FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Sirenje
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sirenje » 21 jul 2011, 22:57

afa97 je napisao/la:
Sirenje je napisao/la:Kad je trece pretkolo?
28.7 i 11.8
Hvala, govorio je danas kristic al nije mi on od nekog povjerenja :D

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 21 jul 2011, 22:58

cuj borac pokazo da se moze a izgubio 7:3 i ispao, niđe veze :lol: :lol: zeljo je pokazo da se moze jer je uzeo 1:0 i proso dalje

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 21 jul 2011, 22:58

EDO MAN je napisao/la:sve cestitke zelji i sarajevu a ynalio ko koliki nam je sad koeficijent i imal se gdje pogleda a trayim na na uefinoj stranici al nema nista
http://www.uefa.com/teamsandplayers/tea ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; - ZELJO (295)

http://www.uefa.com/teamsandplayers/tea ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; - SHERIF (164)

Jebote HITLER, pa koga smo ovo mi pobijedili!!!! :D :D :D :D :D :D JE LI OVO MOGUCE??? :D :D :D
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 21 jul 2011, 23:08, ukupno mijenjano 2 puta.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 21 jul 2011, 23:00

Admiral_TM87 je napisao/la:cuj borac pokazo da se moze a izgubio 7:3 i ispao, niđe veze :lol: :lol: zeljo je pokazo da se moze jer je uzeo 1:0 i proso dalje
7:4.Uzivaj u uspjehu svog kluba,ne moras blatiti druge.Ali vidi se da si klinjo,pa ti oprastam.Cestitke jos jednom.

EDO MAN
Kontakt:

Post Postao/la EDO MAN » 21 jul 2011, 23:06

Capt_Billy je napisao/la:
EDO MAN je napisao/la:sve cestitke zelji i sarajevu a ynalio ko koliki nam je sad koeficijent i imal se gdje pogleda a trayim na na uefinoj stranici al nema nista
http://www.uefa.com/teamsandplayers/tea ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo ti buraz koeficijent!!! 295
hvala buraz

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 21 jul 2011, 23:08

pile,sejo ili neko drugi ko vec zna, da li ce moci za nas nastupati kvesic u utakmicama protiv hapoela
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 21 jul 2011, 23:09

Evo ovako da vas pitam , mozda je glupo pitanje po vama , nisam nikad znao sta znaci taj koeficijent za bh klubove i ostale ?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 21 jul 2011, 23:10

old school je napisao/la:pile,sejo ili neko drugi ko vec zna, da li ce moci za nas nastupati kvesic u utakmicama protiv hapoela
ebem ti navijaca,kad ne zna ni s kim mu klub igra.Makabi drugar. :mrgreen:

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 21 jul 2011, 23:11

Cestitke komsije,veceras je lijepo biti sarajlija bilo bordo ili plava strana :P 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 21 jul 2011, 23:11

jubitubi je napisao/la:
old school je napisao/la:pile,sejo ili neko drugi ko vec zna, da li ce moci za nas nastupati kvesic u utakmicama protiv hapoela
ebem ti navijaca,kad ne zna ni s kim mu klub igra.Makabi drugar. :mrgreen:
jos uvijek imamo traume :mrgreen:
AMAR OSIM!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 21 jul 2011, 23:12

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Evo ovako da vas pitam , mozda je glupo pitanje po vama , nisam nikad znao sta znaci taj koeficijent za bh klubove i ostale ?
Vidi buraz, ja koliko svatam dode ti kao rang lista. Kako pobijedujes to raste, kako gubis to se smanjuje. A sada me ubi, ako znam kako ovo ovi racunaju. jbg, mi u historiji igrali 2 pula pulu finale liga evrope a ovoliki nam koeficijent!! :D :D :D !
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 21 jul 2011, 23:13

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Evo ovako da vas pitam , mozda je glupo pitanje po vama , nisam nikad znao sta znaci taj koeficijent za bh klubove i ostale ?
Za svaku pobjedu se dobija poena sto se posle pretvara u koeficient, i sto veci koef. to znaci da u slijedecim sezonama Zeljo odn. klubovi iz nase lige imaju vece sanse da dobiju lakseg protivnika u kvalifikacijama.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

EDO MAN
Kontakt:

Post Postao/la EDO MAN » 21 jul 2011, 23:13

http://www.uefa.com/teamsandplayers/tea ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; - ZELJO (295)

http://www.uefa.com/teamsandplayers/tea ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; - SHERIF (164)

Jebote HITLER, pa koga smo ovo mi pobijedili!!!! :D :D :D :D :D :D JE LI OVO MOGUCE??? :D :D :D
a koligo se sad dodaje za ovaj prolaz jel 1.5 ili

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 21 jul 2011, 23:14

Vidi buraz, ja koliko svatam dode ti kao rang lista. Kako pobijedujes to raste, kako gubis to se smanjuje. A sada me ubi, ako znam kako ovo ovi racunaju. jbg, mi u historiji igrali 2 pula pulu finale liga evrope a ovoliki nam koeficijent!! :D :D :D !
aha , vidio sam sada sarajevo bolje od nas za 15 mjesta :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 21 jul 2011, 23:17

SVAKA CAST MOMCIMA NA BORBENOSTI I HTIJENJU !

Svi su odlicno odigrali, mada mislim da Nyema bolje igra na stoperu nego na lijevom beku. :)
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 21 jul 2011, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 jul 2011, 23:18

Bolje su rangirani od Maccabia Tel Aviva :shock: , a npr FK Partizan je 50 pozicija ispred njih...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 21 jul 2011, 23:19

Eto vam pa se nagledajte, crvena boja= sve ekipe ispale, orange = jos minimalno jedna ekipa u igri, a plava = sve ekipe u igri. Poeni su se vec dodali i racuna se u zadnjih 5 godina, znaci svi reezultati iz sezone 06/07 vise ne vaze, e sad ako smo tada bili prejaki onda znaci da u ovoj sezoni bi morali jos veci rezultat napraviti da bi napredovali.

http://www.5-jahres-wertung.de/APD/Online/5JW.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 jul 2011, 23:20

ragazzidelsud1987 je napisao/la:
aha , vidio sam sada sarajevo bolje od nas za 15 mjesta :lol:
koef. se racuna samo u posljednjih 5 godina, posto smo mi vise puta izlatili u Europu a i dogurali u par navrata solidno logicno da nam je i koef. veci ;)
Za svaki prolazak,pobjedu i remi se dobiva odredjeni koef.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 21 jul 2011, 23:21

jubitubi je napisao/la:
Admiral_TM87 je napisao/la:cuj borac pokazo da se moze a izgubio 7:3 i ispao, niđe veze :lol: :lol: zeljo je pokazo da se moze jer je uzeo 1:0 i proso dalje
7:4.Uzivaj u uspjehu svog kluba,ne moras blatiti druge.Ali vidi se da si klinjo,pa ti oprastam.Cestitke jos jednom.
mene tješi što je borac dobro igrao sa prvakom izraela pogotovo u banjaluci.Sami su sebe izbacili u izraelu čak sam stekao dojam da su se prepali dobrog rezultata.Ako ta haifa pobjegne macabiju više od 20 bodova ne vidim razlog da ne odigramo dvije egal utakmice sa maccabijem,jedino mi žao što ne igramo na grbavici nego u onom lavoru.

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 21 jul 2011, 23:22

Cestitke komsijama na pobjedu :) Zelim vam da odigrate sto bolje protiv Macabi-a a uz dosta srece mozda i da prodjete :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, NazorUso, ristagrad i 28 gostiju.