Ponuda traje jos, ajde da malo odmjerimo snageBlanco je napisao/la:Ovako ima li dobrovoljaca Culesa koji znaju igrati hax posto mislimo (Madridiste) igrati dvobooj protiv vas u haxu
4 igraca trebaju (3+1) ,
i utakmice se snimaju !
ali da su ovdje forumasi ne da mi dovodite svoju rodbinu rođake da igraju
Ovo je ekipa Reala: RM|Portillo|,RM|Nail for Real| ,RM|siempreblancos| i RM|Blanco| ( ja )
pa sad ima li voljnih navijaca Barcelone koji znaju igrati ovo dobro da odigramo dvoboj mozda veceras![]()
Pozzz javite preko PP ili ovdje
haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: haxball
Hala Madrid !
evo mogu ja ?Blanco je napisao/la:Ponuda traje jos, ajde da malo odmjerimo snageBlanco je napisao/la:Ovako ima li dobrovoljaca Culesa koji znaju igrati hax posto mislimo (Madridiste) igrati dvobooj protiv vas u haxu
4 igraca trebaju (3+1) ,
i utakmice se snimaju !
Ovo je ekipa Reala: RM|Portillo|,RM|Nail for Real| ,RM|siempreblancos| i RM|Blanco| ( ja )
pa sad ima li voljnih navijaca Barcelone koji znaju igrati ovo dobro da odigramo dvoboj mozda veceras![]()
Pa mi smo mislili da se nađu navijaci Barce da odigramo mec Barca vs Realvm22 je napisao/la:evo mogu ja ?Blanco je napisao/la:Ponuda traje jos, ajde da malo odmjerimo snageBlanco je napisao/la:Ovako ima li dobrovoljaca Culesa koji znaju igrati hax posto mislimo (Madridiste) igrati dvobooj protiv vas u haxu
4 igraca trebaju (3+1) ,
i utakmice se snimaju !
Hala Madrid !
jbg vidis da nema niko
Za razliku od ovih navijačica Reala, navijači/simpatizeri Barce su odrasli forumaši, ne zanimaju ih ove nekakve igrice tipa haxball, Super Mario itd itd ... kad napunite 18, skontat' ćete 
Eh jesi smijesan , evo nasmijat cu semandraX je napisao/la:Za razliku od ovih navijačica Reala, navijači/simpatizeri Barce su odrasli forumaši, ne zanimaju ih ove nekakve igrice tipa haxball, Super Mario itd itd ... kad napunite 18, skontat' ćete
Hala Madrid !
- KB-TM87
- Kontakt:
Drugovi igral ko, da razbacimo neki turnir 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Nova liga za haxball. Igra se 1 vs 1. Liga je napravljena danas i cim skupimo jos nekoliko clanova poinjemo s ligom.
REGISTRUJTE SE SVI ZAINTERSOVANI
- Sexmachineboy
- Kontakt:
1 vs 1 je obično njesra.vm22 je napisao/la:Nova liga za haxball. Igra se 1 vs 1. Liga je napravljena danas i cim skupimo jos nekoliko clanova poinjemo s ligom.
Daj nam 2 vs 2.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Evo Smb i ja u tandemu
mada nisam igrao ne pamtim, jučer sam ušao bio u neku sobu ali nisam igrao.....
ma bit ce i to stranica se jos uredjujeSexmachineboy je napisao/la:1 vs 1 je obično njesra.vm22 je napisao/la:Nova liga za haxball. Igra se 1 vs 1. Liga je napravljena danas i cim skupimo jos nekoliko clanova poinjemo s ligom.
REGISTRUJTE SE SVI ZAINTERSOVANI![]()
Daj nam 2 vs 2.
Moj nick je Agger mozda me neki i znate
Zadnja izmjena: vm22, dana/u 21 jul 2011, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ne igram ni ja, nisam već 10 dana.. ali bih mogao početi, ako se šta organizuje.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Evo Smb i ja u tandemumada nisam igrao ne pamtim, jučer sam ušao bio u neku sobu ali nisam igrao.....
Dobar tandem.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- fikretandelija
- Kontakt:
I ja igram ovu igru, pa kad vi pocnete mogu i ja sa vama ! 
Ajde, hoću ja.reds je napisao/la:Nismo odavno,hoće li neko koju da odigramo ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE
http://www.haxball.com/?roomid=33190389 ... 61edc3f56e" onclick="window.open(this.href);return false;Han!$;Lfc je napisao/la:Ajde, hoću ja.reds je napisao/la:Nismo odavno,hoće li neko koju da odigramo ?Pravi sobu.
FK Pjetlovi
- the scouser
- Kontakt:
Bio je nea'kav debil Neuville organizvao turnir pa je nestaoKB-TM87 je napisao/la:Drugovi igral ko, da razbacimo neki turnir
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Pa nije se trebalo ni igrati kad se znao pobjednik.the scouser je napisao/la:Bio je nea'kav debil Neuville organizvao turnir pa je nestaoKB-TM87 je napisao/la:Drugovi igral ko, da razbacimo neki turnir
FK Pjetlovi
joj ovog redsa...ccc samo se hvali...a pojma nema. 
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.