AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Boateng_27
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Boateng_27 » 21 jul 2011, 08:51

a ovdje fazon žvaka xD igra PS 1, žvače žvaku i i daje intrvju :mrgreen: ko pravi Bošnjo

[youtube][/youtube]
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 21 jul 2011, 09:00

Brojevi za 2011/2012

1 Marco Amelia
Taye Taiwo 2
Mark van Bommel 4
Philippe Mexes 5
Alexandre Pato 7
8 Gennaro Gattuso
9 Filippo Inzaghi
Clarence Seedorf 10
Zlatan Ibrahimovic 11
13 Alessandro Nesta
Mathieu Flamini 16
Massimo Oddo 17
19 Gianluca Zambrotta
20 Ignazio Abate
Massimo Ambrosini 23
25 Daniele Bonera
Kevin-Prince Boateng 27
Urby Emanuelson 28
30 Flavio Roma
32 Christian Abbiati
Thiago Silva 33
Alberto Paloschi 43
De Mattia Sciglio 52
Ricardo Ferreria 55
Marco Fossati 56
Matthias Valoti 57
Comi Gianmario 58
Robinho 70
Mario Yepes 76
77 Luca Antonini
Stephan El Shaarawy 92
Antonio Cassano 99

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 21 jul 2011, 19:31

U vezi Fabregasa
Raiola je rekao da bi mogao zatvoriti posao na 35 milijuna eura biti plaćeni u 4 rate. Igrač je spreman za ugovor za 7 milijuna po sezoni za 5 godina. Berlusconi želi predstaviti u velikom stilu 21. kolovoza u trofej posvetio svom ocu.

Kopirano sa MilanNews

ovo je meni smijesno, ali eto nek skupim jedan post nisam dugo pisao
-RIVALDO-

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 21 jul 2011, 19:36

Ma sumnjivi su do Boga ...

Ganso,Hamsik,Pastore,Schweinsteiger,Montolivo,Fabregas ... sve neki "kreativci" a na kraju će nam doć najlošiji prosudite sami ko ...

Mada ima još vremena, s Ćelavcima se nikad nezna

"Želim samo Milan i čekat ću zbog njega ako treba !"

Ganso svjestan da je loše igrao na Copa Americi sad nam se sam nudi jer vjeruje da se naššim čelnicima nije dopao :roll:
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ve-despite" onclick="window.open(this.href);return false;

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 21 jul 2011, 19:48

u vezi fabregasa... zaista ne vjerujem da će ga dovesti berlu, negdje pročitah danas da bi on trebao biti oficijelno igrač barce do kraja sedmice. barca ga želi, on želi barcu, španci imaju para to wenger itekako dobro zna samo želi iscijediti još pokoji miliončić, za mene je to gotov deal. ja bi se okrenuo gansu, jes da nije dobro odigrao coppu ali nije ni pato ni silva kao ni ostatak brazisilske repke a to ne znači da je on loš igrač, dapače radi se o velikom talentu. međutim idealna kombinacija imho hamsik+ganso ali kako stvari stoje bit ce to ganso+montolivo.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 jul 2011, 20:14

Ja nikako ne vjerujem u mogućnost dovođenja Fabregasa. Nebitno koliko Milan bio velik klub i koliko novca imao, ovo je nemoguća misija (ne brinite, nisam zaboravio da imate Galliani-ja :mrgreen: ).

Za Cesca postoje samo dvije opcije:
1. Ostanak u Arsenalu
2. Odlazak u Barcelonu

Nije sve u tome da Arsenal prihvati ponudu Milana; pita se poslije i igrač koji može odbiti uslove koje mu budući klub želi ponuditi. Dakako, on bi bio veliko pojačanje za vas (sjetimo se kako je samo sa svojih 17-18 godina uništio vezni red Juventusa), no želje i realnost su dvije različite stvari.

@Baresi, izbrisah fotku jer je promovisanje vu*ajlije zabranjeno na ss.ba (da ne bi bilo zabune). :oops:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 21 jul 2011, 20:31

jedino da wenger 'poludi' i odluči da ga ne da barci ni za kakve pare jer vjerujem da mu je dosta vrbovanja od strane katalonaca i da sama barca odustane od ucjena, tada bi bilo jasno da fabregas mora iz londona jer nema povratka tada bi se imo mogao desiti taj deal, s time da milan u međuvremenu ne dovede tog famoznog mr. x-a. dakle puno je tu varijabli koje se moraju poklopiti da bi se ovo desilo, ali fudbal je to dešavale su se i mnogo čudnije stvari 8-)

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 21 jul 2011, 20:46

senad_flamin je napisao/la:U vezi Fabregasa
Raiola je rekao da bi mogao zatvoriti posao na 35 milijuna eura biti plaćeni u 4 rate. Igrač je spreman za ugovor za 7 milijuna po sezoni za 5 godina. Berlusconi želi predstaviti u velikom stilu 21. kolovoza u trofej posvetio svom ocu.

Kopirano sa MilanNews

ovo je meni smijesno, ali eto nek skupim jedan post nisam dugo pisao
Je l' to prevedeno s Google Translate? :mrgreen: :mrgreen:

Fabregas bi leg'o Milanu kao kec na desetku, no malo je vjerovatno da će isti igrač obući Milanov dres u ovom prelaznom roku. Za njega postoji mogućnost ostanka u Arsenalu (koja je sve više evidentna) ili mogući povratak u matični klub - Barcelonu. Dobro reče gradonačelnik mjesta u kojem je Cesc rođen: "Arsenal ga je kidnapovao odvevši ga u London, gdje ovog trenutka živi u zatočeništvu".

