FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SoloJuve26
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svaka cast i sretno protiv zidova. Vrijeme je da i procete 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A volim nas svakakve - odusevim se orginalnim stvarima hahahahahaha. Sretno u nastavku.nidi je napisao/la:treba sjever napuniti vehabijama
pozz iz Zenice
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Au ja jos ne mogu da verujem,kakvo prijatno iznenadjenje,ma odusevljen sam.Nisam verovao u ovu ekipu,ustvari nije to toliko da nisam verovao Zelji koliko sam verovao Sheriffu,ali su me razocarali,ocajno su odigrali ovaj dvomec i sasvim zasluzeno oprastaju se od Evrope,a gazda ce morati prodati jos malo oruzja da bi oni ugledali grupnu fazu.
Velika je ovo stvar za Zelju,tu su sada na 2 koraka od play offa,ali krupan je taj korak treba zapeti,no treba se prvo odmoriti,treba prespavati a onda krenuti u analizu novog protivnika,protivnika koji je tezi od Sheriffa protivnika za koji ce trebati mnogo bolja igra,ali momci su pokazali da znaju odigrati na rezultat i zato ne ocekujem od njih nista manje musku igru nego veceras,a sta Bog da ostalo.
Jos jednom cestitke momcima,cestitke Amaru,celom strucnom stabu i svima kojima je Zeljo u srcu.
Velika je ovo stvar za Zelju,tu su sada na 2 koraka od play offa,ali krupan je taj korak treba zapeti,no treba se prvo odmoriti,treba prespavati a onda krenuti u analizu novog protivnika,protivnika koji je tezi od Sheriffa protivnika za koji ce trebati mnogo bolja igra,ali momci su pokazali da znaju odigrati na rezultat i zato ne ocekujem od njih nista manje musku igru nego veceras,a sta Bog da ostalo.
Jos jednom cestitke momcima,cestitke Amaru,celom strucnom stabu i svima kojima je Zeljo u srcu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Joint Union
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Švabo: " U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti,a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse ."
Pa zar nisu igrali vec grupnu fazuDevil je napisao/la:Au ja jos ne mogu da verujem,kakvo prijatno iznenadjenje,ma odusevljen sam.Nisam verovao u ovu ekipu,ustvari nije to toliko da nisam verovao Zelji koliko sam verovao Sheriffu,ali su me razocarali,ocajno su odigrali ovaj dvomec i sasvim zasluzeno oprastaju se od Evrope,a gazda ce morati prodati jos malo oruzja da bi oni ugledali grupnu fazu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Evo u ovom transu info da su karte za makabi po 5 KM za sjever i jug, cenera istok.
Bravo ŽELJo, bravo Adile, bravo Zeba ma bravo SVI!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma ja sam ponosan na ovo sve večeras...
Nek nas Maccabi ispraši, ja igračima neću imati šta zamjeriti... Ja ću se radovati kao da su pobijedili!
Komšiluk sam digao na noge!
Nek nas Maccabi ispraši, ja igračima neću imati šta zamjeriti... Ja ću se radovati kao da su pobijedili!
Komšiluk sam digao na noge!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Nakon svakog kruga/pretkola se salje lista sa igracima sve do grupne faze. I to tad se mogu dodavati ili "oduzimati" igraci s liste. Kvesic i Selimovic imaju pravo nastupa, ukoliko ih Amar stavi na listu za tekmu sa Maccabiom i ukoliko nisu igrali u ovom takmicenju za neki drugi klub.sajo10 je napisao/la:Hoce li Kvesic i Selimovic biti u kombinacijama za Maccabi? Ocekujem Josipa na ljiveom bocnom a Selimovic ce biti dobar sa klupe!
