Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
cekam samo split domzale 1 za 55 km :/
Ne znam koristiti skener
al cu prepisati moj dobitni listic, jucer i danas
Dacia - Zestafoni 1x 1,30
Borac - Macabi 1x 2,40
Videoton - sturm 1x 1,35
Spain - belgija (19) 1 1,55
isner - blake 1 1,40
Melzer - Gimeno 1 1,40
mayer - Ilhan 1 1,35
lokomotiv Sofia - Metalurg 1 1,40
Sarajevo - Orebro 1 2,35
Ulog:10kn, dobitak; 541kn
Ovo mi sad bude za mjesec dana 

Dacia - Zestafoni 1x 1,30
Borac - Macabi 1x 2,40
Videoton - sturm 1x 1,35
Spain - belgija (19) 1 1,55
isner - blake 1 1,40
Melzer - Gimeno 1 1,40
mayer - Ilhan 1 1,35
lokomotiv Sofia - Metalurg 1 1,40
Sarajevo - Orebro 1 2,35
Ulog:10kn, dobitak; 541kn

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Podvučeno: Kvote-1.22 i 1.35 i oboriše me.Arnelinho je napisao/la:Nakon što me juče obori Borac (igr'o sam na neriješeno) evo i danas sam odigr'o malo više parova, tenis,Europa liga i jedna tekma sa EP do 19 godina.
Levadia Talin-FC Differdange 1
Žilina-KR Reykjavik 1
Sarajevo-Orebro 1X
Split-Domžale 1
19Španija-19Belgija 1
Monfils G.-Stepanek R. 1 (taj dvoboj se malo prije završio, pobijedio Monfils )
Kohlschreiber P.-Almagro N. 2
Malisse X.-Harrison R. 1
Tromso-Paksi SE 1
Skupna kvota:24,15
Uplata:1,60 eura
Dobitak (ako bog da):38,64
Od svih ovih dvoboja, znam da Sarajevo na Koševu treba pobjedu, a na 1x je fina kvota, ako igraš više parova i biraš one "ziheraške", tako da je to skoro pa sigurno opkljukano.
Dok ovaj Malisse X-Harison dvoboj je ,bar po statistici poprilično siguran. Malisse je u lijepom nizu, a i protiv Harise vodi u dvobojima 1-0 zasada.![]()
Domžale nisu one od prije 2-3 sezone, kad su i D.Zagreb zamalo izbacili. Pad kvaliteta je očigledan, a i igra se u Splitu, uz dodatak, da u obje momčadi fali stub odbrane (Splitu Križanac, a u Domžalama nisam zapamtio ime).
Ostale sam igr'ona kvotu i renome.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Odigrao sam
Kubot - Crugnola , i na livescore pise Walkover
Sta to znaci ?
Sta to znaci ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
prosao listic, nisam ga stigao ranije postaviti
Paraguay - Venecuela zg 1
Sarajevo - Orebro 1
Sheriff - Zeljeznicar X2
kvota: 8,45 uplata: 5 KM dobitak: 42,25
Paraguay - Venecuela zg 1
Sarajevo - Orebro 1
Sheriff - Zeljeznicar X2
kvota: 8,45 uplata: 5 KM dobitak: 42,25
Predaja. Kvota 1Bosnier je napisao/la:Odigrao sam
Sta to znaci ?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Evo cekam Devvarmana za 260 KM , ebem ti kisu !!!
Ima li dobitaka kod vas danas...?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Jarane zelim ti svu srecu ovog svijeta,al Somodev Devv je igrac kao vrijeme na Wimledonu,cas sunce cas kisa,strasno promjenjiv,nadam se da ce ovaj put imat svoj dan,odnosno nocBosnier je napisao/la:Evo cekam Devvarmana za 260 KM , ebem ti kisu !!!

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Ojj sad sam se uplasio valjda nece ispustiti prednost 6:1 3:1 i jos ima servis ja mislim, svejedno hvala Buraz !kelner je napisao/la:Jarane zelim ti svu srecu ovog svijeta,al Somodev Devv je igrac kao vrijeme na Wimledonu,cas sunce cas kisa,strasno promjenjiv,nadam se da ce ovaj put imat svoj dan,odnosno nocBosnier je napisao/la:Evo cekam Devvarmana za 260 KM , ebem ti kisu !!!
Nisam vidio da je krenuo zestoko,mislio sam da treba poceti mec,ovo je odlicna prednost,medjutim,ova kisa bi ga mogla malo izbaciti iz ritma,ali nece,nije Ito neka prijetnja,vidi se da je Som ozbiljno shvatio mec i ako znas racunati,racunaj da si dobioBosnier je napisao/la:Ojj sad sam se uplasio valjda nece ispustiti prednost 6:1 3:1 i jos ima servis ja mislim, svejedno hvala Buraz !kelner je napisao/la:Jarane zelim ti svu srecu ovog svijeta,al Somodev Devv je igrac kao vrijeme na Wimledonu,cas sunce cas kisa,strasno promjenjiv,nadam se da ce ovaj put imat svoj dan,odnosno nocBosnier je napisao/la:Evo cekam Devvarmana za 260 KM , ebem ti kisu !!!

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Samo ne treba se prerano radovati ;D
Zna li neko zasto nemogu da ulozim vise od 10 km na premier kladjenje ? Danas sam pokusao da uplatim 30 Km a kvota je bila 10, nikako nisam uspio , pa sam onda 3 listica po 10 km uplatio
Zna li neko zasto nemogu da ulozim vise od 10 km na premier kladjenje ? Danas sam pokusao da uplatim 30 Km a kvota je bila 10, nikako nisam uspio , pa sam onda 3 listica po 10 km uplatio

A sto volim ovaj tenis 

Bosnier-Svaka cast...I mene je tenis popravio malo,u 3 dana 30 maraka digo,bilo na racunu 20,sad imam 50,al sve po 1 par igram,sto sinoc nee stavi sve na Sarajevo,jesam ovca,ja samo stavio 5 maraka 

poznavaoci tenisa šta mislite za par Muller G. - Anderson K. 2 ?
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
@Bosnier
Svaka cast .
Anderson - Muller 1
Youzhny - Cilic 1
Monfils - Simon over 9.5 gemova 1 set
Rezai - Pervak 2
6.27 na 3 km 18.84 km
Svaka cast .
Anderson - Muller 1
Youzhny - Cilic 1
Rezai - Pervak 2
6.27 na 3 km 18.84 km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:@Bosnier
Svaka cast .
Anderson - Muller 1
Youzhny - Cilic 1
Rezai - Pervak 2
6.27 na 3 km 18.84 km
Treba izdvojiti Pervak , mislim da je poklon kvota , vidjecemo

Anderson je u puno boljoj formi , mislim da ce ga lagano uzeti, izbacio je holandjane u davis skoro sam , ja sam preskocio taj par...deno_TM87 je napisao/la:poznavaoci tenisa šta mislite za par Muller G. - Anderson K. 2 ?
Evo jedan ticket danas , cisto da pratim

Mog'o si se vala zaletit i napisat koji par jucer, cisto da se ispostuje naziv topica... A sad se zaleti i zovni rundu raji!Bosnier je napisao/la:A sto volim ovaj tenis

''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
Evo jednogMulder je napisao/la:Mog'o si se vala zaletit i napisat koji par jucer, cisto da se ispostuje naziv topica... A sad se zaleti i zovni rundu raji!Bosnier je napisao/la:A sto volim ovaj tenis

Ko sta pije ?

Ne svidja mi se ponuda,danas odmaram...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.