FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Sirenje
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sirenje » 21 jul 2011, 22:32

Odigrali ko Inter prosle godine protiv barce u CL, sta reci strasno :D
al kad karic pade u onoj zadnjoj minuti ja vec zamisljam onu sliku kad je petric branio za basel i skinuo penal, ssamo je meni u mislila svraka bio na golu :mrgreen:

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 21 jul 2011, 22:33

Cestitke iz Banovica na prolazu...puno srece protiv **** u sljedecoj rundi takmičenja....

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 21 jul 2011, 22:33

samo 1 pitanje xd koliki nam je sada koeficijent? :P

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 21 jul 2011, 22:35

Svaka cast momcima stvarno kapa do poda..
Uz Borac smo dobili najtezeg protivnika i skoro niko nam nije davao sanse,a mi smo pokazali snagu i kvalitet,te zasluzeno idemo dalje.

Makabi je bolji od Serifa,ali nije nepobjediv.Gledao sam prvo poluvrijeme Hazar-Makabi i domacin je bio puno bolji uz tri cista zicera.U prvom mecu su postigli vise sretne nego spretne golove tako da su se poprilicno namucili sa Hazarom.Utakmice Borca prikazuju da nisu bauk.Prosle sezone su zaostajali i 20 bodova za Haifom i neugodnim Hapoelom :mrgreen: tu sezonu su zavrsili s juniorima,al' tek nakon sto su sve sanse izgubili za prva dva mjesta.Kvalitete Hapoela sigurno nisu ;)

Medunjanin i Kolauti su prve zvijezda posebno Haris koji igra u zivotnoj formi.Odbrana im nije nesto puno su grijesili po onome sto sam ja vidio protiv Hazara.

Jesu nas opet kuglice pogledale to je cudo.Gledam sad Alesund prosao uvijek pozeljni skandinavci,Gomel isto tako tanak,al' eto i da nismo bili nosioci ne bi mogli ici na gore :o

SAMO HRABRO I PONOSNO pa sta bude mi smo svoje vec uradili.

Naprijed PLAVI!
AMAR OSIM!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 21 jul 2011, 22:36

rossoner je napisao/la:Iz rubrike "Da li ste znali ?":

Na ovom stadionu je Željezničar prošle godine doživio težak poraz od 5:0. Ove godine smo ponovo voljom žrijeba pozvani da mu budemo gosti a on naš domaćin. Isti stadion koriste Maccabi Tel-Aviv i Hapoel Tel-Aviv. To je taj gradski stadion na kojem ćemo ako Bog da osvetiti prošlogodišnji poraz.
Željo vs Bloomfield Stadium - REVANŠ ! :mrgreen:
Ma ima jos do tog, ova tekma na Kosevu ce biti kljucna, sve sto napravimo za tih 90 minuta u vjerovatno paklenoj atmosferi napravili smo. ici u Izrael i nedaj Boze ganjati rezultati je nemoguca misija. Zato svi u napad 28.7.11 i nebo je uz Vas!
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 21 jul 2011, 22:36

amer_zeljoo je napisao/la:samo 1 pitanje xd koliki nam je sada koeficijent? :P
vjerovatno oko 3.7 ili 3.3, ne znam ni ja tacno.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 21 jul 2011, 22:38

**** macabi ako je medunjanin jedan od glavnih igrača,kad je izvlačenje za 4.pretkolo

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 21 jul 2011, 22:40

borac je dokazao da se moze igrat sa Izraelcima, a Maccabi TA je (barem mislim tako) najslabija od najjacih ekipa u ligi, ako smo mogli izbacit daleko favorizirani sheriff mozemo i ove jevreje izbacit uz malo srece, mislim da je osim dobro skontao kako izraelci igraju dosad, prvo prosle godine protiv hapoela a onda borac ove godine, uz malo srece idemo u play-offs

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 jul 2011, 22:41

Cestitke Zelji na prolazu dalje i na solidnoj izvedbi u Izraelu. Zaista vec duze vrijeme nisam vidio jednu ekipu koja je takticki odigrala ovako dobro. Steta samo sto niste uspjeli da postignete pogodak, onaj udarac Zebe :?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 21 jul 2011, 22:41

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CJELI !!!
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 21 jul 2011, 22:42

