Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 21 jul 2011, 14:43

Mata je igracina...

ma nama su svi van dometa, realno...i ovo sve na silu :roll: :mrgreen:

FORZA JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 jul 2011, 14:59

Vidal

pun pogodak, izuzetno polivalentan igrac, igra sve u vezi, a moze i u odbrani zadatke ispunjavati, kompletan igrac, trci, a zna i zabiti ima vrlo dobar sut

sve u svemu, vrlo dobar posao Juventusa
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 jul 2011, 15:26

Izgleda Mommo ode u Stoke, još samo treba proći ljekarske preglede...

A i jest za njega prava ekipa, sve krkan do krkana, niko ne zna šutnuti loptu fino :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 jul 2011, 15:45

Ko je ovaj Altro kojeg želi više od 30% navijača? :mrgreen: :mrgreen:

Odlično odrađen posao kada je Vidal u pitanju. Btw, ne znam zašto bi Mata bio van dometa. :? Jedino ukoliko se bude poziv'o na Lopeza i Mendietu koji su upravo dolaskom iz Valencie u Seriea A pokazali kako se nisu u stanju prilagoditi ovom stilu igre. Novca ne nedostaje (nije Mata 30+ miliona procijenjen igrač), jedini problem bi mogli biti klubovi s kojima se povezuje (Arsenal, Tottenham, Liverpool, pa se negdje čak i City spominje), tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 21 jul 2011, 16:03

Mata se može dovesti za finu lovu. Slažem se sa @Monolog da je veći problem interesovanje ostalih klubova za ovog igrača (među kojim su se spominjali City, Man. Utd, Arsenal; mislim da se čak i Barcelona raspitivala za usluge ovog igrača). Napravljen je dobar posao dovođenjem Artura Vidala, perspektivnog Čileanca, koji će zasigurno dosta pomoći timu. A što se tiče navedenih na anketi, od tih bi najbolje bilo dovesti Vargasa. I na Copa Americi je pokazao da je izvrstan igrač, ima sjajan centaršut i pregled igre; drugim riječima - ono što Juventusu treba. Sad koliko je moguće dovesti ga, to je već druga priča. :roll:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 jul 2011, 16:17

Pravo pojacanje , medjutim po meni ce biti greska 4-2-4 sa Pirlom i Vidalom(alternative Markizio , Pacienca), napravili smo ove godine dobar posao ali fali tu jos jedan veznjak tipa Lass-a.
Naredno odlicno pojacanje bi bio Vargas jer pokriva cijelu lijevu stranu. Isto tako Rosi bi bio pojacanje ali samo za 20-25 miliona plus igrac. Prioritet mora biti rjesavanje otpada , dok se ne rijesimo bar jos 5 igraca ovaj prelazni rok nije bio uspjesan pa tamam da dodje i Aguero.
Nas osnovni problem je sto dovodimo ili Vidala ili Lass-a ,a trebaju nam i Lass i Vidal, sto dovodimo ili Bastosa ili Vargasa a trebaju nam i tu obojica da nesto bude od ove ekipe.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 jul 2011, 17:38

I Marca piše kako će se možda desiti zamjena igrača Caceres - Motta...To bi dobro bilo, treba nam igrač koji može igrati sve role u odbrani...

Kažu kako je Motta vrlo cjenjen u Primeri :D

Gluho i daleko bilo :lol:
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 21 jul 2011, 18:15

Bianconeri1988 je napisao/la:I Marca piše kako će se možda desiti zamjena igrača Caceres - Motta...To bi dobro bilo, treba nam igrač koji može igrati sve role u odbrani...

Kažu kako je Motta vrlo cjenjen u Primeri :D

Gluho i daleko bilo :lol:
:D to bi bila zamjena alla Moggi
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 jul 2011, 21:47

Srpski fudbaler Miloš Krasić rekao je da se oseća odlično i da očekuje sjajnu sezonu sa Juventusom.

slika
„Srećan sam jer pripreme dobro protiču i biću spreman za sjajnu sezonu“, rekao je Krasić za klupski sajt i rekao da ekipa iz Torina ima velika očekivanja od predstojeće sezone.

„Nadam se da ćemo nastaviti ovako. Imamo velike ambicije i u svakom meču pružićemo najviše što možemo“, dodao je fudbaler sredine terena, koji je prošlog leta iz moskovskog CSKA došao u Juventus.

Juventus je u prošlom prvenstvu italijanske Serije A zauzeo sedmu poziciju, pa će propustiti takmičenje na međunarodnoj sceni. Trener Luiđi del Neri zbog toga je dobio otkaz, a zamenio ga je Antonio Konte.

