10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: 10.08.2011 : Bosna i Hercegovina - Grčka
I ja ode dole u Krajinu 5. augusta, pa bi i ja negdje dole odmah kupio karte. Zna li neko gdje se mogu dole kupit ?
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 09 jul 2011, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ma mozes odma ispred stadiona Kosevo nabaviti karte
- Megamon
- Kontakt:
Centrotrans.Ako u Bihacu imaju svoju filijalu tu onda mozes kupiti sigurno.Goalgetter je napisao/la:@Sedra
I ja ode dole u Krajinu 5. augusta, pa bi i ja negdje dole odmah kupio karte. Zna li neko gdje se mogu dole kupit ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
imas isto u ILMi(stara robna kuca na ozimicama) u kaficu,,, samo konobara pitaj!!!!Goalgetter je napisao/la:I ja ode dole u Krajinu 5. augusta, pa bi i ja negdje dole odmah kupio karte. Zna li neko gdje se mogu dole kupit ?

- Goalgetter
- Kontakt:
Hvala svima na info
. Naci su sigurno negdje 

ja sam zadnji put kupovao u ilmi bilo sve ok!!!Goalgetter je napisao/la:Hvala svima na info. Naci su sigurno negdje
- Goalgetter
- Kontakt:
Super. Oticu onda do IlmeVrebac je napisao/la:ja sam zadnji put kupovao u ilmi bilo sve ok!!!Goalgetter je napisao/la:Hvala svima na info. Naci su sigurno negdje

Takodje zahvaljujem!Goalgetter je napisao/la:Super. Oticu onda do IlmeVrebac je napisao/la:ja sam zadnji put kupovao u ilmi bilo sve ok!!!Goalgetter je napisao/la:Hvala svima na info. Naci su sigurno negdje
. Hvala ti .
Care ja sam iz Banjalucke Krajine,Bihac je malo podalje,ali ipak ti hvala za info.Megamon je napisao/la:Centrotrans.Ako u Bihacu imaju svoju filijalu tu onda mozes kupiti sigurno.Goalgetter je napisao/la:@Sedra
Ma uzdam se da odmah na dan utakmice u nasem glavnom gradu nece biti problema za karte...
Pozz!
- Megamon
- Kontakt:
Ma naravno da ce biti karti.Evo moja glava ako bude vise od 15k na stadionu.Pa protiv Francuske kad smo igrali nije bio problem naci kartu.sedra je napisao/la:Care ja sam iz Banjalucke Krajine,Bihac je malo podalje,ali ipak ti hvala za info.Megamon je napisao/la:Centrotrans.Ako u Bihacu imaju svoju filijalu tu onda mozes kupiti sigurno.Goalgetter je napisao/la:@Sedra
Ma uzdam se da odmah na dan utakmice u nasem glavnom gradu nece biti problema za karte...
Pozz!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
kvote sa b win-a
BiH-Greece 2.40 3.25 2.80
BiH-Greece 2.40 3.25 2.80
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Goalgetter
- Kontakt:
--------------Begovic----------------
Mujdza---Spahic---Pandza---Papac
--------------Salihovic---------------
Pjanic------Medunjanin--------Lulic
--------Dzeko-------Ibisevic---------
Ako Pjanic bude zdrav, i ako Pape izostavi ''Ruse'', ovako zapoceti protiv Grcke
Ako Pjanic bude zdrav, i ako Pape izostavi ''Ruse'', ovako zapoceti protiv Grcke

- Papastathopoulos
- Kontakt:
samo mjesto pjanica (nece se oporavit) stavi recimo stilica....a tu bi sad lego mahmutovic ko kec na desetku
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- el-fighter
- Kontakt:
Pape je izjavio da protiv Grcke nece biti eksperimentisanja, tj. igrat ce najbolji sastav. Ekipa se treba dobro uigrati pred dvomec sa Bjelorusijom i mislim da je grcka idealan protivnik. Pobjeda nebi trebala doci u pitanje
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Titova-Juga
- Kontakt:
el-fighter je napisao/la:Pape je izjavio da protiv Grcke nece biti eksperimentisanja, tj. igrat ce najbolji sastav. Ekipa se treba dobro uigrati pred dvomec sa Bjelorusijom i mislim da je grcka idealan protivnik. Pobjeda nebi trebala doci u pitanje
Protiv Grcke su i mnogo jace reprezentacije od nase uvijek imale problema pogotovo kada ovi gostuju.
Maksimalno se zatvore i samo vrebaju priliku iz kontri, a da ne govorim koliko su mocni u skok igri.
Uopste mi nece biti neko iznenadjenje ako ih ne dobijemo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- el-fighter
- Kontakt:
Nakon sto smo zaboravili opnu leprsavu Grcku sa Eura u Portugalu, sada je dosla Grcka sa jednim novim stilom igranja nogometa. Igraju bunker protiv vecine reprezentacija i cesto im to prolazi. Gledano po trzisnoj vrijednosti igraca, mnogo smo jaci, ali ostaje da to jos vidimo na terenu. Kad bih imali samo malo bolju odbranu, nebihj se brinuo za Grcku, jer imamo napad koji moze probiti svaki bunker na planeti.Titova-Juga je napisao/la:el-fighter je napisao/la:Pape je izjavio da protiv Grcke nece biti eksperimentisanja, tj. igrat ce najbolji sastav. Ekipa se treba dobro uigrati pred dvomec sa Bjelorusijom i mislim da je grcka idealan protivnik. Pobjeda nebi trebala doci u pitanje
Protiv Grcke su i mnogo jace reprezentacije od nase uvijek imale problema pogotovo kada ovi gostuju.
Maksimalno se zatvore i samo vrebaju priliku iz kontri, a da ne govorim koliko su mocni u skok igri.
Uopste mi nece biti neko iznenadjenje ako ih ne dobijemo.
Velež do groba života mi moga
Nisam pratio cijeli razgovor. Jel' ti ovo ironično il' ozbiljno?el-fighter je napisao/la:Nakon sto smo zaboravili opnu leprsavu Grcku sa Eura u Portugalu,

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Megamon
- Kontakt:
Ako Tolak nebude pozvan za ovu utakmicu treba protjerati sve.Momak je bolji od citave odbrane.On i Spahic u tandmu bili bi strah i trepet protivnickih napadaca.
-----------------Begovic-------------------
-----Mujdza---Torlak--Spaha--Papac--
-------Medunjanin----Salihovic---------
-----Lulic--------------------Alispahic---
-------------Dzeko----Ibisevic------------
-----Mujdza---Torlak--Spaha--Papac--
-------Medunjanin----Salihovic---------
-----Lulic--------------------Alispahic---
-------------Dzeko----Ibisevic------------
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
-
- Kontakt:
------------Medunjanin---------------Goalgetter je napisao/la:--------------Begovic----------------
--------------------------------------
Lulic-----------Pjanic----------Salihovic
I umjesto Begovica staviti Hasagu,jer po obicaju ovaj nece doci,zabolice ga mrsko

Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.