Zar nisu zabranjene ?reptile je napisao/la:**** im one vuvuzele sve redom

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zar nisu zabranjene ?reptile je napisao/la:**** im one vuvuzele sve redom
Uvjeri se sam putem: http://lsh.lshunter.tv/index.php?option ... yout=popup" onclick="window.open(this.href);return false;ragazzidelsud1987 je napisao/la:Zar nisu zabranjene ?reptile je napisao/la:**** im one vuvuzele sve redom
Premalo je pasova prema njemu bilo da bi se moglo reci kako prima lopte i kako se gradi ali ono sto je za pohvale je da momak obavlja i svoje odbrambene zadatke dosta dobro.Cisto sumnjam da cemo u skorijoj buducnosti imati napadaca koji se gradi kao Lazo i postize isti broj golova po sezoniSeyo_TM je napisao/la:ne pricamo o karicu nego o adilovicu...Virtu4l je napisao/la:Ma ne griješi, malo je nesiguran, ali oni u svojoj glavi imaju predrasude. Sjećaš se da ni Šehić nije valjao...malta071 je napisao/la:Hajde molim te prosvijetli me.Sta grijesi momak?
Za sada je pokazao da je lazo genije u primanju i gradjenju lopte...al **** ga, navikli smo da nam spicevi ne daju golove...
Da, moram dodati i to da je Karic odlican.Jimmy from the hood je napisao/la:Besliji dati da bude sportski direktor, zahvaliti mu se ...
Svraka guzio cijelu noc, ne m're da mrdne.
Ma ja pustam neke neartikulisane zvukove.nime_tm87 je napisao/la:nervozan sam ko nikad.
Šta da ti kažem, iscrpile nas moldavke pa malo svratiti na, inače veoma poznatu u svijetu, izraelsku kuhinju. Nadati se ako Bog da dobrom žrijebu u play offuTeaM87 je napisao/la:Joj ovaj komentator mi umrtvi utakmicu![]()
Usput.. Macabi igrao 0:0 protiv Khazar-a u gostima, znaci ako prodjemo kauboje igramo protiv Macabi-a
Trenutno korisnika/ca: JuzniVjetar1979, Kajkutenjoyer, WeekendOffender i 41 gost.