FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

adnanhz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adnanhz » 21 jul 2011, 23:06

Ev ga i ja stigo malo pobjednicki đir po gradu i to je to :D 8-)
Sta reci :D :D :D 8-)
Nikad bolje ,rastrcanije igrace nisam vidio ,od ovih malo jacih ekipa protiv kojih smo igrali,ljudi bukvalno u 94 minuti tek korner izveli i sta rec dalje :D strpali smo ih u mali djep,svi igraci su odigrali za 10 al ipak moram izdvojit ovu dvojicu ma hajd trojicu:Haskic (ko kaze sad da ne treba dovodit ovakve igrace iz "slabih " ekipa,sad jezik za zube :D ) ,Torlak i Hamzic, kapaaaaa do poda za ovu trojku ,ZNACI SUSICU NAS SI COVJEK AL AKO NE ZOVNES Torlaka Naljuticu se :mrgreen: a da zaboavi i malog Slujica mali je odigrao ko masina, ko da mu je neko turbo mootr ugradio vec ga vidim kako ga Jirzi kaparise za cesku i ko zna gdje onda :P
Tribine ma fenomenalne sjever spica,istok ma i on spica a i na jug pofina brojka raje ;)
Sad dan-dva da se slegnu ovi utisci i onda Prag away 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 21 jul 2011, 23:08

@padobranac1978

Ima takodjer post od onog dana kada je Blekic dosao, gdje sam ja pisao da treba pogledati ovog momka, nazalost tada su ga kao kontaktirali ali ostalo je na tome :D

Nego dobar Hare bio veceras :P
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

hujka
Kontakt:

Post Postao/la hujka » 21 jul 2011, 23:09

.,.,Horde Zla za svaku pohvalu ,(zastava ljiljana se vihori 90 min :P :P :P ),igraci su profesionalno odigrali ,a meni se najvise svidio Suljic,ako Bog da lijepa buducnost za ovog momka ,.,.naravno kapiten Torlak ,bolji je od Mravca i Pandze i kad bi ih ujedinio ,. :lol: :lol: ,.,sretno dalje i da nas josh obradujete .,.,

Selam i pozz iz Mostara - rodjeni :twisted:

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 21 jul 2011, 23:13

cestitke komsije..idemo dalje sparta i maccabi 8-)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 21 jul 2011, 23:16

evo sad iz kafane na stadionu
sta reci...sve za 100..ama bas sve
koliko sam se plasio Comorovog neiskustva a lik odigro za 10...Haskic , majstore nastavi tako i samo radi tj treniraj
Pape...ti si legenda i majstor..ja sam amater ali imam pravo ti reci da nema boljeg stopera od T O R L A KA...Damir Kojasevic, cini mi se malo manje sebican nego prije tj vise lopti salje u prazan prostor i nasi igracu utrcavaju,,,!!
Eto , prodjosmo ova" rebra"...sad je na redu jedan od njastarijih klubova Evrope. Imaju ugled ,pare...tradiciju, ma imaju sve. Prosle god ih jedva MOCNI LIverpool izbaci i to na jedvite jade. Ako im je ista ekipa ostala , onda dovidjenja i prijatno..ali bolji i bogatiji ne prolaze uvijek !!!
Sad nam treba Skoro ali i Pehlic(ok za njega je jos rano i bice spreman tek za nasu ligu i to 3-4 kolo) ali ako imamo skoru imamo i 50% ubojitiji napad. U pragu , Plisek zna sta treba i kako...ma sve je moguce , i potop i neki pozitivni rezultat...vidjecemo

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 21 jul 2011, 23:17

Odlicno odradjeno veceras... Jos kad tu budu Pehlic,Skoro i Maksumic bicemo prejaki... Ma da su nam sanse protiv Sparte dosta manje, realno govoreci... Najbolje bi bilo dobiti papire za Skoru i Maxa do Sparte i onda bi bili 30% jaci nego sada... Maxa umjesto Dupovca radi drugog zutog a Skoro moze umjeste Obuce :) Samo zamislite tandem Skoro-Haskic ;) ZLi brate H.Handzic veceras najbolji HAHA

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 21 jul 2011, 23:19

-SiviSoko- je napisao/la:Odlicno odradjeno veceras... Jos kad tu budu Pehlic,Skoro i Maksumic bicemo prejaki... Ma da su nam sanse protiv Sparte dosta manje, realno govoreci... Najbolje bi bilo dobiti papire za Skoru i Maxa do Sparte i onda bi bili 30% jaci nego sada... Maxa umjesto Dupovca radi drugog zutog a Skoro moze umjeste Obuce :) Samo zamislite tandem Skoro-Haskic ;) ZLi brate H.Handzic veceras najbolji HAHA
E kad se priključe još ta trojica bit će slake muke za Plišeka. Svaka čast napokon igra lijepa za oko ! Sve čestitke momcima !!!!!!!!!!!!!!!! 8-)
U novi boj ...

