FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Cestitam i jednoj i drugoj ekipi iz Sarajeva ! Svaka cast,daleko dogurale 

"ZA OVAJ GRAD UMRIJETI NIJE GRIJEH"
JEDNA JEDINA BIH,MOJ GRAD SARAJEVO,FK ZELJEZNICAR I FK SARAJEVO DVA NAJVECA I NAJUSPJESNIJA BH-a KLUBA(ne potcjenjujem i ne omalozavam druge klubove naprotiv sve postujem) U TRECEM PREDKOLU LIGE EVROPE NESTO NAJLJEPSE STO SE MOGLO DOGODITI,SLAVI NAJLJEPSI I NAJDRAZI GRADE.I ZA KRAJ ZELJO I SARAJEVO SU VANZEMALJCI U PRAVOM SMISLU RIJECI,PROCI KLUBOVE KOJI SU ONAKO ORGANIZOVANI I BOGATI U ODNOSU NA NAS KOJI JEDVA ZIVOTARIMO JE USPJEH ZA KOJI SE MOZE RECI SAMO SVAKA CAST I HVALA IM STO SU NAVIJACIMA I JEDNOG I DRUGOG KLUBA PRIREDILI RADOST.
JEDNA JEDINA BIH,MOJ GRAD SARAJEVO,FK ZELJEZNICAR I FK SARAJEVO DVA NAJVECA I NAJUSPJESNIJA BH-a KLUBA(ne potcjenjujem i ne omalozavam druge klubove naprotiv sve postujem) U TRECEM PREDKOLU LIGE EVROPE NESTO NAJLJEPSE STO SE MOGLO DOGODITI,SLAVI NAJLJEPSI I NAJDRAZI GRADE.I ZA KRAJ ZELJO I SARAJEVO SU VANZEMALJCI U PRAVOM SMISLU RIJECI,PROCI KLUBOVE KOJI SU ONAKO ORGANIZOVANI I BOGATI U ODNOSU NA NAS KOJI JEDVA ZIVOTARIMO JE USPJEH ZA KOJI SE MOZE RECI SAMO SVAKA CAST I HVALA IM STO SU NAVIJACIMA I JEDNOG I DRUGOG KLUBA PRIREDILI RADOST.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Dobivaju li se ikakve pare za prolaske u sljedeca pretkola?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- nookey
- Kontakt:
Dino hahahahahaha123456 je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Eto vam kamp, 'ebo vas kamp...![]()
![]()
![]()
Joj Kralja.![]()
![]()
![]()
![]()

I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Amar Osim
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
90000 eura za prolaz pretkola.afa97 je napisao/la:Dobivaju li se ikakve pare za prolaske u sljedeca pretkola?
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Zadnjih 10 min. oblijevao me je hladan znoj. Još ne skontah da li Karić "glumi" ili je fakat raspalio nogom.
Sretan sam naravno kao i svaki navijač Želje ali moram malkice, malkice kritikovati Bešliju i Smajića ... I Svraku. Pokušao sam sebi odgovoriti šta su oni večeras igrali,
ali neću i ne želim kvariti slavlje.
Sada je vrijeme naplatiti dugove koje imamo sa Ć.i.f.u.t.i.m.a !!!
Vasilić , Bogičević, Marković, pa donekle Nyema
Sretan sam naravno kao i svaki navijač Želje ali moram malkice, malkice kritikovati Bešliju i Smajića ... I Svraku. Pokušao sam sebi odgovoriti šta su oni večeras igrali,

Sada je vrijeme naplatiti dugove koje imamo sa Ć.i.f.u.t.i.m.a !!!
Vasilić , Bogičević, Marković, pa donekle Nyema

Sva 3 pretkola pa 90000€ ili za svako po 90000€Grdan je napisao/la:90000 eura za prolaz pretkola.afa97 je napisao/la:Dobivaju li se ikakve pare za prolaske u sljedeca pretkola?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Cestitke na pobjedi,ali niste nista napravili ako ne razbijete jevreje!Za osvetu. 

Zadnja izmjena: jubitubi, dana/u 21 jul 2011, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
I mene onaj Karic prepade *ebote
Ali eto nastavio je! A najbolji po meni je bio zeba, imao je dosta akcija oduzetih lopti tacnih pasova ... Beslija je dobar bio u prvom poluvremenu ali vidi se da ne moze! Ali eto netreba kritikovati nego treba slaviti 

Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Bogicevic najjaci stoper u BiHPL!!! Nisu mogli prismrditi golu pokraj njega 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Veli trener Sherifa da su oni dominirali cijelu utakmicu...i da su stvorili mnogo prilika
Pa on ko da je gledao neku drugu utakmicu...
Imali jedan šut na gol i to mlohavi...

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
BRAVO ŽELJEZNIČAR!!!!!
Fino ja kažem,frajer pojma nema.AYAN je napisao/la:Veli trener Sherifa da su oni dominirali cijelu utakmicu...i da su stvorili mnogo prilika![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
-
- Kontakt:
hahahhaha bas takoAYAN je napisao/la:Veli trener Sherifa da su oni dominirali cijelu utakmicu...i da su stvorili mnogo prilika![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
1st qualifying round: €90,000afa97 je napisao/la:Dobivaju li se ikakve pare za prolaske u sljedeca pretkola?
2nd qualifying round: €90,000
3rd qualifying round: €90,000
Playoffs: €90,000
Group stage: €1,000,000
Group match victory: €140,000
Group match draw: €70,000
1st knock out round: €200,000
2nd knock out round: €300,000
Quarter-finals: €400,000
Semi-finals: €700,000
Losing Finalist: €2,000,000
Winning the Final: €3,000,000
ovo ti je fixno. Znaci za svaki prolaz u kvalifikacijama dobijas automatski 90 hiljada eura, plus po pobjedi, plus po nerijesenom rezultatu, i naravno tv prava i ulaznice.
kad udjes u grupnu fazu, automatski dobijas 640 hiljada eura, plus 60 hiljada bonus po svakoj utakmici, plus 140 hiljada eura, u slucaju pobjede, 70 u slucaju nerijesenog rezultata.
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 21 jul 2011, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Maccabi cuvaj se dolazi ŽELJO!
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Maccabi ima 3 internacionalca (Medunjanina, Senegalca i Argentinca). Zadnji put prvaci 2003.godine. Nisam ih gledao ali ukoliko igraju brz nogomet nemamo šansi.
FEDERER= KLOC
tanzla je napisao/la:Nyema izvodi kisni ples u svlacionici.![]()
Hahah koji je gigant psovao kamp, svaka mu dala!?
jesi to gled'o preksinoc "how i met your mother" pa ti Tedov kisni ples u glavi ostade ?!?!

..Siamo l'armata Rossonera..
Trenutno korisnika/ca: Anpa, brig, bvsic, Ferroviere1987 i 42 gosta.