FK Vojvodina
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Vojvodina
Mislim da će UEFa imati posla, klasično namještena utakmica. Vaduz ide dalje, stvarno smješno.
FEDERER= KLOC
Zao mi je supica,naprimao se golova a ni kriv ni duzan. Namestili tekmu sto posto. Onoliko dilentantizma ne mogu drugacije da skontam...

-
- Kontakt:
Namesteno ne namesteno igraci su zasluzili batine za ovo sto su danas odigrali.
Kako god,i kod ovakvih blamaza moze da postoji pozitivna strana a ona ce uslediti u slucaju da ova uprava pokupi prnje i zauvek napusti Vojvodinu.
Kako god,i kod ovakvih blamaza moze da postoji pozitivna strana a ona ce uslediti u slucaju da ova uprava pokupi prnje i zauvek napusti Vojvodinu.
Kakva sramota,kakva blamaza,nemam reci,nisam gledao utakmicu i bas mi je drago ali ovo sto citam je tragicno.
E sada samo da pitam onoga lika sto me je napao kada sam rekao da Vosa ima luzerski mentalitet(ko je ono bio zaboravih nick),sto mi se sada ne javi,ili je ovo neka cista nesreca.
Od sada kada neko kaze Vosa favorit za titulu ima da ga momentalno posamaram.

E sada samo da pitam onoga lika sto me je napao kada sam rekao da Vosa ima luzerski mentalitet(ko je ono bio zaboravih nick),sto mi se sada ne javi,ili je ovo neka cista nesreca.

Od sada kada neko kaze Vosa favorit za titulu ima da ga momentalno posamaram.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil, ne radi se ni o kakvom mentalitetu, nego o tome da je utakmica ucigledno namjestena!
pogledaj samo golove, smijesno kako se sklanjaju i saginju...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
pogledaj samo golove, smijesno kako se sklanjaju i saginju...

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ne zelim da idem daleko da kazem da je namestena utakmica,nisam gledao pa ne mogu da sudim,golovi jesu smesni,komicni ali Vosa je dala gol pred kraj utakmice i onakvo slavlje,tesko da bi ga tako lako dala da je namesteno,mada opet kad vidim da je Vosa bila jedini par u online kladionicama koji je bio nedostupan svakako daje veliku sumnju.
Ipak postavlja se pitanje zasto je namesteno,da li je to pocetak kraja Vojvodine koji je krenuo od kraja prosle sezone i koji bi trebao da kuliminira kupovinom Sutjeske od strane Buturovica,ili je ovo ipak jedan vid protesta prema savezu zbog svega sto su uradili na kraju prosle sezone VOsi ostaje da vidimo u narednim danima.Ali ako je utakmica namestena neko ce sigurno da odgovara,ovo nece proci nekaznjeno.
Ipak postavlja se pitanje zasto je namesteno,da li je to pocetak kraja Vojvodine koji je krenuo od kraja prosle sezone i koji bi trebao da kuliminira kupovinom Sutjeske od strane Buturovica,ili je ovo ipak jedan vid protesta prema savezu zbog svega sto su uradili na kraju prosle sezone VOsi ostaje da vidimo u narednim danima.Ali ako je utakmica namestena neko ce sigurno da odgovara,ovo nece proci nekaznjeno.
ili su ovi u rangu sa zrinjskim ili je namjestaljka
uglavnom jadno
PS: koji djavo ova ekipa ima svoju temu
uglavnom jadno

PS: koji djavo ova ekipa ima svoju temu
treba nam jos igraca iz BiH
Pa vjerovatno zato sto Bati nije u interesu prosperitet Vojvodine, nego negov licni interes! Da mu jeste u interesu ovo prvo, ne bi smijenio Milinkovica, jer samo lud covjek moze otjerati ponajboljeg strucnjaka u zemlji i covjeka koji je od Voshe napravio ekipu koja se kidala sa Zvezdom i Partizanom!Devil je napisao/la:Ne zelim da idem daleko da kazem da je namestena utakmica,nisam gledao pa ne mogu da sudim,golovi jesu smesni,komicni ali Vosa je dala gol pred kraj utakmice i onakvo slavlje,tesko da bi ga tako lako dala da je namesteno,mada opet kad vidim da je Vosa bila jedini par u online kladionicama koji je bio nedostupan svakako daje veliku sumnju.
Njemu je izgleda bitno samo da ubire kesh od prodaje igraca (nesto poput Mamica, s tim da ovaj gori od zelje da Dinamo udje u LS) i da izbori evropu radi ovog sto se danas desilo, a ne da trosi pare (sto bi svakako bio trosak, put u Izrael)...
Dalje, ne znam ko da je trener, niko me ne moze ubijediti da ekipa koja je 2 puta dobila Partizan ne moze kuci bar remizirati sa poluamaterskom ekipom iz 2 svajcarske lige, a pri tome ih vec u gostima dobili 2-0...
ma daaaaj....

