijeli tim, nego to se tako kaze, jer u kakvom ste stanju prosle godine bili, ipak ako je kod vas bio na klupi, gdje ce kod nas zavrsiti.sony_91 je napisao/la:pa dobro sad, možda vam posluži ko i nama, malo ti taj drugi dio texta ne pristaje nekako, ipak smo mi sad ista liga, nemoj to zaboravitikuman_@mel je napisao/la:jarane ja mislim da je to neka ohrdina,jer kad u omladincu nije igro redovno nezz sta trazi u buducnosti... ?
a možda čak nije ni došao, ma neka ih, nemam ja ništa protiv, i ja sam se malo iznenadio kad sam čuo da je gore, ako imate PL ambicije neće vam biti pojačanje, ali etoneutralan__ je napisao/la:Dobro šta ste napali čovjeka,možda se i dokaže vidjet ćemo.
Ako je tako ti si za muštuluka.sony_91 je napisao/la:u pregovorima ste sa jednim extra napadačom, sve će se znat najkasnije do ponedjeljka da li dolazi ili ne, što se tiče Hasanovića kako sada stvari stoje bliži je ostanu u Radničkom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.