Momci su premasili moja ocekivanja, jos uvijek sam pod utiskom uhhhhh. Kako je lijepa vecer. Momci hvala vam jos jednom, a Maccabi...ma ko ih...nek bude sta bude, samo srce na teren.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 21 jul 2011, 22:43

nidi je napisao/la:**** macabi ako je medunjanin jedan od glavnih igrača,kad je izvlačenje za 4.pretkolo
to ko medunjanin nije igrac pa sam bi prosao nase ekipe , druze al nebitno cestitam i sretno .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 jul 2011, 22:44

kalimero je napisao/la:Svaka cast momcima stvarno kapa do poda..
Uz Borac smo dobili najtezeg protivnika i skoro niko nam nije davao sanse,a mi smo pokazali snagu i kvalitet,te zasluzeno idemo dalje.

Makabi je bolji od Serifa,ali nije nepobjediv.Gledao sam prvo poluvrijeme Hazar-Makabi i domacin je bio puno bolji uz tri cista zicera.U prvom mecu su postigli vise sretne nego spretne golove tako da su se poprilicno namucili sa Hazarom.Utakmice Borca prikazuju da nisu bauk.Prosle sezone su zaostajali i 20 bodova za Haifom i neugodnim Hapoelom :mrgreen: tu sezonu su zavrsili s juniorima,al' tek nakon sto su sve sanse izgubili za prva dva mjesta.Kvalitete Hapoela sigurno nisu ;)

Medunjanin i Kolauti su prve zvijezda posebno Haris koji igra u zivotnoj formi.Odbrana im nije nesto puno su grijesili po onome sto sam ja vidio protiv Hazara.

Jesu nas opet kuglice pogledale to je cudo.Gledam sad Alesund prosao uvijek pozeljni skandinavci,Gomel isto tako tanak,al' eto i da nismo bili nosioci ne bi mogli ici na gore :o

SAMO HRABRO I PONOSNO pa sta bude mi smo svoje vec uradili.

Naprijed PLAVI!
Čim kod njih igra Medunjanin, to znači da ne igraju onako ekplozivno i brzo kao Hapoel... To mi prvo pada u oči.
Što se tiče Šerifa, oni igraju Žalosno...

Realno mi se dooobro trebamo pripremiti za Maccabi, moramo dooobro da poradimo na samopouzdanju, a Karića trebaju podržati navijači, jer je očito da čovjek ima želju za dokazivanjem i plaši se greške...(teško je stati među stative poslije Šehića).

Volio bih kad bi neko zamijenio u prvoj postavi onog Vasilića, jer je danas Konjevićima dodo lopti hejbet, samo sreća što oni nisu znali da iskoriste... Maccabi takve greške kažnjava, očit primjer nam je sinoć prezentirala istoimena ekipa iz Haife, koja je iz dvije kardinalne greške odbrane zabila dva Glupa gola Borcu.

Ali najbitnije od svega je s moodima izać na teren i nedat da se otegnu... :mrgreen:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 21 jul 2011, 22:44

tm8782 je napisao/la:Momci su premasili moja ocekivanja, jos uvijek sam pod utiskom uhhhhh. Kako je lijepa vecer. Momci hvala vam jos jednom, a Maccabi...ma ko ih...nek bude sta bude, samo srce na teren.
DOBIJAMO MAKABIJA I ONDA NEKO IZ LIGE PETICE :D
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 21 jul 2011, 22:44

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

sa ovakvim pristupom makabi pada 8-) 8-) 8-) 8-)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 21 jul 2011, 22:51

4 minute sudijske su me infarkta mogla koštati.Izbacili smo prejak tim.Bravo momciiiiii.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 jul 2011, 22:53

Cestitke Zelji na plasmanu u slijedece kolo! Svaka cast za odlicno odigranu utakmicu!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sirenje
Kontakt:

Post Postao/la Sirenje » 21 jul 2011, 22:54

Kad je trece pretkolo?

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 21 jul 2011, 22:55

Sirenje je napisao/la:Kad je trece pretkolo?
28.7 i 11.8
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

EDO MAN
Kontakt:

Post Postao/la EDO MAN » 21 jul 2011, 22:56

sve cestitke zelji i sarajevu a ynalio ko koliki nam je sad koeficijent i imal se gdje pogleda a trayim na na uefinoj stranici al nema nista

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.