Cestitke Zelji,svi igraci su odlicni,za nase uslove Zeljeznicar ima sjajan sastav.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
sjajno sjajno sjajno sjajno sjajnoSeyo_TM je napisao/la:[youtube][/youtube]
3:50!!!!
Nemoj zezati,nisam to video,moram sada.Dylan Dog je napisao/la:E moj Devile nisi ti vidio ovdje komentara poslije utakmice,zale se ljudi da si preuvelicao Sheriff,javio se cak i neki i pozalio da si mu prije nekog vremena Ivicu Kralja nahvalio ko' da je Casillas,dobro se sad pazi da ne pretjeras sa hvalospjevima o Maccabiu
![]()
Cestitke Zelji,svi igraci su odlicni,za nase uslove Zeljeznicar ima sjajan sastav.
Zar se ne bi odma izvodili jedanesterci ??? Ili sam pobrkao loncice.Dzubanovic89 je napisao/la:sjajno sjajno sjajno sjajno sjajnoSeyo_TM je napisao/la:[youtube][/youtube]
3:50!!!!![]()
![]()
sta ovo svi spavaju jel moguce. Ja sam zadnjih 10 min ko tale osijedio a na onu njihovu sansu sam skakako ko lud i govorio nemoj molim te tek sam sad skontao da bi se igrali produzeci![]()
el_ninjo je napisao/la:Daaj ba jeboo ga groob !! Kakve su to pricee "nece zapet u moldaviji" ovo ono "makabii" ..kakvi ste vi pesimisti ..misliim na one koji pisuu takve nebuloze ..ne znate da uzive u pobjdeti .. a veec govorite kakoo je neko jaci od naas ..jbgaa mogloo je boljee al nijee staa saad ..skinuut gacee 20 danaa prije ..u slucaju da prodjemoo one hajvane iz moldavijee..a hocemoo ..boli me brigaa kakav je makabii i ko sve igra u njemu ..ljudi od krvi i mesaa kaoo i nasii .. nasee je samoo da dodjemo napunimoo kosevoo i da ih bodrimoo ..a nee da pricamoo kakoo je nekoo jacii od naas ..fuuuj .. moj zeljoo je naajjaci i naajbolji .. pesimisti i pehovi ostanitee kucii i nemooj te gledaat ni tv prenoos ..![]()
![]()
znacii daaa naam je dosaoo po naseem misljenju nekoo slabiji proslii bi jeel?? staa da naas taaj "slabijii" izbacii??ne bi vaam nikoo valjaoo ni zeba ni visca ni mirso ni nijema ni bogi ..koo bi vaam ugodioo??
Cuvaaj se makabi Zeljoo stizee !!![]()
Hvala na odgovoru care!Zeljovac_1921 je napisao/la:Nakon svakog kruga/pretkola se salje lista sa igracima sve do grupne faze. I to tad se mogu dodavati ili "oduzimati" igraci s liste. Kvesic i Selimovic imaju pravo nastupa, ukoliko ih Amar stavi na listu za tekmu sa Maccabiom i ukoliko nisu igrali u ovom takmicenju za neki drugi klub.sajo10 je napisao/la:Hoce li Kvesic i Selimovic biti u kombinacijama za Maccabi? Ocekujem Josipa na ljiveom bocnom a Selimovic ce biti dobar sa klupe!
u pravu si 100 % i argentina je bila domačin pa sa mesijem,tevezom,de marijom itd od četiri tekme jedva jednu dobili.da Medunjanin igra za želju našli bi mu 100 mana a kad igra za macabi samo što ne leti.el_ninjo je napisao/la:el_ninjo je napisao/la:Daaj ba jeboo ga groob !! Kakve su to pricee "nece zapet u moldaviji" ovo ono "makabii" ..kakvi ste vi pesimisti ..misliim na one koji pisuu takve nebuloze ..ne znate da uzive u pobjdeti .. a veec govorite kakoo je neko jaci od naas ..jbgaa mogloo je boljee al nijee staa saad ..skinuut gacee 20 danaa prije ..u slucaju da prodjemoo one hajvane iz moldavijee..a hocemoo ..boli me brigaa kakav je makabii i ko sve igra u njemu ..ljudi od krvi i mesaa kaoo i nasii .. nasee je samoo da dodjemo napunimoo kosevoo i da ih bodrimoo ..a nee da pricamoo kakoo je nekoo jacii od naas ..fuuuj .. moj zeljoo je naajjaci i naajbolji .. pesimisti i pehovi ostanitee kucii i nemooj te gledaat ni tv prenoos ..![]()
![]()
znacii daaa naam je dosaoo po naseem misljenju nekoo slabiji proslii bi jeel?? staa da naas taaj "slabijii" izbacii??ne bi vaam nikoo valjaoo ni zeba ni visca ni mirso ni nijema ni bogi ..koo bi vaam ugodioo??
Cuvaaj se makabi Zeljoo stizee !!![]()
Morao sam saam sebe da citiram .. ovoo je post prije revansa .. stojim iza svojih rijeci i dalje..![]()
Borac je pokazao da se Izraelci mogu pobjediti, a da se mogu proci, Boga mi nije.Bosnier je napisao/la:Medunjanin im je glavni igrac , ne govorim to zato sto igra za repku...
Ali borac je pokazao kako mozemo proci Izraelce , s tim daje Tel Aviv slabiji znatno...
P O T P I S !19HzsA87 je napisao/la:Braco cestitke na prolazu i puno srece u slijedecem pretkolu !
Sanjam dan kada cemo zajedno ponovo harati ligom, drzavom !
Nekad smo zajedno isli na gostovanja po beogradu,splitu,zagrebu. To ne smijemo nikad zaboraviti ! Mi smo djeca istog grada i to je najbitnije !
ragazzidelsud1987 je napisao/la:P O T P I S !19HzsA87 je napisao/la:Braco cestitke na prolazu i puno srece u slijedecem pretkolu !
Sanjam dan kada cemo zajedno ponovo harati ligom, drzavom !
Nekad smo zajedno isli na gostovanja po beogradu,splitu,zagrebu. To ne smijemo nikad zaboraviti ! Mi smo djeca istog grada i to je najbitnije !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.