FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dylan Dog
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dylan Dog » 22 jul 2011, 00:15

E moj Devile nisi ti vidio ovdje komentara poslije utakmice,zale se ljudi da si preuvelicao Sheriff,javio se cak i neki i pozalio da si mu prije nekog vremena Ivicu Kralja nahvalio ko' da je Casillas :lol: ,dobro se sad pazi da ne pretjeras sa hvalospjevima o Maccabiu :D

Cestitke Zelji,svi igraci su odlicni,za nase uslove Zeljeznicar ima sjajan sastav.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Vallter
Kontakt:

Post Postao/la Vallter » 22 jul 2011, 00:16

21.07.2011. Sheriff Tiraspol - Zeljeznicar 0:0 1/2
[youtube][/youtube]

21.07.2011. Sheriff Tiraspol - Zeljeznicar 0:0 2/2
[youtube][/youtube]

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 22 jul 2011, 00:16

Seyo_TM je napisao/la:[youtube][/youtube]

3:50!!!! :mrgreen:
sjajno sjajno sjajno sjajno sjajno :mrgreen: :mrgreen:
sta ovo svi spavaju jel moguce. Ja sam zadnjih 10 min ko tale osijedio a na onu njihovu sansu sam skakako ko lud i govorio nemoj molim te tek sam sad skontao da bi se igrali produzeci :mrgreen: :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jul 2011, 00:17

Dylan Dog je napisao/la:E moj Devile nisi ti vidio ovdje komentara poslije utakmice,zale se ljudi da si preuvelicao Sheriff,javio se cak i neki i pozalio da si mu prije nekog vremena Ivicu Kralja nahvalio ko' da je Casillas :lol: ,dobro se sad pazi da ne pretjeras sa hvalospjevima o Maccabiu :D

Cestitke Zelji,svi igraci su odlicni,za nase uslove Zeljeznicar ima sjajan sastav.
Nemoj zezati,nisam to video,moram sada. :)
Ali sta cu navikao sam,pa i ja sam covek normalno da sam gresan,ali eto ljudi umesto da slave prisecaju se Devilovih tuznih reci,e danasnja omladino. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 22 jul 2011, 00:18

zubanovic89 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:[youtube][/youtube]

3:50!!!! :mrgreen:
sjajno sjajno sjajno sjajno sjajno :mrgreen: :mrgreen:
sta ovo svi spavaju jel moguce. Ja sam zadnjih 10 min ko tale osijedio a na onu njihovu sansu sam skakako ko lud i govorio nemoj molim te tek sam sad skontao da bi se igrali produzeci :mrgreen: :mrgreen:
Zar se ne bi odma izvodili jedanesterci ??? Ili sam pobrkao loncice.D

el_ninjo
Kontakt:

Post Postao/la el_ninjo » 22 jul 2011, 00:19

el_ninjo je napisao/la:Daaj ba jeboo ga groob !! Kakve su to pricee "nece zapet u moldaviji" ovo ono "makabii" ..kakvi ste vi pesimisti ..misliim na one koji pisuu takve nebuloze ..ne znate da uzive u pobjdeti .. a veec govorite kakoo je neko jaci od naas ..jbgaa mogloo je boljee al nijee staa saad ..skinuut gacee 20 danaa prije ..u slucaju da prodjemoo one hajvane iz moldavijee..a hocemoo ..boli me brigaa kakav je makabii i ko sve igra u njemu ..ljudi od krvi i mesaa kaoo i nasii .. nasee je samoo da dodjemo napunimoo kosevoo i da ih bodrimoo ..a nee da pricamoo kakoo je nekoo jacii od naas ..fuuuj .. moj zeljoo je naajjaci i naajbolji .. pesimisti i pehovi ostanitee kucii i nemooj te gledaat ni tv prenoos .. :evil: :evil:

znacii daaa naam je dosaoo po naseem misljenju nekoo slabiji proslii bi jeel?? staa da naas taaj "slabijii" izbacii??ne bi vaam nikoo valjaoo ni zeba ni visca ni mirso ni nijema ni bogi ..koo bi vaam ugodioo??

Cuvaaj se makabi Zeljoo stizee !! :D :D

Morao sam saam sebe da citiram .. ovoo je post prije revansa .. stojim iza svojih rijeci i dalje.. :D
Volimo Bete a njih ko Beje!!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 jul 2011, 00:32

Zeljovac_1921 je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Hoce li Kvesic i Selimovic biti u kombinacijama za Maccabi? Ocekujem Josipa na ljiveom bocnom a Selimovic ce biti dobar sa klupe! :)
Nakon svakog kruga/pretkola se salje lista sa igracima sve do grupne faze. I to tad se mogu dodavati ili "oduzimati" igraci s liste. Kvesic i Selimovic imaju pravo nastupa, ukoliko ih Amar stavi na listu za tekmu sa Maccabiom i ukoliko nisu igrali u ovom takmicenju za neki drugi klub.
Hvala na odgovoru care! ;)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 22 jul 2011, 00:35

Čestitke za veliki uspjeh i čuvanje 'obraza' bh.fudbala.
Očekujem da 'Željin voz' protutnji i slijedeću stanicu - nema zaustavljanja
Veliki ostaju veliki i kad je najteže.... :P
Bosno moja poharana....