High

Post Postao/la High » 21 jul 2011, 23:21

High je napisao/la:Ne bi bilo iznenađenje ako bi večeras pobijedili Orebro i prošli dalje.Samo da utakmicu otvorimo najbolje što znamo,da što prije postignemo taj pogodak,pritisnemo protivnika.Ovo 0:0 može biti pozitivan rezultat za nas,ali treba biti prisutna i velika doza opreza,neće se predati tek tako.Helsingborg nam je onda na početku tekme poremetio planove na samom početku,ali smo kasnije preokrenuli i prošli na penale.Rumune smo i previše respektovali u play-off-u i to nas je koštalo prolaza u grupnu fazu.Mogli smo njima parirati tad,zašto ne i večeras ovim ? Nama u koristi ide i ta euforija u ekipi,počelo se nešto ozbiljnije raditi na zadovoljstvo svih nas.Vjerujem u prolaz dalje,očekujem 2:0 i onda duel sa Spartom. Samo u kost !
To je to ! Ne bih nešto puno da govorim o igru,ali ovo je dosta dobro izgledalo(iako nisam vidio nijedan pogodak,niti onaj prekršaj za penal),ali sudeći po ostalom nadigrali smo goste u svakom segmentu.Ekipa se dosta promijenila,došlo je nekih novih igrača,za ovo kratko vrijeme,koliko-toliko su se uigrali i ove dvije važne utakmice odigrali za prolaznu ocjenu,ali mora ovo i može bolje.Ako uzmemo u obzir to da će nas pojačati Škoro,tu je još i Maksumić...Može ovdje svega biti.Po mojoj procjeni negdje oko 17-18 hiljada na Koševu.

Slijedi Češka !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 21 jul 2011, 23:22

Opet je dokazano da su Željo i Sarajevo 2 najbolja kluba u drzavi, sacuvali smo obraz nase nacije, prvo mi, pa tek vi. :mrgreen:

Cestitke..
FKŽ !

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 21 jul 2011, 23:23

High je napisao/la:
High je napisao/la:Ne bi bilo iznenađenje ako bi večeras pobijedili Orebro i prošli dalje.Samo da utakmicu otvorimo najbolje što znamo,da što prije postignemo taj pogodak,pritisnemo protivnika.Ovo 0:0 može biti pozitivan rezultat za nas,ali treba biti prisutna i velika doza opreza,neće se predati tek tako.Helsingborg nam je onda na početku tekme poremetio planove na samom početku,ali smo kasnije preokrenuli i prošli na penale.Rumune smo i previše respektovali u play-off-u i to nas je koštalo prolaza u grupnu fazu.Mogli smo njima parirati tad,zašto ne i večeras ovim ? Nama u koristi ide i ta euforija u ekipi,počelo se nešto ozbiljnije raditi na zadovoljstvo svih nas.Vjerujem u prolaz dalje,očekujem 2:0 i onda duel sa Spartom. Samo u kost !
To je to ! Ne bih nešto puno da govorim o igru,ali ovo je dosta dobro izgledalo(iako nisam vidio nijedan pogodak,niti onaj prekršaj za penal),ali sudeći po ostalom nadigrali smo goste u svakom segmentu.Ekipa se dosta promijenila,došlo je nekih novih igrača,za ovo kratko vrijeme,koliko-toliko su se uigrali i ove dvije važne utakmice odigrali za prolaznu ocjenu,ali mora ovo i može bolje.Ako uzmemo u obzir to da će nas pojačati Škoro,tu je još i Maksumić...Može ovdje svega biti.Po mojoj procjeni negdje oko 17-18 hiljada na Koševu.

Slijedi Češka !
Brate jos na to sve dodas i Pehlica.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 21 jul 2011, 23:23

-SiviSoko- je napisao/la:Odlicno odradjeno veceras... Jos kad tu budu Pehlic,Skoro i Maksumic bicemo prejaki... Ma da su nam sanse protiv Sparte dosta manje, realno govoreci... Najbolje bi bilo dobiti papire za Skoru i Maxa do Sparte i onda bi bili 30% jaci nego sada... Maxa umjesto Dupovca radi drugog zutog a Skoro moze umjeste Obuce :) Samo zamislite tandem Skoro-Haskic ;) ZLi brate H.Handzic veceras najbolji HAHA
koliko sam cuo papiri sa skoru su dosli i on ce biti sigurno prijavljen za spartu
za Max-a ne znam nista (u vezi papira ali i on bi nam trebo pravo ...zbog njegove snage i borbenosti a usput ga zna i zabit nekim projektilom
ovo veceras izgledalo fantasticno pogotovo kada se uzme u obzir koliko malo su se uigravali (pa samo dvije probne tekme)..i sa koliko problema se uslo u pripreme

