FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
odakle je nermin haskic?
To je to !
PRAG DOLAZIMO - akobogda !
PRAG DOLAZIMO - akobogda !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Giallorossi
- Kontakt:
Usho je ,josh da zabijehurem je napisao/la:OCEKUJEMO DA HADZIC UDJE I ZABIJEGiallorossi je napisao/la:Koja dominacija nasih igracasamo napred bordobijeli

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Jaooo Obuce sta profula

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Svaka čast da se vasi ljudi dole malo bolje pozabave mogli bi imati klub kao Široki i bolji jer su Banovici mnogo veci ali eto sta je tu .neutralan__ je napisao/la:Mislim da bi Plišek trebao izbaciti Haskića da dobije zaslužene ovacije ! Ipak je zaslužio to.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- neutralan__
- Kontakt:
Jbg druže,nekada su se zabavljali,ali sada slabo.CoDe je napisao/la:Svaka čast da se vasi ljudi dole malo bolje pozabave mogli bi imati klub kao Široki i bolji jer su Banovici mnogo veci ali eto sta je tu .neutralan__ je napisao/la:Mislim da bi Plišek trebao izbaciti Haskića da dobije zaslužene ovacije ! Ipak je zaslužio to.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nista, rekoh da ocekujem upravo ovakvo nesto, sto je i sasvim realno po svemu vidjenom bilo i po rezultatima, renome-u ekipa, tako da, sve cestitke Sarajevu, svaka cast, odlicno odigrano, skidam kapu!
...Život za Široki...
Cestitam NAM 

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
E sad lijepo izadjete na Bascarsiju i slavite sa komsijama zajedno
Lijepo ce veceras u Sarajevu biti

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Svaka čast na prolazu, osvetite nas protiv Sparte 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nista, rekoh da ocekujem upravo ovakvo nesto, sto je i sasvim realno po svemu vidjenom bilo i po rezultatima, renome-u ekipa, tako da, sve cestitke Sarajevu, svaka cast, odlicno odigrano, skidam kapu!
...Život za Široki...
Svaka čast momci.Ponosni smo na vas.
Odlična igra.
VOLIM TE SARAJ'VO!

Odlična igra.
VOLIM TE SARAJ'VO!
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
cestitke komsije.
Ovo ni mi ni vi neznamo primiti gol u evropskim takmicenjima
Ovo ni mi ni vi neznamo primiti gol u evropskim takmicenjima

KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Cestitke iz Mostara,svaka cast !
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- neutralan__
- Kontakt:
Čestitke za prolaz.Nadam se da će te dogurati što dalje.
Kakva je ovo noć za BH-a fudbal.Vjerujem da će sada biti veliko slavlje u Sarajevu.
Kakva je ovo noć za BH-a fudbal.Vjerujem da će sada biti veliko slavlje u Sarajevu.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
- Kontakt:
Sve čestitke
trebo je moj drugar Ake (suljic) još zabit... al svejedno, da se razumijemo navijam za Želju 

je li ravno ovo? je li ravno?
Cestitke, igra za 11, a navijanje 11.5! 

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Čestitke za FK Sarajevo za prolazu u 3. pretkolo Europa League. Odlična partija, nadigrali ste Orebro u svakom segmentu fudbalske igre i zasluženo slavili. Pozitivno su me iznenadili Haskić, Torlak i Hamzić. Sada slijedi Sparta, niti malo bezazlen protivnik. Jedina prednost (ako se to može tako nazvati) je to što Jirži Plišek dobro poznaje navedeni klub. 
@TKC, Nermin Haskić je bivši igrač banovićke Budućnosti, bio je i najbolji strijelac Prve lige Federacije. Izuzetno dobar napadač koji često postiže golove. Prošle godine je bio blizu transfera u Rusiji (Krilja Sovetov).

@TKC, Nermin Haskić je bivši igrač banovićke Budućnosti, bio je i najbolji strijelac Prve lige Federacije. Izuzetno dobar napadač koji često postiže golove. Prošle godine je bio blizu transfera u Rusiji (Krilja Sovetov).

kolikvo je gledalica bilo na stadionu?,
- kuman_@mel
- Kontakt:
cestitke iz banovica samo naprijed sarajevo,samo naprijed haskicu

Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Burberry46, ErosViverosViv, fera, Lavcina, riki46 i 40 gostiju.