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 21 jul 2011, 23:58, ukupno mijenjano 2 puta.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
PA jesu jednom,ili bese dvaputharishp je napisao/la:Pa zar nisu igrali vec grupnu fazuDevil je napisao/la:Au ja jos ne mogu da verujem,kakvo prijatno iznenadjenje,ma odusevljen sam.Nisam verovao u ovu ekipu,ustvari nije to toliko da nisam verovao Zelji koliko sam verovao Sheriffu,ali su me razocarali,ocajno su odigrali ovaj dvomec i sasvim zasluzeno oprastaju se od Evrope,a gazda ce morati prodati jos malo oruzja da bi oni ugledali grupnu fazu.
-
TM87visnjik
- Kontakt:
Ja mislim poslije danasnjeg uspjeha trebace nam protiv maccabija sjeverna tribinanime_tm87 je napisao/la:Evo u ovom transu info da su karte za makabi po 5 KM za sjever i jug, cenera istok.Bravo ŽELJo, bravo Adile, bravo Zeba ma bravo SVI!
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Kad vojovdino moze izgubiti od vaduza mozemo i mi dobiti maccabi 
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
karte za sjever možeš kupiti ispred fahdove đžamijeTM87visnjik je napisao/la:Ja mislim poslije danasnjeg uspjeha trebace nam protiv maccabija sjeverna tribinanime_tm87 je napisao/la:Evo u ovom transu info da su karte za makabi po 5 KM za sjever i jug, cenera istok.Bravo ŽELJo, bravo Adile, bravo Zeba ma bravo SVI!
Devil, ako može analiza Maccabi Tel Aviva, znači nešto slično kao što si Sheriff. Unaprijed hvalaDevil je napisao/la:PA jesu jednom,ili bese dvaputharishp je napisao/la:Pa zar nisu igrali vec grupnu fazuDevil je napisao/la:Au ja jos ne mogu da verujem,kakvo prijatno iznenadjenje,ma odusevljen sam.Nisam verovao u ovu ekipu,ustvari nije to toliko da nisam verovao Zelji koliko sam verovao Sheriffu,ali su me razocarali,ocajno su odigrali ovaj dvomec i sasvim zasluzeno oprastaju se od Evrope,a gazda ce morati prodati jos malo oruzja da bi oni ugledali grupnu fazu.
Jos jednom cestitke momcima,cestitke Amaru,celom strucnom stabu i svima kojima je Zeljo u srcu.Ali Gusan zeli da se oni tamo ustale,da budu redovni ucesnici pa da onda ganjaju i KO fazu.
Zadovoljan sam sa minimalnom pobjedom protiv zidova kod nas, bez primljenog dola a tamo onda igrati kao protiv serifa.Mnogo smo jaci nego prosle godine a i ovi nisu hapolel.Al sig su jaci duplo od nas i trebace nam srece dosta da ih izbacimo..... Il treba biti realan i zadovoljan sa ovim sto se uradilo u europi ove godine.
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Bravo za nase momke svaka cast!!!! Protiv Makabija ima da gori kao i uvijek..... SVI NA KOSEVO....TM87 Konjic
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
[youtube][/youtube]
3:50!!!!
3:50!!!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Posle nekada,dok procitam ostale teme sta se radilo na forumu danas.Omar500 je napisao/la: Devil, ako može analiza Maccabi Tel Aviva, znači nešto slično kao što si Sheriff. Unaprijed hvala
I da na kraju napisem da Maccabi prolazi,da pocnemo sa slavljem ulaska u PO.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bravo komsije draze mi je gledati kako igraju klubovi iz mog grada nego slusali seljacice iz bl i listice i slicno
Svi su kontali da ce te dobiti serifa ali realno nije to serif od prosle godine moglo se igrati sa njima i zelim vam puno srece protiv makabija ! Koracajmo zajedno do grupne faze ! Mozda i vi osjetite tu car PO-a kao i mi u prvoj sezoni evropske lige.
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 22 jul 2011, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo, Orvel, prisonbreak, Travnik1921, Vedrana i 59 gostiju.