Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Rizah
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rizah » 21 jul 2011, 17:10

Faraon iz Visokog je napisao/la:Eto po toj statistici moze pomislit neko da je dobar igrac :D
Fabregas nije gostovao :P
Ma onako, vidjećemo ga kakav je ove sezone. Da nas neko pogrešno ne shvati, pa da ne skonta da se raspravljamo. Vidim, već neki uletjeli ovdje. Nemoj me ti reeds braniti Allahati :lol:
Ako me budeš ti branio fasovaću :lol:

Nego, što se onaj mali nije pojavio sa ocem? Onaj malo Cambel ?
There got to be something for Liverpool big number nine ...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 21 jul 2011, 17:42

hahahahha bas steta sto se Campbell nije pojavio pravo smo zestoko bili zainteresovani :lol: Mislim kako cijeli ovaj Liverpool se usudjuje nadati da ce biti konkurent za titulu mislim kako se usudjuju i otkud im pravo da uopste i misle tako nesto oduvijek sam se pitao?
Dio Arsenala

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 21 jul 2011, 17:48

Scof1eld je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Chances created for team mates in last 5 league seasons:

* Fabregas = 466
* Xavi = 455
* Iniesta = 214

Goals scored in last 5 league seasons:

* Fabregas = 30
* Xavi = 22
* Iniesta = 22
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ti jos uvijek ne kontas sta je cilj u fudbalu ? wau par sansi vise i par golova vise..

slika
Ako se ne varam, ovo je tema o Arsenalu (mozda grijesim)?! Ne vidim razloga zasto stavljati slike koje nemaju veze s Arsenalom?!
Izdržati, to je temelj vrline!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 jul 2011, 17:57

rogeRF je napisao/la: Ako se ne varam, ovo je tema o Arsenalu (mozda grijesim)?! Ne vidim razloga zasto stavljati slike koje nemaju veze s Arsenalom?!
Kakve veze imaju Xavi i Iniesta, tj. njihova statistika sa temom "Arsenal"?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 jul 2011, 20:29

mandraX je napisao/la:
rogeRF je napisao/la: Ako se ne varam, ovo je tema o Arsenalu (mozda grijesim)?! Ne vidim razloga zasto stavljati slike koje nemaju veze s Arsenalom?!
Pa za jednog govorite da je najbolji play svih vremena te ga poredimo sa Arsenalovim playom, a Iniesta je tu radi reda..
Celik!3,2,2.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 21 jul 2011, 21:30

navodno je arsenal ponudio 10M funti za Jagielku koju je everton glatko odbio

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 21 jul 2011, 21:33

Hahahahaha..... nmg da vjerujem koji ste vi klipani! 10 miliona dajete za Jagielku, i ovim potvrdjujete ono sto sam ja rekao da ste upravo u rangu sa Evertonom, Blackburnom idt...
Vengera se podhitno rijesite jer ionako ovaj dosadni klub tj. MALA BARCA, tone sve dublje!
Nece veliki da igraju za vas pa se zato i okrecete igracima tipa ovog degena iz Evertona i onog Gervinha!
Ako je tradicija u pitanju i poznastvo kluba nebi igraci igrali za City vec bi dolazili vama i za manje pare, nego znaju da nema prosperiteta u Arsenalu! SRAMOTA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 21 jul 2011, 21:36

-Paja je napisao/la:hahahahha bas steta sto se Campbell nije pojavio pravo smo zestoko bili zainteresovani :lol: Mislim kako cijeli ovaj Liverpool se usudjuje nadati da ce biti konkurent za titulu mislim kako se usudjuju i otkud im pravo da uopste i misle tako nesto oduvijek sam se pitao?
Eto ti pametni nek si iznio svoje misljenje na kojem se jasno vidi da ti je krivo zbog toga i da pokusavas da vjesto prikrijes to! Ovaj decko da vam je dosao rekao bi ti da je taj isti bolji od drogbe!
Nauci se vise realno komentarisati! ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 jul 2011, 22:08

AllGunsBlazing je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Pa za jednog govorite da je najbolji play svih vremena te ga poredimo sa Arsenalovim playom, a Iniesta je tu radi reda..
A tako jel...

Pa dobro, čovjek se sa ovom slikom samo nadovezao na to poređenje ta dva igrača ... Iniesta je također na slici reda-radi, težak pehar, nemOre ga Xavi sam uvijek nosat'...nije ih lahko 3-4-5 pa i 6 po sezoni pronosat' jbg...treba shvatit' čo'eka...

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 21 jul 2011, 22:20

mandraX je napisao/la:
ako nisi skontao poredio je statistiku fabregasa s njima,a ovaj dodje i stavlja slike barcelone koje nemaju veze s vezom
Rođen s tobom da budem

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 21 jul 2011, 22:40

yasminho je napisao/la:
-Paja je napisao/la:hahahahha bas steta sto se Campbell nije pojavio pravo smo zestoko bili zainteresovani :lol: Mislim kako cijeli ovaj Liverpool se usudjuje nadati da ce biti konkurent za titulu mislim kako se usudjuju i otkud im pravo da uopste i misle tako nesto oduvijek sam se pitao?
Eto ti pametni nek si iznio svoje misljenje na kojem se jasno vidi da ti je krivo zbog toga i da pokusavas da vjesto prikrijes to! Ovaj decko da vam je dosao rekao bi ti da je taj isti bolji od drogbe!
Nauci se vise realno komentarisati! ;)
Kako nekakva inferiorna kreatura poput tebe moze nekome da prica kako ce da komentarise, ti si komptentan da pises o mojim komentarima kao i stanovnici azila za pse.
Dio Arsenala

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 jul 2011, 22:41

mandraX je napisao/la:
A tako jel...