„Novi trener ima svoju filozofiju, a mi smo tu da pružimo maksimum“, rekao je Krasić.

Reprezentativac Srbije je prošle sezone na 33 utakmice Serije A postigao šest golova i imao isto toliko asistencija.

-b92.net

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 21 jul 2011, 21:53

Melo najblizi Galati, PSG trazio posudbu, Juve odbio.Galata mu nudi 3,5 miliona godisnje.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 jul 2011, 21:57

JuveSissoko je napisao/la:Melo najblizi Galati, PSG trazio posudbu, Juve odbio.Galata mu nudi 3,5 miliona godisnje.
Imate sad Vidala, za Mela uzet koju kintu i nabit ga nogom. :)
Brazilac je meni skroz gotivan igrac, onaj pravi destruktivac, razbijac, ali izgleda da nema mjesta.
Ko zna, mozda je i kumovala ona zlatna kanta od prije nekoliko godina njegovom transferu. :D

Edit: evo bacili ste drkicu na Aimara. :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 21 jul 2011, 22:58

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3864.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Haj daj boze samo da nebude neke posude, dojadilo mi vise te posude u pm...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jul 2011, 02:42

Arsenal se zagrijao za Cazorlu, ukoliko Cazorla ode, Rossi ostaje, zato to sve treba ubrzati...Inače ništa od toga WC igrača, osim ako Marotta zaista misli da je Pirlo taj obečani WC igrač.
Ž '21!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 jul 2011, 09:21

Prodajom Sissoka biste skoro anulirali ovo dovođenje Vidala. Haman su spremni ponuditi 7 miliona funti, a valjda će se Momo sažaliti i potpisati taj ugovor te tako pojačati Juventus. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 22 jul 2011, 10:00

Izgleda bas da Melo ode u Galatasaray na posud, dobivamo 2 milj e :? ,, Valjda su mu ovi nudili platu vecu nego sto ima u Juventus. E sad mene zanima jel ovo znaci da Galatasaray mora ga odkupiti na kraju ili sta vec??
Iznenadio me Marotta, toliko vremena a on nemoze prodati jednog igraca Mela. :roll:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 22 jul 2011, 10:24

SoloJuve26 je napisao/la:Izgleda bas da Melo ode u Galatasaray na posud, dobivamo 2 milj e :? ,, Valjda su mu ovi nudili platu vecu nego sto ima u Juventus. E sad mene zanima jel ovo znaci da Galatasaray mora ga odkupiti na kraju ili sta vec??
Iznenadio me Marotta, toliko vremena a on nemoze prodati jednog igraca Mela. :roll:
vjerujem da on njega moze prodati, ali pita se tu i Melo, jbga ne mozes ga natjerat da negdje ide.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 22 jul 2011, 10:28

JuveSissoko je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:Izgleda bas da Melo ode u Galatasaray na posud, dobivamo 2 milj e :? ,, Valjda su mu ovi nudili platu vecu nego sto ima u Juventus. E sad mene zanima jel ovo znaci da Galatasaray mora ga odkupiti na kraju ili sta vec??
vjerujem da on njega moze prodati, ali pita se tu i Melo, jbga ne mozes ga natjerat da negdje ide.
Pa zar se nisu dogovorili vec sa tim Corinthiasom ili kako se vec zovu? I Melo sam je pristu da ode tu,.

Tu smo vec mogli dobiti cash odma u rukama.

A sta ovo sad neki problem citam s Rossiom?:S Izgleda da nam je Plan C Vucinic u koliko nedovedemo tog Rossia.

E boze ovo je za plakati.. :|

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 jul 2011, 10:31

U Brazilu je završen prelazni rok, pa zato nije mog'o otići (isti slučaj kao i sa Tevezom). Mada, čudno mi je da, ukoliko ga već traže Tottenham i Arsenal, Juventus, a negdje se spominj'o i Villareal, bira ovu opciju sa posudbom. :(

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 22 jul 2011, 10:41

Monolog je napisao/la:U Brazilu je završen prelazni rok, pa zato nije mog'o otići (isti slučaj kao i sa Tevezom). Mada, čudno mi je da, ukoliko ga već traže Tottenham i Arsenal, Juventus, a negdje se spominj'o i Villareal, bira ovu opciju sa posudbom. :(
To je ta raja brazilska sto samo lete za pare ;) ..

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=57058" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto izgleda Ufficiale Melo Galatasaray.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jul 2011, 11:11

Možda Juve ne želi da proda Mela, pa ga je poslao sam na posudbu, ko zna, možda nam zatreba sljedeće ljeto, po meni je bolje što ga se nisu riješili skroz...
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.