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 22 jul 2011, 00:36

el_ninjo je napisao/la:
el_ninjo je napisao/la:Daaj ba jeboo ga groob !! Kakve su to pricee "nece zapet u moldaviji" ovo ono "makabii" ..kakvi ste vi pesimisti ..misliim na one koji pisuu takve nebuloze ..ne znate da uzive u pobjdeti .. a veec govorite kakoo je neko jaci od naas ..jbgaa mogloo je boljee al nijee staa saad ..skinuut gacee 20 danaa prije ..u slucaju da prodjemoo one hajvane iz moldavijee..a hocemoo ..boli me brigaa kakav je makabii i ko sve igra u njemu ..ljudi od krvi i mesaa kaoo i nasii .. nasee je samoo da dodjemo napunimoo kosevoo i da ih bodrimoo ..a nee da pricamoo kakoo je nekoo jacii od naas ..fuuuj .. moj zeljoo je naajjaci i naajbolji .. pesimisti i pehovi ostanitee kucii i nemooj te gledaat ni tv prenoos .. :evil: :evil:

znacii daaa naam je dosaoo po naseem misljenju nekoo slabiji proslii bi jeel?? staa da naas taaj "slabijii" izbacii??ne bi vaam nikoo valjaoo ni zeba ni visca ni mirso ni nijema ni bogi ..koo bi vaam ugodioo??

Cuvaaj se makabi Zeljoo stizee !! :D :D

Morao sam saam sebe da citiram .. ovoo je post prije revansa .. stojim iza svojih rijeci i dalje.. :D
u pravu si 100 % i argentina je bila domačin pa sa mesijem,tevezom,de marijom itd od četiri tekme jedva jednu dobili.da Medunjanin igra za želju našli bi mu 100 mana a kad igra za macabi samo što ne leti.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 22 jul 2011, 00:37

jednom rijecju WOW!!!!!

bio sam na poslu i gledao tekmu preko neta, koliko mi je vrijeme dozvolilo... mislim da sam cijeli treci sprat digo na noge kad je sudija odsvirao kraj utakmice!!!! hvala ti zeljo za ovaj trenutak!!!! :D
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 22 jul 2011, 00:41

Medunjanin im je glavni igrac , ne govorim to zato sto igra za repku...

Ali borac je pokazao kako mozemo proci Izraelce , s tim daje Tel Aviv slabiji znatno...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 22 jul 2011, 00:42

Bosnier je napisao/la:Medunjanin im je glavni igrac , ne govorim to zato sto igra za repku...

Ali borac je pokazao kako mozemo proci Izraelce , s tim daje Tel Aviv slabiji znatno...
Borac je pokazao da se Izraelci mogu pobjediti, a da se mogu proci, Boga mi nije.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 22 jul 2011, 00:49

ŽELJO !!!
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 22 jul 2011, 00:51

Braco cestitke na prolazu i puno srece u slijedecem pretkolu !

Sanjam dan kada cemo zajedno ponovo harati ligom, drzavom !
Nekad smo zajedno isli na gostovanja po beogradu,splitu,zagrebu. To ne smijemo nikad zaboraviti ! Mi smo djeca istog grada i to je najbitnije !
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 22 jul 2011, 00:52

19HzsA87 je napisao/la:Braco cestitke na prolazu i puno srece u slijedecem pretkolu !

Nekad smo zajedno isli na gostovanja po beogradu,splitu,zagrebu. To ne smijemo nikad zaboraviti ! Mi smo djeca istog grada i to je najbitnije !
P O T P I S !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

FKR_1987
Kontakt:

Post Postao/la FKR_1987 » 22 jul 2011, 00:55

eee cestitam vam pa prolazu ..zasluzili ste moram reci..i zelim vam i dalje u kavlifikacijama sve naj naj ... :D :D peace 8-) 8-)

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 22 jul 2011, 00:56

ragazzidelsud1987 je napisao/la:
19HzsA87 je napisao/la:Braco cestitke na prolazu i puno srece u slijedecem pretkolu !

P O T P I S !

JOŠ JEDAN POTPIS!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jul 2011, 00:57

Kako gledam ovaj snimak, sve mi nekako izgleda rutinski, pogotovo posljednjih 15 minuta, nekako su se igrači oslobodili i bolje smo igrali u drugom nego u prvom, mada smo u prvom imali te dvije najbolje prilike...

Dokaz da su naši igrači ostavili srce na terenu i oznojili se kao nikad u životu su dresovi... :D

Pojedini su se toliko oznojili i nakvasili dres da im se reklama odlijepila sa dresova :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 22 jul 2011, 00:58

Iskreno,vi ste me iznenadili s prolazom.Ok,znao sam da imate dobru ekipu i doktora na klupi al sam mislio da su ovi prejaki.Kakogod iskrene cestitke i nadam se da cete ovako nastavit u Evropi...

Pozz i Tuzle ;)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 22 jul 2011, 01:01

Eto vam kamp, *ebo vas kamp u'sta... :lol:
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.