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovo je smjesno
. Namjestaljka 100%

-
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Ne zelim da idem daleko da kazem da je namestena utakmica,nisam gledao pa ne mogu da sudim,golovi jesu smesni,komicni ali Vosa je dala gol pred kraj utakmice i onakvo slavlje,tesko da bi ga tako lako dala da je namesteno,mada opet kad vidim da je Vosa bila jedini par u online kladionicama koji je bio nedostupan svakako daje veliku sumnju.
Svaki scenario je moguc.
Ama bas me nista ne bi iznenadilo.
Ako ce ova blamaza da donese promene onda neka se i desila,mada ce nas ovo pratiti godinama,jedino da naredne sezone u Evropi napravimo uspeh koji bi u potpunosti zasenio ovu bruku,no to je sada u domenu naucne fantastike.
Zelim da se sve razbistri i da svako ko je kriv bude i adekvatno kaznjen.
Ako je namestaljka, da se tacno sazna ko je od igraca pristao na neciste radnje(ucesce uprave se podrazumeva),a svakako bi u tom slucaju Mojsov bio najsumnjiviji.
Prosto ne mogu da verujem kako je reagovao kod drugog gola gostiju a i kod treceg gola nije adekvatno reagovao.
Kako god ovo ce se tesko zaboraviti i oprostiti.
jbt sta vam se dogodi,pa mi smo samljeli taj vaduz prije 2 god
veze nisu imali
veze nisu imali
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Citaj iznad malo...
- Megamon
- Kontakt:
Nervira me ovo sto ljudi ne znaju primiti muski poraz.Ljud vam uvalili tricu a vi sad placete k'o curice i vadite se na namjestaljku.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
Ja sam na ovom forumu prvi put video da neko spominje da je utakmica namestena,i to od strane onih koji nisu navijaci Vojvodine.Megamon je napisao/la:Nervira me ovo sto ljudi ne znaju primiti muski poraz.Ljud vam uvalili tricu a vi sad placete k'o curice i vadite se na namjestaljku.
Ja sam rekao da nezavisno od toga da li je utakmica namestena ili nije treba da radi metla i da krivci budu kaznjeni i oterani.
Vaduc je bio bolji protivnik u ovom dvomecu i zasluzeno je prosao,to je valjda svima jasno.
I kao sto sam rekao ovaj debakl ce imati svrhu jedino ako ocistimo klub od svih g****a,koje predvodi najvece **** medju njima Bata Kokain Kokain.
-
- Kontakt:
Danas zaseda upravni kluba.
ŽURNAL" :' " ", ¥ & & ", $ & ", " је, са " $ у $ ?, на ? $ $ ' 2006. $, " " о ?.$, % је " " " " ' је $ сазове " на & " $ $ његово ' ' & $.
Videcemo sta ce biti od ovoga,no meni je realnije da "neiznudjene" ostavke podnesu Pantelic i Ristovski.
Njih dvojica su sitne ribe i obicni poltroni i najlakse je njih dvojicu oterati,dok ce sve ostalo ostati isto.
To bi bilo obicno zamazivanje ociju no to ovog puta nece proci jer savrseno jasno ko je glavni krivac u celoj ovoj prici i mira nece biti dok taj krivac ne bude napustio klub.
ŽURNAL" :' " ", ¥ & & ", $ & ", " је, са " $ у $ ?, на ? $ $ ' 2006. $, " " о ?.$, % је " " " " ' је $ сазове " на & " $ $ његово ' ' & $.
Videcemo sta ce biti od ovoga,no meni je realnije da "neiznudjene" ostavke podnesu Pantelic i Ristovski.
Njih dvojica su sitne ribe i obicni poltroni i najlakse je njih dvojicu oterati,dok ce sve ostalo ostati isto.
To bi bilo obicno zamazivanje ociju no to ovog puta nece proci jer savrseno jasno ko je glavni krivac u celoj ovoj prici i mira nece biti dok taj krivac ne bude napustio klub.
-
- Kontakt:
http://www.****/s212847/Sport/Fudba ... sveta.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kao sto se i moglo da se prepostaviti,Vojvodinu vode (ne)ljudi koji nemaju ni obraza ni morala.
Sampioni sveta u demagogiji i lazima...
Kao sto se i moglo da se prepostaviti,Vojvodinu vode (ne)ljudi koji nemaju ni obraza ni morala.
Sampioni sveta u demagogiji i lazima...
-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Igraci su objasnili:Nije predsednik kriv!!!
Neka im je na cast!!!
Igraci su objasnili:Nije predsednik kriv!!!

Neka im je na cast!!!

Jao kako ono ide ona pesma "Smejem se a place mi se"....
Ko je procitao saopstenje FK Vojvodina povodom ispadanja iz EL osetice istu ovakvu situaciju kao i ja.
I onda neka mi neko kaze nesta za Lukiceva i Djuriceva saopstenja.
Ko je procitao saopstenje FK Vojvodina povodom ispadanja iz EL osetice istu ovakvu situaciju kao i ja.

Saopstenje ima veze sa svim i svacim, a ama bas nikakve sa ispadanjem od Vaduza... 

-
- Kontakt:
Spustili su se na pijacni nivo sto i nije cudno sa obzirom kakvi kolosalni idioti se nalaze na celu klubu.Devil je napisao/la:Jao kako ono ide ona pesma "Smejem se a place mi se"....
Ko je procitao saopstenje FK Vojvodina povodom ispadanja iz EL osetice istu ovakvu situaciju kao i ja.![]()
Zbog njih cemo izgubiti(ako vec dosad nismo) i ono malo postovanja sto su imali drugi prema nama...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.