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 21 jul 2011, 23:24

LJEPOTA!BIO NA SJEVERU, SRECA PA JE BILO POLUVRIJEME I ODMOR, DA NIJE TOGA BILO, JA BI CRKO, NEGO JA SE OKRECEM OKOLO NEBI LI VIDIO KOJEG SA SS.BA FORUMA, PA NIKOG NEMA :mrgreen: BTW SNIMIO SAM NEKE VIDEOE I SLIKE, PA CU SUTRA ILI KAD DODJEM KUCI POSTAVITI OVDE I NA YOUTUBE :D

A SAD.... U CESKU 8-) SAMO ME EMIR OBUCA RAZOCAR´O, AL ET, OEPT JE ODLICNO BILO :)

AKO NEKO MISLI DA GALAMIM, NIJE, VEC OD DRAGOSTI PISEM VELIKIM SLOVIMA :D
Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 21 jul 2011, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 21 jul 2011, 23:24

padobranac1978 je napisao/la:gdje je onaj @Zli,ja sam ubijeđen da on muda jede svoja zbog Haskica,koji je uzeo mjesto njegovom ljubimcu :lol: ....momcima svaka cast na svemu prikazanom,mislio da ce u nastavku pasti zbog promasenog penala kad ono odmah gol....jos jednom svaka cast,ali imam osjecaj da ce ovo jos biti bolje samo treaba vremena,lakapo....
hihihi ne prozivaj ga molim te, da je igrao i zabio ja mislim da bi se s mobitela konektovao pacenik da na ovom forumu napise haris handzic..a da budem iskren i ja sam na poluvremenu molio Boga da udje umjesto suljica ali hajd eto i ovako je odlicno ispalo...

SARAJEVO DO GROBA
Mi nikada odustati necemo...

High

Post Postao/la High » 21 jul 2011, 23:25

@ Dirk

na njega sam totalno zaboravio,ne zamjeri :mrgreen: Sa svim tim igračima bi imali itekako jaku ekipu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 21 jul 2011, 23:25

ma sta ste navalili handzic niti sam zli niti koji vrag covjek trenutno ne zasluzje prvi tim ali dobar je ako se malo pobrine za svoj privatni zivot on ce da bude opet jak niste tako govorili kad je ottisao u lech...zato pustite se toga haskic je sad bog za njega su svi sad po meni nula......ali i handzica ostavite na miru tako ste hljagali i hamzica a vidite kako cojk brani i jos nesto nikada svog igraca nemoj hljagati
Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 21 jul 2011, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Sarajevo

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 21 jul 2011, 23:25

TeaM87 je napisao/la:Opet je dokazano da su Željo i Sarajevo 2 najbolja kluba u drzavi, sacuvali smo obraz nase nacije, prvo mi, pa tek vi. :mrgreen:

Cestitke..
ma strasan si sviju mi :lol: :lol:

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 21 jul 2011, 23:29

QUARESMA 18<<< je napisao/la:LJEPOTA!BIO NA SJEVERU, SRECA PA JE BILO POLUVRIJEME I ODMOR, DA NIJE TOGA BILO, JA BI CRKO, NEGO JA SE OKRECEM OKOLO NEBI LI VIDIO KOJEG SA SS.BA FORUMA, PA NIKOG NEMA :mrgreen: BTW SNIMIO SAM NEKE VIDEOE I SLIKE, PA CU SUTRA ILI KAD DODJEM KUCI POSTAVITI OVDE I NA YOUTUBE :D

A SAD.... U CESKU 8-) SAMO ME EMIR OBUCA RAZOCAR´O, AL ET, OEPT JE ODLICNO BILO :)

AKO NEKO MISLI DA GALAMIM, NIJE, VEC OD DRAGOSTI PISEM VELIKIM SLOVIMA :D
Ziv ti bio ne postavljaj te klipove na youtube :!:
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 21 jul 2011, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jul 2011, 23:29

[youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 21 jul 2011, 23:35

Hare kako te nije sramota Muci si napunio dzep a on te zauzvrat progurao u FKS 8-)

Dobar si bio veceras vise ti ni slobodne ne daju da pucas, a sve to sto se ne znas ponasati, tacnije razlog zasto ne igras je svima jasan, ko si ti da vrijedas momka koji je dosao iz Iskre na probu.

Vodi ga u Zelji on kod Osima lopte ne bi dohvacao. I ne psuj ovo ti nije prvi put, valjda znas da je ovo forum i da svi imamo drugacije misljenje, a usput tvoj primitivizam mi lici na Hareta il si on ili neko njegov blizak :D
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 21 jul 2011, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 jul 2011, 23:36

Za ove neke fudbalske znalce, KO JE REKAO DA JE SEDIN TORLAK SPOR ?? Fol dobro se postavlja,visok sve hahu ali spor ??? KO JE TO REKAO ON VEZE NEMA.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Google Adsense [Bot], iliyaa8, napoleon72, rimljanin90 i 60 gostiju.