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 21 jul 2011, 21:35

:lol: pa vi još ne shvatate ko je zlatna kravata. Dakle šansi ima itekako za Cesca. Prvo Montolivo je riješena stvar.
Drugo ko je vjerovao prošle godine da će doći Ibra(godinu poslije što su dali 40 milja+etoa)i Robinjo????
Ja sam 80% siguran da nam eto Cesca. Barsa je upravo izkeširala 35,40 milja za sancheza, igrača koji im treba, tako da su minimalne šanse da još daju 40 milja za fabru. Da ne kažem da nema garantovano mjesto u prvih 11. Tek za 2,3 godine kada xavi zađe u 34,35 onda bi mogao dobiti šansu. Da sjedi na klupi?? No chance.

Ko je od vas na acmilan online forumima? Imal ovdje lika "forzamilan" sa hwbase :D :D ? Baresi da nisi ti?

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 21 jul 2011, 21:38

da to sam ja :)

i na acmilan online od 2001, registrovan od 2003 samir10. 8-)
samo sam tamo uzeo godišnji jer dok traje prelazni rok nema ništa pametno tamo.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 21 jul 2011, 21:48

Hahahahha kunem se da sam znao da si ti obojica. LOL kako zvuči, gilla-hb, Irfan na aco samo sam slabo aktivan, izčitam postove i zdravo. DRago mi je u svakom slučaju. Ako imaš face profil send na PP kao i svi ostali.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 22 jul 2011, 09:30

Berlusconi pripremio novac za Fabregasa,Raiola i Galliani krecu u akciju !

Unatoc tome sto su iz Milana dugo negirali moguci transfer Ceska Fabregasa u svoje redove sada se prica potpuno okrenula.Celnici kluba na celu sa Adrianom Gallianijem i vlasnikom Silviom Berluconijem su krajem sezone najavili jedno veliko pojacanje tokom ljeta,a taj zagonetni igrac je postao poznat pod nazivom "Mister X".Juce je Galliani u jednom intervjuu novinarima rekao kako su nasli igraca sredine terena na cijem ce transferu raditi do kraja prelaznog roka,ali je takodje dodao i da u njegov dolazak nije siguran.Kako izvjestavaju italijanski mediji Galliani je zajedno sa Raiolom dogovarao veliki posao koji je u ponedjeljak navece dobio zeleno svjetlo od strane predsjednika Berlusconija.Naime i pored kazne koja je izrecena njegovoj firmi "Fininvest" predsjednik se izgleda odlucio na potrosnju pa je Raioli dao zadatak da tokom narednih mjesec dana na "San Siro" dovede,ni manje ni vise nego Ceska Fabregasa.Fabregas je najveca zelja navijaca kluba,a to su pokazali i tokom pocetka priprema u Milanellu kada su istakli mnoge transparente preko kojih su pozvali upravu kluba da dovede Spanca na San Siro.Raiola je naime rekao kako bi posao sa Arsenalom mogao zakljuciti uz cifru od 35 miliona eura koje bi Milan isplatio u 4 rate.Igrac bi potpisao ugovor na 5 godina,a tokom tih pet godina u Milanu bi primao 7 miliona eura godisnje.Jedino bi vise od njega primao Zlatan Ibrahimovic.Berlusconi takodje ima veliku zelju da pojacanje predstavi 21.avgusta na mecu izmedju Milana i Juventusa koji se igra u okviru "Trofeo Berlusconi" turnira.Galliani sada ima sve potrebne uslove za pocetak zahtjevnih pregovora tokom kojih prvo mora izbaciti iz trke Barcelonu,a zatim ubijediti celnike Arsenala da puste svog kapitena i najboljeg igraca.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 23 jul 2011, 00:03

kad vec necete vi, moram ja postavljati :D

slika

Djokovic posjetio Milanello
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 23 jul 2011, 00:07

Puma je napisao/la:kad vec necete vi, moram ja postavljati :D

slika

Djokovic posjetio Milanello

Hvala lijepo.
Fenomenalna slika.

P.S Ne vjerujem dolazak Fabregasa, ali ukoliko tu uspiju isposlovat, onda im stvarno svaka čast !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 23 jul 2011, 00:58

Posto sam veceras prilicno raspolozen, evo jos jedna :D

slika

inace, gledao sam malo i citao o toj njegovoj posjeti, i cini se da je izuzetno dobar prijatelj sa Ibrom, za kojeg je izjavio da mu je idol

tako da ocekujem Ibru na nekom Novakovom mecu uskoro

bez obzira na ovu simpatiju prema crveno-crnima, on mi je i dalje jedan od omiljenih tenisera :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 23 jul 2011, 11:04

Evo i za komsije jedna, Inno Milan :mrgreen:
[youtube][/youtube]
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 23 jul 2011, 11:22

Ma Nole je uvijek bio King 8-)

Galliani potvrdio da će doći još 2 igrača tj. Mister X i Mister Y

Mister Y - je Montolivo ... tu nema Rasprave
Mister X - je igrač kojeg je Allegri opisao kao igrača koji je na razini Pirla ... tako da su u opticaju 4-5 igrača Pastore,Fabregas,Schweini,Ganso,Hamsik ...

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 jul 2011, 17:41

ebo ga x i y nikad nisam volio jednačine sa 2 nepoznate :lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 jul 2011, 22:50

Jel ovo stvarno Milan nadomak Fabregasa ili su ovi sa acmilan-online-a poludeli. A @baresi#6 :?:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 jul 2011, 23:16

nezz ništa odo provjeriti pa javim.

EDIT: ništa, standardna naklapanja. vjerovatno će fabregas u barcu a navodno je milan već potpisao mr. x uglavnom standardna gallianijevo mazanje očiju 8-)

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Biscione, celikmilan, enzo777, jasmin10, koraj, meho-medo i 14 gostiju.