FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sretno Sarajlije!
p.s. jel sam čuo skandiranje Željo, Željo il mi se ucinilo?!
p.s. jel sam čuo skandiranje Željo, Željo il mi se ucinilo?!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Srecno pitari... dobro ste krenuli, tempo, dinamika, zelja, a i na tribinama je pakleno.
Bez lazne skromnosti, cifra na tribinama slicna onoj kada je Zeljo igrao protiv Serifa, ali kud i kamo ste vi raspolozeniji... Ambijnt je za sada za 10!
Bez lazne skromnosti, cifra na tribinama slicna onoj kada je Zeljo igrao protiv Serifa, ali kud i kamo ste vi raspolozeniji... Ambijnt je za sada za 10!
- Principatus
- Kontakt:
Stvarno ste jako krenuli, igraci vam lete po terenu. Mnogo uspjeha vam zelim.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Sretno Pitari - da Allah da pa da prodzete. Svako dobro - pozz iz Zenice
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Reklama Centrotransa za put u Prag vec ide..., znaci veceras je sigurica.
Bravo.
Koji smor Velid...

Koji smor Velid...

A joj sanse - daj zabijte jedan. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
prijatno ste iznenadili sarajlije..ova vecerasnja igra je za svaku pohvalu i iskreno zelim da pobijedite..
-PAJA Fan Club!!
Sarajevo igra odlično. Uzima lopte na protivičkoj polovici i to vrlo brzo.
JA VOLIM, VOLIM, VOLIM SAMO TEBE, I SAMO TEBI, TEBI DAJEM SVE, SA SJEVERA ĆEŠ ČUTI NAŠU PJESMU, SARAJEVO VOLIM TE

JA VOLIM, VOLIM, VOLIM SAMO TEBE, I SAMO TEBI, TEBI DAJEM SVE, SA SJEVERA ĆEŠ ČUTI NAŠU PJESMU, SARAJEVO VOLIM TE

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
-
- Kontakt:
Penal ! 
Hajmo komsije !!!

Hajmo komsije !!!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
Penaaaaaaaaaaaaaaaallllllll....
Suljić majstor. Ne mogu gledat.
Suljić majstor. Ne mogu gledat.

ne znam sta se buni,cist penal,ko mu je kriv sto nije dosao prije do lopteJimmy from the hood je napisao/la:Penal !
Hajmo komsije !!!
dragi obuca...
kako los sut...

kako los sut...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

-
- Kontakt:
E yebi se Obuca. 

Jimmy from the hood je lud.
samo idioti pucaju po pola gola...tj oni koji se plase i ne znaju gdje ce...TeaM87 je napisao/la:Jao jao
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], keli, perodeformero i 39 gostiju.