Pa dobro, čovjek se sa ovom slikom samo nadovezao na to poređenje ta dva igrača ... Iniesta je također na slici reda-radi, težak pehar, nemOre ga Xavi sam uvijek nosat'...nije ih lahko 3-4-5 pa i 6 po sezoni pronosat' jbg...treba shvatit' čo'eka...
Drago mi je da shvatas da je fudbal ipak pojedinacna a ne timska igra.. :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 21 jul 2011, 22:42

U želji da ojača obrambene redove svoje momčadi, Arsene Wenger obratio se Evertonu, no 10 milijuna funti nije mu bilo dovoljno da ostvari svoje namjere...

Čelni ljudi Evertona odbili su Arsenalovu ponudu od 10 milijuna funti, predmet koje je bio engleski reprezentativac Phil Jagielka, prenosi BBC.

Francuski stručnjak na klupi Arsenala, Arsene Wenger, u potrazi je za stoperom, ali su mu s Goodison Parka poručili da za Jagielku mora izdvojiti barem dvostruko veći iznos od ponuđenog.

Phil Jagielka u Everton je stigao još u srpnju 2007. godine, za samo četiri milijuna funti iz Sheffield Uniteda, a pod vodstvom trenera Davida Moyesa izborio se i za poziv u sastav Gordog Albiona. Zasad je skupio osam nastupa, a u ožujku ove godine stavio je potpis na novi, četverogodišnji ugovor sa sadašnjim poslodavcem.

Wenger je i prošlog ljeta poslao ponudu za 28-godišnjeg Jagielku, u iznosu od 12 milijuna funti, no i tada je Everton bio rekao "ne".
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 21 jul 2011, 22:58

Slabi ste 8-)
Zadnja izmjena: Vjecna Robija, dana/u 21 jul 2011, 23:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..

Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 21 jul 2011, 23:01

nigdje veze slika
Rođen s tobom da budem

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 21 jul 2011, 23:37

yasminho je napisao/la:Hahahahaha..... nmg da vjerujem koji ste vi klipani! 10 miliona dajete za Jagielku, i ovim potvrdjujete ono sto sam ja rekao da ste upravo u rangu sa Evertonom, Blackburnom idt...
Vengera se podhitno rijesite jer ionako ovaj dosadni klub tj. MALA BARCA, tone sve dublje!
Nece veliki da igraju za vas pa se zato i okrecete igracima tipa ovog degena iz Evertona i onog Gervinha!
Ako je tradicija u pitanju i poznastvo kluba nebi igraci igrali za City vec bi dolazili vama i za manje pare, nego znaju da nema prosperiteta u Arsenalu! SRAMOTA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kad ne reko ko ti je u rangu evertona i blacburna itd..... :lol: :lol: :lol:

Ovo je posljednja godina kupovine velikih i skupih igraca, vidjecemo od sledece sezone ko ce imati para za transfere a ko ne, od sledece sezone sav rad wengera ima da se isplati jer je navikao kupovati jeftino i od njih praviti zvijezde. City je prosle godine upao u minus od preko 500 miliona funti, sta su postigli nista, chelsea 160m i minusu sta su postigli nista. Nije bitno platiti igraca skupo nego dovesti igraca koji ce se uklopiti u sastav. To sto arsenal nema titule 6 godina u EPL pa i Milan talijanski ligu nije osvojio punih 7 godina konacno su procepili ove godine. A ti nemoj da arsenal poredis s barsom jer mi nismo barsa i nikad necemo biti i nikad ne zelimo biti, Arsenal je sa timskom igrom tj. sa pas igrom poceo prije nego i jedan klub u evropi, barsa u vrijeme Henry piresa viere i ostalih majstora nije bila im ni do koljena. Zato decko **** u skokovima Wengera se ne zelimo rijesiti i on ce ostati vodja tima dokle god to zeli...

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 22 jul 2011, 00:29

AllGunsBlazing je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Ma nije problem u statistici! Covjek je samo Fabregasa usporedio s najboljim playevima (po misljenju mnogih) na svijetu. Ja samo ne vidim razlog zasto se slika Barseloninih igraca postavlja na temi Arsenala?! Ako vec neko hoce da postavlja slike neka ih postavlja u temi namijenjenoj Barseloni, a ne ovdje!
Izdržati, to je temelj vrline!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 jul 2011, 11:00

:lol:
Everton želi 20 miliona za Jagielku. Ne mogu da vjerujem. Treba ih nabiti nogom u guzicu zbog ovoh zahtjeva, majke mi. Čuj 20 miliona. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 22 jul 2011, 11:02

rogeRF je napisao/la: Ma nije problem u statistici! Covjek je samo Fabregasa usporedio s najboljim playevima (po misljenju mnogih) na svijetu. Ja samo ne vidim razlog zasto se slika Barseloninih igraca postavlja na temi Arsenala?! Ako vec neko hoce da postavlja slike neka ih postavlja u temi namijenjenoj Barseloni, a ne ovdje!
slika = 1000 rijeci.. odmah raspravu zavrsis ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 22 jul 2011, 11:15

Scof1eld je napisao/la:
rogeRF je napisao/la: Ma nije problem u statistici! Covjek je samo Fabregasa usporedio s najboljim playevima (po misljenju mnogih) na svijetu. Ja samo ne vidim razlog zasto se slika Barseloninih igraca postavlja na temi Arsenala?! Ako vec neko hoce da postavlja slike neka ih postavlja u temi namijenjenoj Barseloni, a ne ovdje!
slika = 1000 rijeci.. odmah raspravu zavrsis ;)
slika
Rođen s tobom da budem

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.